Мъже, защо кръшкате?

• 67 332
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 1 080
Заради приключението и разнообразието, затва кръшкат. Много важно , както казах, мен ми не пречи, пък и мнението ми е антифеминистко-мисля, че не кръшкат тези, които не могат или които са мухльовци. Wink

# 1 081
Абе, моя по-добре да не ми кръшка, или поне да го прави така, че да не го хвана. Пък нека е мухльо... Joy

# 1 082
Merri_An , ти от едната крайност в другата....     Laughing
Не е Задължително да се е оженил на 19.И повечето мъже не го правят....
Я си представи мъж, на около 30 години, с няколко-например 5-6-7 дълги връзки.Във всяка връзка е бил моногамен.Между връзките-свобода, да ходи и да ч..а която си ще....
Накрая среща Нея и се женят.Такъв мъж, който е взел всичко от ергенския живот, намерил е най-най, е почти изключено да стане кръшкач.Не говоря за еднократно кръшкане, а за промяна в начина му на живот и най-вече , в начина му на мислене.
Докато мъж, сменял гаджетата по-често, отколкото бельото си, дори и да се ожени, би се кротнал за не повече от година-две.За него просто е начин на живот да има всяка вечер едва ли не нова жена в леглото.Е, те такъв пък е почти изключено да стане верен, моногамен и примерен съпруг.
Да, той може да гледа жена и деца, но няма да пропусне мацка, ако му падне....Дори в даден момент ще започне сам да си търси поизгубените тръпки.

# 1 083
Красиии... пак се размечта.  Laughing
За да не кръшка един мъж... много зависи от жената до него, дори и най големият кръшкач, би се кротнал при жена си, ако в тази жена намери всички качества, дето при останалите просто са липсвали!!!  Hug

Скрит текст:

# 1 084
Заради приключението и разнообразието, затва кръшкат. Много важно , както казах, мен ми не пречи, пък и мнението ми е антифеминистко-мисля, че не кръшкат тези, които не могат или които са мухльовци. Wink
ТОз цитат ме уби. Пънки, ти или наистина си мазохистка (в духовно отношение), или си мъж (който се представя за жена)!

А
Красиии... пак се размечта.  Laughing
За да не кръшка един мъж... много зависи от жената до него, дори и най големият кръшкач, би се кротнал при жена си, ако в тази жена намери всички качества, дето при останалите просто са липсвали!!!  Hug

Скрит текст:
тоз цитат ме накара да се замисля, че sote-full е още по-голям идеалист и от мен.

Като стана дума за феминизъм, на мен ми се ще на жените да се отнеме правото да работят, да работят само мъжете, а жените да си гледат вкъщи децата. Вече много завиждам на жените преди 100-200 години, че са имали тази привилегия. Тези феминистки идеи и т.н. само пречат на жените да се отдадат на своята най-главна природна цел - да отглеждат потомството. Напоследък мисля точно върху това - колко е жестоко да отнемеш детето от майката (макар и детската градина да не е точно отнемане) заради пари! До къде стигнахме? Всичко напоследък е анти-природно? Упорито вървим срещу природата, а това никак не е добре.

# 1 085

Скрит текст:
Въртите ,сучете пак жената да изкарате виновна!

Р.Р.
Това скритото защо не ми се показва?
Хапи ,Пънки си е много права..

# 1 086
Сега се сетих за още едно нещо. Понеже и жените, и мъжете тук почвате да говорите глупости, че мухльовците не изневеряват, сега ще изложа едно напълно революционно виждане (моето  Laughing):
Не изневеряват (ако има изобщо такива) мъже, които са много силни - със силен характер, силна воля, силни чувства, истински мъже. Но мъжете като цяло са слаби същества и нямат достатъчна сила да откажат, а всеки може да приеме, да се изкуши (това е най-лесното) - може го и каруцаря, и мухльото, и неудачника. Истинската сила е да можеш да кажеш "НЕ" - това не знам дали някой мъж го може.
А сега ми светна и защо някои жени се изказват неласкаво за мъжете, които не изневеряват (ако има такива) - защото ги е яд, че може да има такива. И понеже техните мъже им изневеряват, се опитват да накарат всички останали да го направят (ако все още не са) - един вид евтина манипулация, на която мъжете обикновено лесно поддават.

# 1 087
За да кажеш НЕ трябва силно да си мотивиран.От там идва вината на съпругата.
Соте дали искаше това да каже newsm78

# 1 088
Сега се сетих за още едно нещо. Понеже и жените, и мъжете тук почвате да говорите глупости, че мухльовците не изневеряват, сега ще изложа едно напълно революционно виждане (моето  Laughing):
Не изневеряват (ако има изобщо такива) мъже, които са много силни - със силен характер, силна воля, силни чувства, истински мъже. Но мъжете като цяло са слаби същества и нямат достатъчна сила да откажат, а всеки може да приеме, да се изкуши (това е най-лесното) - може го и каруцаря, и мухльото, и неудачника. Истинската сила е да можеш да кажеш "НЕ" - това не знам дали някой мъж го може.

Peace

# 1 089
  • Другата България
Merri_An , ти от едната крайност в другата....     Laughing
Не е Задължително да се е оженил на 19.И повечето мъже не го правят....
Ами това е моето мнение и моите наблюдения. И никъде не съм споменала 19 като възраст, не съм си го и помисляла.
Докато мъж, сменял гаджетата по-често, отколкото бельото си, дори и да се ожени, би се кротнал за не повече от година-две.За него просто е начин на живот да има всяка вечер едва ли не нова жена в леглото.Е, те такъв пък е почти изключено да стане верен, моногамен и примерен съпруг.
Да, той може да гледа жена и деца, но няма да пропусне мацка, ако му падне....Дори в даден момент ще започне сам да си търси поизгубените тръпки.

Ако жената до него знае как ............и му дава всичко, от което се нуждае абсолютно съм сигурна, че няма да го направи. Имам и такъв пример пред очите си.

# 1 090

един вид евтина манипулация, на която мъжете обикновено лесно поддават.

Мечтите може да ти спретнат лоша шега  Laughing.. само че има една малка подробност която може би умишлено пропусна.  Naughty
Не разбрахте ли че не във всяка жена, виждаме обект с който може да легнем.. не се обиждайте но не всички ставате за изневери.  Laughing
Сигурно пак ще се повторя, но дори така наречените манипулации не вършат работа.. още повече че се чувствате особено странно като ви се откаже.  Crossing Arms
Отказва ви се не защото ние сме обречени на вярност.. напротив дори.. отказва ви се просто защото не покривате нашите норми.
Но пък един отказ ви прави да откачите.. уви, не всичко дето шава, става!!!  Peace

# 1 091
Да кръшкаш е най-лесното нещо на света, и маймуните го могат

# 1 092

Peace

Даа, навикът трудно се променя.  Simple Smile

Скрит текст:

# 1 093
  • Другата България
Мечтите може да ти спретнат лоша шега  Laughing.. само че има една малка подробност която може би умишлено пропусна.  Naughty
Не разбрахте ли че не във всяка жена, виждаме обект с който може да легнем.. не се обиждайте но не всички ставате за изневери.  Laughing
Сигурно пак ще се повторя, но дори така наречените манипулации не вършат работа.. още повече че се чувствате особено странно като ви се откаже.  Crossing Arms
Отказва ви се не защото ние сме обречени на вярност.. напротив дори.. отказва ви се просто защото не покривате нашите норми.
Но пък един отказ ви прави да откачите.. уви, не всичко дето шава, става!!!  Peace

Peace Жена съм, но с две ръце се подписвам под тази гениална мъжка мисъл! Wink

# 1 094

един вид евтина манипулация, на която мъжете обикновено лесно поддават.

Соте,ти, какво?Искаш да ни повдигнеш самочувствието? Laughing
Коя жена не е ухажвана от някой женен?
То критериите за повечето са ниски. Mr. Green-
А бе там ,да не луда,много стара или много млада-става.
А ти отказваш сигурно защото не можеш да им смогнеш,щото са много,обожателките ти Laughing

Общи условия

Активация на акаунт