Отговори
# 615
Добро утро Hug

Маслинка, първо на теб, че вчера забравих Blush Макароните ги взех от ЦБА, единствения "супер"маркет у наше село, виждала съм ги и на други места, но не се сещам къде Mr. Green Щях кус-кус да му взема, но буквичките ми се видяха по-крехки и лесни за дъвчене.

Дени, Алекс, честити зъбчета  bouquet Моето дете последно беззъбо ще остане тука Crazy

Хоупфул, аз няма да давам флуор, съгласна съм че предозирането би било по-страшно от липсата му Confused

Ичка, мерси за закуската и за посланието, любимо ми е Heart Eyes
Иво дори и в 6 да цъфне млякото за закуска не си го получава веднага, но и не протестира, не е фен Crazy Сутрин е флегматичен като майка си Mr. Green

Нещо ми се въртят разни щуротии из главата и не мога да се съсредоточа, а пък дребното иска да ми вземе клавиатурата ooooh! До после Hug

# 616
  • София
Добро утро Hug
Днес Крисчо ми отпусна сън до 8:40 Mr. Green и то вуйчо му нахлу в стаята да каже нещо и ни събуди #Cussing out но пак съм доволна де Laughing
Хелънче, къде пък случайно си видяла Крис във фейса newsm78 мерси за комплимента Hug
Крисчо в сряда имаше едни много сладки гостенчета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и ги видя как ядат и от тогава и той яде. Вчера успя да изяде цяло пюре, е на 2 пъти, но все пак го изяде Twisted Evil след това даже и 10 лъжички каша хапна. Дадох му да пие от порцеланова чаша и пи повече от колкото от шишета и други чаши Laughing
Иначе ние пак се върнахме към нормалния ни начин на живот, демек скитаме по цял ден, или имаме гости Mr. Green Вчера бяхме при една приятелка с детенце на година и половина, поиграха си, днес отиваме при едно наборче Mr. Green
Деска, супер че сте се организирали за 8ми (9ти) март, ние само си говорим с мацките и нищо не организираме...то не че аз мога дълго да липсвам де, ама поне от 22-01 примерно...
Ние отиваме да закусваме и после потегляме, хайде приятен ден от мен и до довечера Hug

# 617
Добро утрооо Simple Smile

Ичка, и ние с ММ се оженихме на рожденния му ден  Mr. Green. И предстои първата ни годишнина  Heart Eyes. Отсега се чудя за подарък, той много иска монитор за компютъра си, та може би ще е това, стига да намеря някой по-евтин и хубав  Wink. Хихихи, какво хубаво съвпадение  Hug. Лятото ако дойдем до Пловдив задължително трябва да излезем 4-мата плюс децата  Hug

Зверче, видях Крисчо на една снимка, на която е с Дара - Кити ми е приятелка във фейсбук  Flutter. Веднага щом го видях разбрах, че е той - толкова много прилича на теб  Wink

Цвети, как са дечицата днес? Има ли подобрение? Дано бързичко се оправят.

Ние днес сме на детски РД на едно комшийче. Поне малко ще разнообразим.

# 618
Здравейте..

Зверче- хубаво да си прекарате Simple Smile

Ичка, мерси за кафенцето, отивам да си направя.

Заговорили сте се пак за празници и годишнини- Слав има рожден ден март месец. Иска да му купя move за PS3, струва ми се толкова излишно. Винаги така ме поставя пред свършен факт. Не искал друго за рождения си ден.  Rolling Eyes

И ние се оправяме и излизаме да се видим малко с хора...

# 619
Добро утро  typeuu

Ирето, мерси, като ходя натам ще купя и ние да ги пробваме

Съншайн, висока съм 1,70, а тази цел съм си я поставила, защото на толкова кг. се чувствам най-добре и си ги поддържах до преди да забременея. Относно добавката- аз не съм давала на малката. Единствено преди ядене давам Вигантол, както ми е казала ЛЛ.

Алекс, Дени2, честити зъбчета Grinning

Хелен, весело прекарване на РД-то

Чин, поне човека си знае и ти е казал какъв подарък иска. Явно за него не е излишен. Ела да видиш приятеля ми... като го питам какво иска за РД или за празник, отговора е един и същ : "Нищо не искам" или "Не знам"  Rolling Eyes и ме хвърля в едни размисли всеки път.

Хубаво време за разходки е днес Wink Ние с малката ще се пошляем, може да посетим и някои бебешки магазин, ще се видим и с приятелка с детенце, която е отпуска от вчера. Така като гледам повечето от вас ще са със с подобна програма, така че приятна разходка и до после Simple Smile

# 620
Никола днес ме изненада много приятно - предиобедния сън заспа сам и то докато преди това си играеше кротко в леглото. След това спа 2 часа. Такова чудо е нямало дооооста отдавна! Сега пак се забавлява сам!  Rolling Eyes Последно време искаше нон стоп да съм до него. Чак ми е странно сега и се чудя какво да правя.

Времето наистина е само за разходки, но днес ще ходя на маникюр и педикюр и ще викна майка, ако е фен да го разходи.

# 621
Здравейте мамчета и тати!

След тоооолкова дълго отсъствие ми е много трудно да се включа попрочетох това, онова, но няма как да коментирам просто. Видях, че е имало и доста други болни като нас надявам се вече всички да са добре и да се приключва с тези серии, че са мнооого гадни.

При нас почти нищо интересно и вълнуващо освен разни здравословни проблеми с нас, децата и свекърите, в такъв филм бях около месец и кусур, че направо не ми се говори слава богу нещата вече се понаместиха и си влизаме лек полек в нормалния ритъм.
Дария си расте (8,500 кг. и 71 см. в момента) както всички останали сладури в темата, похапва си почти всичко, няма някакви изявени предпочитания, забелязвам, че на попарата не е голям фен, но лек полек си я хапва.
За бемките и петънцата да си кажа и Дария и Калоян имат едни мънички такива петънца с леко по тъмна пигментация на единия е на свивката на коляното, на другия на свивката на лакета, червеникави петна на тила също имат и двамата, а на Калоян от 3-4 годишна възраст и бемчици започнаха да му се появяват.

Това е от нас изпращаме на всички много  Heart Eyes и  Hug, хайде на тези които ще се разхождат приятно изкарване, ние май ще пропуснем че при нас много духа.

# 622
Здравейте и от нас със Сами Heart Eyes.
Ние пак имахме тежка нощ! SadКакво му става на това моето дете направо не знам.!Снощи от 03:00 до 06:30 плака,тръшка се въртя се,абе ужас!През деня пък не иска и за миг да я оставя сама,веднага започва да крещи и да реве насила!Нищо не мога да свърша,а аз не обичам да бездействам.Надявам се да е период и да мине,че сили нямам вече!
hopeful_sunshine:Аз не давам добавка флуор,а и педи не ми е предлагала.
@ALEKS@,Deni_2:Айде честити зъбаци Laughing
Приятни разходки на всички! Hug

# 623
Ей, Миси, радвам се да те "видя". Надявам се всичко лошо да е в миналото и да се включваш по-често. Доста стари муцунки липсват..  Rolling Eyes

Бейби Лейди, то за мен не са излишни и обиците, но за него са... Може малко по-скромен да бъде...

# 624
Да се включа най-сетне и аз Simple Smile
След като и вчера Камен си спа докато го събудих в 9, днес реших да го оставя да видя кога ше стане, но в 9.30 не издържах и пак го събудих smile3506 - вечер си ляга винаги към 23.30-00.00. Отново си е стария Камен, който нощем не се буди - ура, ура! newsm44

Съншайн, имай предвид, че флуора се натрупва и образува бели петна по зъбите, така че без основателна причина не е добре да се дава.
Дени, Алекс, честити зъбчета. Ире, не сте последни - и Камен е без зъбки Wink
Зверче, браво на Крисчо колко е добър по всички фронтове - спи, яде, пие Simple Smile все така да си продължава!
Чин, и аз имам същия проблем като Бейби - ММ все нищо не иска за РД, но си права и че Слав е леееко нескромен  Mr. Green

# 625
  • София
                    Здравейте момичета и момче!!!

Ичка, благодаря за закуската и кафенцето!  bouquet
Честити зъбчета на всичките озъбили се дечица. Наш Мони все още е беззъб, а и не виждам никакви зачатъци.
Ваче, браво за килцата. При нас нещо има застои на кг., но визуално, особенно при децата, много си личи. То ние имаме още един месец де.
Ани, приятно изкарване на почивката. Не знам, тази почивка има ли нещо общо с "командировката" на мъж ти в чужбина  Twisted Evil. Ако е така, мъж ти знае как да те омилостивява. Peace
Роси, добре дошла отново. За петната и бемките.На големият ми син му се появи една бемка на крака (където имаме и аз, и брат ми), някъде около първата му седмица. А Мони има едно голямо накъсано, червено петно, отзад на вратлето, малко под мястото където започва косата. Сега покрай твоето запитване, разбрах, че още доста дечица имат, та се замислям дали няма да изчезне с течение на времето. Thinking
Съншайн, за флуора. Давала съм на големите някакви капки, навремето. Странното е, че нашият зъболекар и до ден днешен ме кара да им давам. Аз обаче, в момента, в който излеза от кабинета му, забравям и не съм давала.
Цветич, дано бързо да се оправят децата. Praynig И на Мони доктора, който  виках в къщи не му предписа нищо освен болко- и температуро- успокояващи. Аз винаги съм си мислела, че за болки в ухото, веднага предписват антибиотик, но не....Каза, ако продължава така още три дни, тогава.                                          
Все по трудно ми става да ви следя и да съм в час на това, което коментирате. То и през последния месец, цялата челяд си седя много в къщи, та не ми оставаше въобще време. То не беше дървена ваканция, отпуски ,болни, а сега за капак големите ми деца пак са някаква ваканция. За Мони също месеца беше доста тежък. Като започна с лошо приетата ваксина, разни лишеичета, разстройство (продължило близо две седмици ), подсичане на дупето, обриви около пацата и устата, и сега последното беше Т-38,5 и възпалено уше.....Честно ви казвам по едно време ми идеше да хвана гората ooooh!.
Със сигурност пропускам много мами, не е нарочно. После ще се пробвам да наваксам, че този пост го пиша от 11,30ч.

П.П. Ана2, мойте съболезнования за вуйчо ти. Радвам се, че при вас нещата отминават вече.

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 14:24 от yanavasi73

# 626
  • софия
Здравейте,
Ана, моите съболезнования Hug, дано това ви е поледното боледуване Praynig
Яна васи и при вас да са отминали болестите.
Дени, Алекс честити зъбчета.
Мерси за пожеланията момичета HugНоща не беше лека, дано тази е, но като гледам Дани как не спира да кашля се съмнявам. Заведох Мона на нейната лекърака изписа антибиотични капки в нослето, беше пак лудница в поликлиниката ooooh!
Хубав следобед.

# 627
Наистина много пусто днес.Като ви чета при вас времето е за разходки явно ама при нас духа такъв вятър че ще ни отвее.Вчера излизахме че времето беше приказно ама днес пак ще сме затворници.
Цвети дано дечицата да са по добре вече,ох и на теб не ти е лесно все сама когато децата са болни.
Иначе ние сме добре вече позаобичахме попарата сутрин ама пусто все нещо трябва да има да чопли в ръцете та да яде като хората.На обяд яде пюрета и следобяд каша и вечер АМ.Да питам мамите които дават или са решили да дават скоро кисело мляко кога го давам вечер само ли ,и пак предполагам първо трябва да се започне с няколко лъжички и постепено да се увеличава.Аз съм решила сега като ни свърши кутията с АМ да давам кисело пак да видим.
От одавна се канада ви пиша на изследванията които се правят на 6 месеца ни бяха леко завишени тромбоцитите нормата била 400 а нашите бяха 408 мислите ли че е нужно да водя детето на хематолог мисля че беше.

# 628
  • София
Красче, то за бебета са други нормите, какво казва лекарката newsm78 Не сте ли говорили newsm78
Ние добре се поразходихме днес, въпреки че много духаше, на моменти чак количката занасяше #Crazy Крисчо погостува на неговия набор, бяха много готини, сложихме ги на земята, но другото бебе не лази, само седи и гледа, а Крисчо прави кръгчета около него и сякаш му се смее и го закача Mr. Green Накрая и другото бебе започна да се навежда напред, сякаш и то искаше да лази Laughing
Хелън, ясно за снимката, Крисчо беше на гости и на Дара в началото на месеца Laughing
Вчера забравих да кажа за бенки и петна. Крис вече има 2 бенки на крачето и си има и 2 петна по рождение, даже 3 всъщност. 1 на клепача, 1 на крачето и няколко червени точки врата, където почва косичката Rolling Eyes
охх, още нещо щях да пиша, но забравих какво #Crazy
Отивам да пусна пералня и да правя мляко с ориз и канела, че ми се прияде Mr. Green

# 629
Аааа, Янаваси, почивката си беше замислена отдавна  Laughing, но се очертаваше да заминем седмицата , когато тръгна за колата и затова така се измести и нашата почивка. Сега детето ще пропусне БабаМарта в ДГ и хич не му се иска, но ако чакаме и това да мине и съвсем няма да идем никъде.

Общи условия

Активация на акаунт