Ние се завръщаме от една хубава разходка!
Рексдалия, ние се възползвахме от тази оферта , която ми даде за Екстрийм, а там знам че са им добри блок масите. Дори ММ издейства да му направят още отстъпка от цената! То ако той не уреди тая работа, няма кой да е!
, не че има нещо друго по специално. 
Даа, Хеленче, щом има елемент на готвене , няма да стане. Ще му давам разни неща от закуската, на обед пюрета, следобед от готовите каши.

Шунче, щом се е отразило на кантарчето пак е добре, че аз имах и дни в които вървях и нагоре!

Сами, като паднат бебетата май ние повече се шашкаме, дано вече не се случва! А за кашата - не знам дали ще има къде да варя вода. Ние ще си вземем апартамент, но в този хотел не сме ползвали още апартамент и не знам какво предлагат.
Ире, какво е това чудо инстантна каша и дуети в бурканчета!?

Маслинка, имаме преносима кошара, но ще ползваме такава от хотела, защото имаме много багаж, поне тя да не заема место. Ако в хотела не предлагат, по добре си вземете.
Ани2, радвам се че вече си по добре! Моите съболезнования за вуйчо ти!
Цвети, да оздравяват по бързичко децата!
Ичка, авокадото направо от плода с лъжичка или го намачкай с малко банан. Какво авокадо купувате. Аз търся гръцко, но само израелско намирам и спрях да купувам.

Отгоре,от двете страни на предните зъби