Отговори
# 120
Ани, сега говорих с майка, казах й да запишат час при твоя лекар, дано татко се навие.

Къдрокоске, аз още януари исках да си отидем на Варна за малко, но той не пожела. Каза, че не знае дали ще може да ни "изтърпи" (не мога да намеря друга дума). Предпочете да не ходим. Като го попитам как е, винаги отговаря, че е добре. Не дава на майка да казва, че е зле. Не знам ако сега му се обадя и му кажа, че ми е споделила, да не се ядоса нещо и това да му се отрази.

# 121
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте и от мен.Жорката вече е по-добре,утре сме на консултация ...чакам я с нетърпение   Simple Smile

ЛориХю,пробвай по нататък пак с попарката.Иначе,както са ти казали другите може да даваш млечна попара,кус-кус,филийка,каша и т.н.

Кити,как си ? Мина ли изгореното HugДано МТ стане по-толерантен към теб и детето  Hug

Чин,наистина си ...с тези бели мебели и килими  Mr. Green Как си,научи ли за изпита.Като замине Слав,ти в София ли ще си останеш или при мама ще отидеш?

Къдрокоске,дано вече си по-добре и кашлицата на Вихчето да отшуми.И аз на редичка за рецепта на баничките HugА ти даже вече написа за баничките,докато публикувам Party

Бг-тати ,браво за почивката.Да си починете добре.Катето е много сладка Hug А как ти завиждам за саунатаааа Mr. Green

Ичка,дани скоро Дара ти направи промоция и да си поспиш Heart EyesВсе забравям да ти кажа,че сте много хубаво семейство Heart Eyes

Деска,честити 10 месаца на Йо на патеричка.Да ти е жива и здрава.Много се надявам да се срещнем,искам да се запозная с вас.Ние март месец ще сме на Свищов,че ММ ще е в чужбина.Ти имаш ли път към Свищов?

Деска ,сега прочетох за баща ти.Пожелавам ти от сърце,скоро да му мине и да си стане пак твоя татко.Дано новините от доктора днес са добри Hug

Ваче,как сте?Искам и аз сладкиш с ябълки и орехи....май ще ходя да си направя Crazy

Ани 2,много си полезна .Как върви учението?

Ани,как се оправяте без ток.Тук ако спре и става веднага студено.Благодаря за рецептата Hug

Елдра,бързо да се оправят дечицата ти и ти.Направо незнам как се справяш самичка.Много страшничко звучи ситуацията около вас с тези стачки.И аз винаги зимата изпадам в една малка депресийка заради големите разходи  ooooh!

Бейби Лед,бързо да минават цицината и драскотината Hug

Пеперудке Hug...сега чакам и Накри да се появи Heart Eyes

Силве,дано бързо се оправи Матейка Hug

Ами после пак ,че стана много дългоо.Тук вали на парцали  Shocked

# 122
Добро утро!

Много хубава тема   bouquet  Благодаря Ире  Hug

Няколко дни все едно хич ме няма в нищо,а майка ми беше вкъщи и ми помагаше с Краси.От днес сме си сами до 15:40ч и ще пада обръщане на всичко  Mr. Green

Мамо Ани и аз ще пробвам супичката ти  Hug

Захранихме се с месо и ние.Вчера хапна картофи с копър и заешко-омете го и само се чуваше аммм...ам..амммм.. Simple Smile

За сдуханите мами хиляди  Hug Още малко и свършва зимата  Peace

Да са здрави хората,които бях именници в петък!   bouquet

Бързо оздравяване на болните и дано скоро няма разболявания и настинки!  Hug

За паданията-нашият човек постоянно се гъта като е седнал някъде.От три дни му постилам на паркета одеала-да се помъчи малко да мръдне нанякъде.Катастрофа е!Гъта се и винаги има зачервено по главата,аха да се махне и пак се чукнал някъде.Днес с паяка почти обърна един стол върху себе си,добре,че го видях навреме и го хванах и махнах.Е какъв рев падна,че му взех новата забранена играчка  #Crazy

Спирам за сега,че има още много,а ще стане много дълъг поста.Пожелавам ви хубав ден и само приятни емоции с любимите хора!  Crazy

# 123
Момичета и тати Simple Smile Връхлитам неадекватно в тази чудесна влюбена нова тема да ви поздравя   bouquet понеже стигнах до постовете за хората от балкончето, а съм един от най-редовните там и не се крия Simple Smile Едва ли подозирате колко много ми помагате, но все не намирам как да се включа, иначе като имам време изчитам всичко.

Малко инфо за нас: с бебчо живеем в Благоевград, с Ана2 се виждахме и на живо  Hug И ние нямаме зъби, не пълзи и не сяда сам, само крещи и вика да му се даде нещо. Миналата седмица изкара розеола. Захранен е до пилешкото Simple Smile Глутен още не съм давала.

И така да не спамя, като изчета всичко дотук, ако позволите мога и да се включвам по-редовно. Хубав ден и много усмивки!   bouquet

# 124
Забравих да благодаря на Деска за закуската и кафенцето.Надявам се,че е станала вкусна питка омесена от две мацки  Hug

М@я надявам се,че си по-добре вече.Ние сме тук  Hug

Да споделя ама тихичко-с Мим се сдобрихме,извини ми се и сега ми е плътно до дупето и само ми се мазни.Не сме ходили при свекървещицата,дано не си ходим скоро.  Praynig

За сиренето-ползваме Елена и за детето и за нас.Не е много солено,но аз слагам в една кутийка с капаче да се изкисва за два-три дни и пак зареждам.Освен попара не иска да яде друго за закуска и нямам избор-всеки ден е попарата.

Китенце моля ти се,изглеждаш перфектно  Hug А стриите и аз имам,но не мажа с нищо.Тук е момента да ви споделя,че в петък идваха дерматолози от една клиника в София и съм ужасно доволна от тях.Започнахме лечение на кожата ми на лицето с антибиотици/външни разбира се/.За два дни виждам ефект.Знам,че предлагат много процедури и работят с хубава козметика.Ако някой се интересува ще ви дам линка във ФБ да хвърлите по едно око. Wink

Ама как ме ядоса лелката дето минава за водата.Вика като раздрана пред вкъщи,излизам аз и ѝ казвам,че не мога да сляза да ѝ отворя за водомерите,защото съм сама с детето и той тъкмо се беше разревал.И тя ми вика:"Аз няма да минавам по 100 пъти на тази температура.Сега е -20 минавам и записвам което видя,другия месец ще гледам обстойно" Мале как се вбесих  #2gunfire
Вкъщи на две места са водомерите и на едното трябва мъжка ръка да пипне,защото е тежка ламарината отгоре,кой я знае от кога не е гледала там и пише по памет сигурно от есента.Ама ще я видим тази работа като ида до ВиК-то  #Cussing out

Ей,тази малка фурия Йо.Стана и тя на 10месеца.Жива и здрава да ви е Деска!Още малко и е готова проходила според мен  Hug

Имам още да дописвам,но ще е после,че след малко ще се събуди и ще има глад.Отивам да правя супа   chef

rexdalia  welcome

# 125
Ани благодаря ти за съвета  Hug,ЛЛ го вида и каза че при 10% от децата се получавало,споделих да видя сред вас има ли някой от 10% те  Rolling Eyes.За балкончето забравих да кажа,всъщност то няма какво да кажа,сигурно и аз съм от тях от време на време,когато не се логвам,но не го правя умишлено,просто нямам време, а гледам да чета,за да съм в час,съжалявам ако по този начин съм причинила безпокойство и незнам какъв човек трябва да си за да тормозиш някого особено в този форум.

# 126
Здравейте милички  Simple Smile
maslinkata_f:Дано пак се успокои детенце!Добре правиш,че излизаш да се разсееш малко!Аз си позволявам да излизам рядко и дори като изляза все мислите ми в нея,а имам нужда от малко почивка психическа поне  Peace
kitikat:Миличката,явно имаш по- неразтеглива кожа.Дано се оправиш бързо Praynig Hug
Krisi_fil:Браво на твоя мъж!Аз още не съм посмяла да оставя Сами на моя.все ме е страх,че не разбира какво иска детето.
И в тази връзка,оставяте ли таткото да си играе с детето и как се справя?Аз я оставям да си играят и отивам да готвя примерно,но в това време той я държи на коленете си и гледат ТВ,дори и да мънка пак я държи там.Еми... не съм доволна,искам като ги оставя да си играят на нещо!
deskatta:Дано баща ти бързо излезе от тази дупка и не е нещо сериозно!За съжаление мъжете са по слаби психически,а пък и не им се говори и изобщо как да разбереш какво им е Hug
А н и,kadrokosa:Благодаря за рецептите за банички Hug
rexdalia: welcome
Днес правих на Сами домашно пюре и домашен кисел отивам да ги давам да видим ще се харесат ли Laughing
Хубав ден   bouquet

# 127
  • София
Здравейте  Simple Smile

Да пиша първо на yyanita  и rexdalia - момичета, сигурна съм, че никой не визира вас, вие сте наши хора, така да се каже  Party Имат се предвид тотално непознати хора, които ровят, а все пак тук се споделят лични неща. Въпреки че може би невинаги е с лошо, аз например тия ни се зачетох в темата на януарки, които сега родиха, защото нещо ме хвана носталгията по последните и първи вълнения с бебоците  Crazy

Кити, стриите се заличават с времето. На една приятелка с много тънка кожа година лед раждането се виждат само от близо. Иначе аз се мажа с един продукт против белези, не е скъп, аз го ползвам срещу белези от пъпки (появиха ми се по раменете) и мисля, че е ефикасен, а струва около 3 лв. - Витасин.

Деска, и другите мами със себорея - с горното кремче нещата по лицето ми се оправиха, вече не се лющи. А с кремчето на Ани забелязвам положиелен ефект по скалпа. Ани, много  Hug Hug

Тина
, радвам се, че сте се сдобрили с МТ.

Сиренце - ние сме на Обнова. Ако имах избор щяхме да сме на Елена. Мляко - Боженци.

Прегръдки на всички, още исках да пиша, но клавиатурата се е скапала тотално от много удряне по нея, от малкия ни разбойник, разбира се  Laughing

# 128
Здравейте от мен и Маги Grinning

Първо искам да благодаря на всички момичета за успокоителните думи за малката...специално за вас    remybussi

Ани, нещо не се справям с намирането на групата на ЗВБ иначе с удоволствие ще се включа...ако може да постнеш линк към темата?

deskatta, честита месечинка на бебе ЙО с малко закъснение.Искрено се надявам новините от лекаря да са добри и баща ти да няма сериозен проблем Praynig Може да е нещо временно, което да отшуми,например някаква случка за която не иска да сподели или проблем в работата нещо което го натоварва и да му се е отразило...наистина дано не е нещо притеснително Hug

eldra,silvia.si и всички с болни дечица... бързо оздравяване на малките сладурчета!!

maslinkataf, интересен ден,малко си разнообразила...

krisifil,браво на твоя човек..наистина мъж мечта.

rexdalia, добре дошла.Включвай се честичко.Като за начало можеш да кажеш как се казва бебенце, колко кг. се роди на коя дата...

TinaT, много се радвам че сте се сдобрили с Мим,а свекървищица не я мисли сега.. Wink

Маги засега казва само "баба".Не знам обаче как ще се научи да ми казва мамо, при положение че аз дори не й споменавам тази дума..не я наричам "маме" или на мама детенцето например...някак знам че е нормално и трябва, но ми е много трудно да го изричам Rolling Eyes Наричам си я по име или с други нейни галени имена.Трябва да отпецна все някога, защото не знам... Rolling Eyes mamma

# 129
Здравейте Simple Smile

Ичка благодаря  Hug

Самимами той е на приливи и отливи,но понякога много мрънка и в такива случай само бейбитв помага да се кротне Simple Smile Аз го оставям на ММ и добре се справят,все пак и аз имам нужда от почивка,вечер ходя на латино-американски танци или на комбинирана гимнастика,те си играят,гледат тв,къпят се,хранят се всичко Simple Smile В петък го оставих на баща ми,защото ММ трябваше да пътува,а пък аз трябваше да ходя на гимнастика,не че неможех да не отидя,но реших да го оставя все пак и като си тръгвах им звъннах да видя какво става,добре се справяли,ама аз като звъннах и малкия ревна,много гадно ми стана и гледах да се прибера по-бързичко и като се прибрах така ми се зарадва малчо,много мило ми стана Simple Smile Но пък и трябва да свиква и с други хора не само с мен Simple Smile

Деска благодаря за кафецето супер е  Hug Дано на баща ти му няма нищо и да е само период  Hug  Praynig

rexdalia добре дошла Simple Smile

Хелън хубаво е,че имаш кой да ти помага,не че ММ не ми помага помага ми и то много,но той е по цял ден на работа.А пък на свекърите немога да разчитам да ми гледат детето и те много заети и искат да го гледат,само когато те преценят,че могат,иначе много го обичат.... Наще също могат да ми помагат и никога не са ми отказали,ако имат възможност да го гледат,но пък и аз нейскам често помощ Simple Smile

Къдрокоска супер е рецептата ще я пробвам Simple Smile  Hug

Криси фил,браво за почивката,дано да имаш по-честичко отмяна Simple Smile

Силве,дано да не се карате повече за такива работи и малката да се оправя бързо  Hug

А за гърнето,ще помислим,нямаме си нищо нито дъска,нито стъпалце,нито гърне,така че може и това да вземем  Peace

Янита при нас от бцж няма и следа,даже и топченце не напипвам нарамото,но ще видим педиатърката кога ще ни викне на консултация и тя ще каже какво е положението.

Иси браво на Жорката,да се отчетеш след консултацията  Peace Hug

И аз имам стрии,но с нищо не ги мажа,не се виждат чак толкова,обаче имам целулит и сега чакам да ми докарат един масажор,да почвам да правя масажи,че за скъпи процедури нямам парички и едно гелче на елансил съм си поръчала да видим ще има ли ефект Simple Smile

Относно хората на балкончето,просто незнам какво удоволствие им прави да правят интриги и да се ровят на хората в живота,явно друга работа си нямат.....

И така за сега това от мен Simple Smile Лек ден и  Hug за тези които съм изпуснала,че ще стане роман  Grinning

# 130
За хората на балкончето - приятел знаеше нещо, което не съм му казвала аз. Като го попитах от къде знае каза: агентите са навсякъде  Mr. Green А с тези отчетни не е трудно да се намери някой, само да знаеш кога е родил.
Ние сменихме вирусите. Мина стомашното, сега гърло и подобни. Само Йосиф държи
За татковците - от около седмица почна да се занимава повече с малкото. Сменя памперси, мие дупе, приспива. Много ми е хубаво  Mr. Green Обстановката вкъщи взе да става по-благоприятна.
Хубав ден от мен  Hug

# 131
МАЯ, много се радвам за теб! А иначе- оздравявайте бързо!

ТИНА, за теб също!

МАМИ на САМИ, и у нас ситуацията е същата и аз много се дразня на ММ #Cussing out

МАМО АНИ, какво стана?

ШУНЧЕ, как си?

# 132
rexdalia, добре дошла на теб и на малък мечо Косьо   bouquet чакаме малко повече информацийка за него Simple Smile

Аз да се отчета съвсем набързо, снощи къпахме Камен в нашата вана за втори път и вече се кефи все повече Simple Smile скача по баща си като жабка, но пък днес в гърнето не успя да отбележи "точка". Така е то - всеки ден нещо различно.

БейбиЛейди, аз също в началото не можех да му кажа "маме" и сега съжалявам, че започнах - горкото дете изобщо не подозира, че се казва Камен, а на това отгоре не е сигурен и дали се казва Мамо или Тате... ужас. Почвам да се старая да го наричам по име, но е трудно- все излиза нещо като Жужу, Шушу и подобни щуротии Embarassed

Сами и мами, ММ си играе с Камен страхотно, повече от мен го забавлява, защото аз все нещо друго правя, а той му измисля разни забавни веселби, носи го на конче, гъделичка го, учи го да ходи като го държи за ръце и др. Измисля все нещо според възрастта. Първите седмици след раждането той повече знаеше какво да прави от мене хаха то не е за хвалене, де, но е факт.

# 133
  • София
Малка Рала се озъби  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Зъбчето е под нивото на венеца, но е пробило, чука по лъжицата  Laughing
Иначе без големи драми мина. Т.е. рева само една вечер, в която ми се струва, че е било същинското пробиване. Дано всички така да се появят без драми  Sunglasses

Ваче, поразрових се за зеления чай. Проблемът при него е, доколкото видях, че и той съдържа кофеин и някои други кофеиноподобни вещества, та ако се пие зелен чай, е добре да не се прекалява с кафето. Иначе пикът на кофеина в кръвта е 1 час след приема, така че е добре тогава да не се пие кафе или чай. За сусамовия тахан ми е трудно да ти отговоря, може би да питаш в темата? Знам, че съдържа протеини и мазнини главно. Виж какво намерих, мисля, че е полезно. За ментата - може да намали млекопроизводството, ако е в много големи количества, особено в началото на кърменето.

Ана, благодаря ти!  Hug Hug Hug Аз каже почти не пия вече. Първо никога не пия повече от едно кафе на ден, а сега не пия и по едно, че не мога да спя. Значи 1 чай зелен на ден е ОК? Кити  Hug
За сусама много полезна статия. Аз през цялото време се чудя дали не се пълнее от него  Rolling Eyes Хем полезен, ама ако ще пълнея  Tired

Шуши, царевичен грис НЕ Е качамак  Wink Качамака се прави от царевично БРАШНО. Разликата би следвало да е такава каквато е межу пшениченото брашно и пшеничения грис.
Вероятно ползването на грис за направа на качамак е някакво улеснение. Качамака е ястието, което принципно се приготвя от царевично брашно и в него се слага сирене, маслко,ч ервен пипер и т.н. Има си майсторлък при направата на качамака. Абе що не взема аз да направя на Ралка едон качамак... без червен пипер  newsm78 добра идея...  Sunglasses

Деска, дано да се реши проблема с татко ти!!  Hug

Тия дни почти ме няма във форума, имам хиляди неща, които правя и чета отгоре-отгоре. Както изглежда ще почна и пвоече да залипсвам.. много са ми ангажиментите нещо  newsm78

# 134
Привет!  Hug

Ние пък днес ходихме до личната, че имаме обрив. Тя каза алергичен. Нова храна не съм давала. Мисля си да не е от лосиона за тялото, защото само него смених. За сега ще се върнем на стария.

Къдрокоске, да кажа и аз едно "Мерси" за баничките. Мисля да ги пробвам.

Деска, честита месечинка на  ЙО, с малко закъснение и дано новините от лекаря да са добри и баща ти да се оправи.  Hug

Елдра, много мъчно ми стана за теб. Бързо да оздравяват децата, а пък ти се пази.  Hug

Самиимами, оставям го ама  рядко се случва (не защото не иска, ами все е на работа). Но пък в тези редки случаи той се оправя много добре. И памперси сменя и дупе мие и си играе.

Хриси, не и се ядосвай на жената бе. На нас отдавна си ни пишат по 10 кубика. Или ме няма в къщи, не че има файда и да ме има де. Нашия водомер не работи. И оня дето засича водата знае много добре. Каза че след нова година ще дойдат да ни го сменят. Още ги чакаме. Е, той човека не уточни кой месец след нова година ще е.

Ани, ама и вие с тоя ток. И мен ме страх от сметката. Направо ми се доплаква всеки път като я видя... Иначе данъците наистина излизат март. Понеже ходихме да си платим за миналата година и ни там ни казаха де.

Пеперудке, аз Стефан не съм го карала да яде по- едри парченца. Някак си много естествено се получи. В един  момент просто започнах да му намачквам и той си яде.  Според мен не я насилвай. Има време, ще свикне.

Ха честито зъбче на Малка Ралка!

Сега ставам да пооправя малко къщата, преди Мишо да ис е дошъл от градина. Ако забравям някого  Hug

Общи условия

Активация на акаунт