Мъже, защо кръшкате?

• 67 290
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 1 095

Соте,ти, какво?Искаш да ни повдигнеш самочувствието? Laughing
Коя жена не е ухажвана от някой женен?
То критериите за повечето са ниски. Mr. Green-
А бе там ,да не луда,много стара или много млада-става.
А ти отказваш сигурно защото не можеш да им смогнеш,щото са много,обожателките ти Laughing

Уф да... не мога да затворя вратата от опашката!!!  Joy

Не разбра Руми.. просто някои сме ценители и ако ще правим нещо, поне да си заслужава напъните.  Laughing
А какво и да е... тц... като ще е гарга поне да е рошава!!!  Laughing

# 1 096
О, то голям зор е да знаеш Laughing
Жената попитала мъжо си :
-Ти кръшкаш ли?
-Не,само една любовница имам. Joy

# 1 097
Да кръшкаш е най-лесното нещо на света, и маймуните го могат
И аз това викам.

# 1 098

О, то голям зор е да знаеш Laughing
Жената попитала мъжо си :
-Ти кръшкаш ли?
-Не,само една любовница имам. Joy

Няма зор.. има размисли на тъмно!!!  Laughing

- Тате, вярно ли е, че стар приятел е по-добър от двама нови?
- Да, сине, но с приятелките е точно обратното.

Или казано по друг начин..

- Повечето момичета напразно ходят на училище – Жените и без това знаят всичко!

Пък да вземе да минем по темата че я пооспамихме нещо!!!  Laughing
Ето ви един от възможните отговори за кръшкането... но май се стига до други измерения!!!!  Mr. Green

Цитат
Китаец получи развод и компенсация от 100 хиляди долара за грозна съпруга, пише сайтът Планет айви.

Господин Цзян Фън от северната част на страната сключил много щастлив брак със съпругата си и бил много влюбен в нея.

Всичко вървяло под мед и масло, докато благоверната не родила момиченце.

Бебето се оказало изключително грозно, а и таткото и майката били хубавци.

Тогава господин Фън се усъмнил в жена си и предположил, че бебето не е от него. За да го спаси от тези грозни мисли, госпожата му признала тайната си.

Преди брака тя била доста грозновата, но вложила 100 хиляди долара в разкрасяващи процедури, за да може да се "похарчи".

Младият баща се почувствал излъган и веднага поискал развод и обезщетение за това, че бил преднамерено измамен.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5241231

bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 1 099
Иде ми да стана мъж и да кръшна... Grinning

# 1 100
Ооо,то никак не е лесно.Туко виж на нея и хареса и реши да повтори и потрети..А после може да се влюби и да ти се лепне.Да те иска ежедневно.А жената като те усети ,с метлата и ....навънка!
И разходи,разходи- двойни! Laughing
На жените им е по-лесно. Mr. Green

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 00:40 от Rumi345

# 1 101
  • Tам през Атлантическия океан
Rumi345 ,лесно е , ей на мъж ти го казва .. па ти си философствай колко 'щеш  Sunglasses

Да кръшкаш е най-лесното нещо на света, и маймуните го могат

# 1 102
Тези мъже да не кръшкат с мъже или само с несемейни жени?

# 1 103
Ооо,то никак не е лесно.Туко виж на нея и хареса и реши да повтори и потрети..А после може да се влюби и да ти се лепне.Да те иска ежедневно.А жената като те усети ,с метлата и ....навънка!
И разходи,разходи- двойни! Laughing
На жените им е по-лесно. Mr. Green
А, разходи. Моя позната последно попълваше семейният бюджет на жененото си гадже. Закъснява с кредит - вади парите и му го плаща. Покрай другите си кредити и разходи покрай детето остава без пари - вади и му дава отново. Хубава двойка бяха, тя направо на заплата си го държеше, само трудов договор за жиголо трябваше да му оформи.

# 1 104

А, разходи. Моя позната последно попълваше семейният бюджет на жененото си гадже. Закъснява с кредит - вади парите и му го плаща. Покрай другите си кредити и разходи покрай детето остава без пари - вади и му дава отново. Хубава двойка бяха, тя направо на заплата си го държеше, само трудов договор за жиголо трябваше да му оформи.

Де ги тез жени ???  newsm78
Две такива ще ми решат всичките проблеми...  Laughing.. ма пусти късмет, сметките накрая са за моя сметка.  Laughing

Скрит текст:

# 1 105
Цитат
Това е! Пращам го моя да си търси такава. И кафе ще и правя.

# 1 106
Ако мъжът не влиза в разходи-тогава не се брои за изневяра. GrinningТака ли newsm78

Р.Р. Имаше една тема за едно златно бижу...

# 1 107
Ако мъжът не влиза в разходи-тогава не се брои за изневяра. GrinningТака ли newsm78
Не, ако му плащат за разходите. Само дето плащанията могат да бъдат от всякакъв вид и трудно се отчитат.

# 1 108

Ми то иначе двойна изневяра - хем на жена си, хем на семейния бюджет.Ако има приходи, а жената одобрява, къде е изневярата  Wink

# 1 109

Ми то иначе двойна изневяра - хем на жена си, хем на семейния бюджет.Ако има приходи, а жената одобрява, къде е изневярата  Wink
Това вече е професия.

Общи условия

Активация на акаунт