Отговори
# 600
Здравейте!
Ние се завръщаме от една хубава разходка!

Рексдалия, ние се възползвахме от тази оферта , която ми даде за Екстрийм, а там знам че са им добри блок масите. Дори ММ издейства да му направят още отстъпка от цената! То ако той не уреди тая работа, няма кой да е!  Laughing А колата е Ауди А6. Е, на тоя монитор може да се гледа , не че има нещо друго по специално.  Wink

Даа, Хеленче, щом има елемент на готвене , няма да стане. Ще му давам разни неща от закуската, на обед пюрета, следобед от готовите каши.  Peace

Шунче, щом се е отразило на кантарчето пак е добре, че аз имах и дни в които вървях и нагоре!  Simple Smile

Сами, като паднат бебетата май ние повече се шашкаме, дано вече не се случва! А за кашата - не знам дали ще има къде да варя вода. Ние ще си вземем апартамент, но в този хотел не сме ползвали още апартамент и не знам какво предлагат.
Ире, какво е това чудо инстантна каша и дуети в бурканчета!?  Rolling Eyes Grinning

Маслинка, имаме преносима кошара, но ще ползваме такава от хотела, защото имаме много багаж, поне тя да не заема место. Ако в хотела не предлагат, по добре си вземете.

Ани2, радвам се че вече си по добре! Моите съболезнования за вуйчо ти!

Цвети, да оздравяват по бързичко децата!

Ичка, авокадото направо от плода с лъжичка или го намачкай с малко банан. Какво авокадо купувате. Аз търся гръцко, но само израелско намирам и спрях да купувам.

# 601
Ани, тези готовите, които само се разтварят във вода или такива съвсем готови ( Crazy Mr. Green) в бурканчета. Взимам каши в бурканчета, за случаите, когато не яде вкъщи по това време, много са вкусни Blush Laughing Още малко и ще му въведа млечни, и ще му взимам и дуети - извара с плодове. Ти щом даваш попара, значи си въвела сиренето, нали? Само трябва до тогава да го пробваш, как ще е с изварата. Вярно, че са все сладки, но мисля че стават и за временна закуска

# 602
Ей, че хубава разходка си направихме на слънцееее! Сууупееррр! Сега се връщам да ви чета.

Шунче, малеее каква е тая чушка, бре?! Shocked Внимавай, че кого ще спъва проходилчо иначе Hug
Ичка, авокадото се дава сурово - може да се смеси с банан или да се слага в попарка вместо масло.
Чин, много се смях на червената шапчица Joy
Малвинка, интересен линк, но и аз като Чин исках някаква по-конкретна информация... но уви - бг журналистика...

# 603
Здравейте!Дани има ръбчета-цели две  Party Отгоре,от двете страни на предните зъби  Shocked Не са избили още,но много ясно се виждат  Simple Smile

Алекс,въведох глутена преди две седмици някъде с овесена каша със сливи на Нестле(страхотна е  Crazy )
За пюренцата на Herro baby,предполагам имаш предвид тези с кварк,които са по 80мл.Аз дадох на Дани преди няколко дни и да ти кажа толкова не си е отварял устата на нищо досега  Laughing И така се засилваше към лъжицата,направо имах чувството,че ще му бръкна в гърлото  Crazy И аз го опитах,много е вкусно  Mr. Green но и в него има захар и нишесте и мисля да го давам само от време на време за разнообразие  Peace А за сиренето по принцип и аз знам,че не трябва да е прясно,а да е узряло  Simple Smile ММ е взел от бг магазина сирене, изкисвам го и давам от него.

Роси,Дани има червено петно,доста голямо отзад на главичката,където свършва косата и една бенка на крачето,която доскоро я нямаше.

Ани,много приятно да си изкарате!

Пак има много болнички,бързо оздравяване на всички  Hug

# 604
Привет на всички Grinning Аз пропуснах вчера включването, но нямах нет, а пък и нещо ми беше скапано настроението...не знам защо..без причина Rolling Eyes А днес бях до Благоевград да си плащам таксата, да си взема лекциите до момента и да поразуча някои неща Simple Smile Видях се и с колежките, пихме кафенце, поклюкарихме и с 2 мацки се прибрахме заедно до София. Около  Маги положението си е съвсем без промяна...няма зъби, все още не пълзи само се влачи, не се надига, единствената новост е ,че сега и доставя голямо удоволствие когато и сложа памперса тя да му отлепя лепенките, иска все нещо да човърка, ръцете й са все там Laughing А пък вчера имеше и 2 попадения в гърнето...точно след сън Mr. Green

Ирето, тези елдени спагетки откъде ги купи?

Ваче, браво за килцата Peace Аз съм стопила един кг. въпреки несериозността към масажите и упражненията и вече ми остават още 3 до заветните 50кг ooooh!

Шуши, маслини аз купувам обезсолени и от тях давам Wink

Цвети, бързичко да оздравяват малките сладури Hug

Ичка, много се радвам, че си успяла най-накрая малко да си починеш. А авокадото го давам във суров вид, нарязано на малки парченца

РексдалияLaughing ама твоя човек много ги разбира телефоните. Маги пък веднъж написа СМС  докато си бях оставила телефона за малко в количката.Беше на косъм да го изпрати, но не успя за моя радост  Crazy

Роси Маги няма нищо по тялото си, но сестра ми има на същото място на което и баща  ми..родила се е с нея- една голяяяма кафява бенка Simple Smile

# 605
Цитат
Ирето, тези елдени спагетки откъде ги купи?

Взех ги от Балевбио, в мола на Цариградско Peace

# 606
МАМО АНИ, извинявай за днес, но се разстроих, че мама си тръгна, исках още Confused

ШУНЧИ, как сте? Хайде утре на разходка!

ВАЧЕ. ЛЕЙДИ, страшни сте, момичета!

ЦВЕТИ, милите вие, ти си мама-героиня, да оздравяват бързо децата!

АНИ2, радвам се, че си по-добре- а за Дара:
      суче сутрин между 5-7,
      после към 9 яде попара със сирене, масло, вода и 2 сухара и след това отказва кърма;    
       към 11ч.- макс 10-тина лъжички плодово пюре,
       на обяд около 13- пюре макс 100 грама и пак отказва кърма;
       към 17- каша, 3 супени лъжици с 2 лъжички плодово пюре
       към 20- кърма
       към 22- кърма.
С водата продължаваме да сме много зле, предлагам през час всякак, ама не ще....Предлагам кърма след всяко твърдо ядене, но не иска Confused

АНИ, весело прекарване!

Още имаше, но забравих...

# 607
Ире, ясно!  Peace Сирене съм въвела, но засега ще накупя само каши в бурканчета, да не му въвеждам нещо ново точно преди път!

# 608
Здравейте мами и 1 тати,
Simple Smile))

Отчетохме и този месец консултация - +350 гр. (вече 8850) и +1 см. (вече 72). Биха му и една оставаща ваксина.
Сега пак проблемът на дневен ред са лишейчетата и сърбежът по кожата. От вчера има доста зачервяване около гушката, има и зад вратлето, има и по целия корем лек обрив...абе вече не знам какво да ям и какво той да яде, за да ги оправим тези неща...След преоценка на псоелдните 3 дни ядене мисля, че най-много от пуешкото да се е засилило.
Утре ще му давам само зеленчуци и други ден, и ще наблюдавам.
Ох, кога ще захранвам с млечни продукти хич не знам...педито ми вика, айде вече можеш да си му почваш попари със сиренце и масълце..аз само викам, а, добре. Не й казвам на жената, че съм се консултирала с друг частната и тя ни е забранила не само млечните, ами половината свят. Simple Smile))

Иначе за петна сте писали и бенки - няма такива.
Цвети, не ти е леко. Да минават бързо тези гадни вируси или каквото и да е там! Сигурно си притеснена, но щом са жизнени дечица, ще го преборите бързо.
Ани2, и ти си се борила с тях видях, дано е за абсолютно последно вече, че аман.
Кити, с тези кърмения все пак би трябвало да си набавя течности Дари, тя ако е жадна, щом й се предлага вода ще пие, така че според мен не е проблем, но ти си й предлагай. Аз спрях да предлагам кърма след като количеството стигна над 200 гр. Дотогава си предлагах, обаче той си и сучеше, де.
Шунка, положението с разнасянето залепени един за друг не звучи забавно Sad
Бейби лейди - ама добра цел си си поставила и ти - 50 кг! Супер! Колко си висока?

Ей, все се сещам и забравям - някой дава ли добавка флуор на бебчетата? Споменавали сме преди, но съм изключила. Моят зъболекар ми  рекламираше някакви такива капки...чудя се...

Исках още неща , но ще вечеряме, че ММ се върна, айде по-късно ще се включа..
Лека и мека.

# 609
Съжалявам момичета,че не ви е задоволила информацията от статията,по принцип това са части от интрвюта на различни специалисти и може би за това е така,ако намеря нещо по-добро ще пусна линкче Peace Но понеже ми стана интересно и за това реших да го пусна  Peace

# 610
И НИЕ ЩЕ СИ ИМАМЕ ЗЪБЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! newsm44Вече се вижда беличко и е подуто на предното ляво зъбче!Засега е спокойна,дано да е така и всички да излезят безпроблемно! Praynig
Цвети-миличката,дано скоро им минава на дечицата! Praynig Hug
Ани2- радвам се ,че вече сте по-добре! Hug
Хелън,Дени2 и всички момичета-благодаря ви за инфото за сиренето! Praynig Аз пак да попитам за сиренето ,колко време го изкисвате ,от вечерта за другият ден или.... Rolling Eyes
Дени2-Честити ви ръбчета на зъбчета и на вас! Hug
Ани-приятна почивка на цялото семейство! Hug
За бурканчетата и детските кухни,това е хубаво ,че ги стерилизират,незнаех.Преди години,когато ходех да вземам от там храната за дечицата на брат ми, ми направи впечатление , като вземеха бурканчетата ми и сипваха направо,а на мен даваха пълни.Но предполагам оттогава се е променило доста,това беше преди 10 години все пак Peace ...А и там доколкото знам вече слагат храната в пластмасови кофички за еднократна употреба.
Дени2-за това пюренце да,аз съм Й купила,но все още са на склад ,не съм давала ,наистина ,че има доста неща из него.А тази каша на Нестле със сливи не съм я срещала ,трябва пак да обходя Wink
Алекс, също има родилни петна на вратлето,челото и нослето.По лицето ,горе долу вече са се позаличили,но на вратлето и нагоре към косичката- отзад, има доста и е  ярко червено...надявам се с времето поне малко да изчезне.
Утре сме на консултация ,ще се мерим и теглим,та към по-късният следобед ще се отчета и за нашите мерки Simple Smile
Лека нощ! Hug

# 611
Привет.
Аз уж нямаше да пиша, ама този тъмно зелен грах така ме разсмя, че не мога да се стърпя. То нещо като моята племеница, която от едно известно време не яде чушки, а пиперки (или обратното беше). И ако й кажеш, че в яденето има това, което не обича, не го яде  ooooh!

Аз тази вечер излизах с две мои приятелки. Уредих си и излизане за 9 март, че 8ми се пада в четвъртък  Grinning Марти и Йоана се бяха оправили, но малкото само докато ми чу гласа и се разрева да идва при мен, както всяка вечер прави като си дойде баща й. До сега не й бях липсвала така. Хапна малко и заспа веднага.

Чин, Червената шапчица е супер. Напомни ми, че децата възприемат нещата по много различен начин.

Цвети, оздравявайте по-бързо.

Шуши, прати малко слънце и тук, че като ни е замъглило от три дни и не се вдига.

Ани, когато пътуваме вземам за Йо каши, пюрета, сухари, масло и сирене, бисквити. Особено като се забутаме някъде извън цивилизацията гледам да съм се запасила. За кашите и попарата все една вода има къде да стопля  Peace Нося си от къщи гъбичка и веро, лъжичките й и купичките й. Май това е в общи линии.

За друго сега не се сещам, че съм уморена. Хайде лека от мен.

# 612
Доста е пусто тук ...само аз ли съм кукумицин?

Деси, много се смях с тази Червена шапчица- "Ами да яде, не може само с фитнес" или .. "Тръгва от Холивуд, през Плевен, минава през Велико Търново и с баба си пак в Холивуд " Simple Smile

Хоупфул, не, аз не давам. Мисля, че едно предозиране би било по-лошо, от "липсата" на добавка.

Кити, а вие как сте?

Слабейте, слабейте... аз ще се чудя как да качвам..

# 613
Добро утро,мамчета и тати
Закуската  Simple Smile

Като чета колко късно закусват децата ви ,Дара в 6ч. като си види купичката и трепери -така е само за сутрешната попара или кус-кус .После не е така.
Стои в гърнето ,но нещо напоследък нямаме попадения ,може би е рано.
Ани,забравих да ви пожелая приятна почивка.Ние си взехме каната за вода и ми беше доста удобно за кашата.А за авокадото даже не съм се и замислила какво е  newsm78
Алекс,честито ви зъбче !Всичките така леко да излизат! Hug
Мислих за РД на ММ,който ни е и първата годишнина от брака , да си направим църковен брак,понеже нямаме ,Но за съжаление по време на Великденски пости не може. Sad
Днес ще ходим да я запишем вече и платим в кухнята и съм изпаднала в чуденка в дъжда как ще ходя ,имам една съседка ,с която ще се редуваме ,но тя ще си ходи към София април ,та ще го мисля.
Чинчеее,аз не слабея ! Ама си и хапвам ,де! Embarassed

Деска,приятно изкарване на 9ти !!  bouquet

# 614
Добро утро!

Ичка, може да следиш прогнозите и ако се очертава дъждовен ден да не записваш за следващия и така да редувате малко кухня ,малко пюрета или домашно.  Simple Smile
Никола яде попарата кум 8-8.30

Общи условия

Активация на акаунт