Бяла зима вън вилнее,а НОЕМВРИйчето със глас се смее!

• 35 255
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Поздравления за картата. Страхотна е .

# 361
и такааааа ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ МАМИ , желая ви весел и изпълнен с много усмивки ден .
моето малко талибанче днес става на 3 месеца , колкооооо бързо минава времето , просто все едно беше вчера като отидох да раждам , а то съкровището ми вече е пораснало .

# 362
beberonika айде да ви е честит третия месец Party Нали и аз като се замисля, ще кажеш беше вчера като се мъкнех с големия корем,после раждането. Аз нямах време да се подготвя психически,понеже като отидох на преглед, веднага ме приеха и ми направиха секциото, после докато ме отпускаше упойката осъзнавах всичко което се случи Mr. Green

# 363
ЗДРАВЕЙТЕ!
Благодаря и аз нА ТЕДИЩЕ-ТО, СТРАХОТНа карта!!!
Тази нОЩ МЕ ИЗЦЕДИХА И ДВАМАТА. кАКВО ИМ СТАНа, нЕ ЗНам, нО СЕ Будеха един ПРЕЗ ДРУГ, УЖАС. ДУШИЧКАТА МИ СПИ!
ТУК Е СТРАХОТНо времето от вчера , 15 градуса и еднО СЛЪНце, та и днЕС ЩЕ СМЕ ПОВЕЧЕ Навън Simple Smile
 beberonika , ЧЕСТИТА ТРЕТА МЕСЕЧИНка!

# 364
Момичета, може ли да ни приемете  Grinning .

Малкия се казва Георги и е роден на 03.11.2011 г., зодия скорпионче, И по характер!

Ако можете да дадете съвет как да откажем нощтното хранене!До втори месец си ставаше на 3 часа, после до трети започна да спи от 23.30. до 6.
И от една седмица яде в 23.30., в 3. до 4. се приспиваме, в 6. и мрънка до 8., придремва за малко и вече като ме е разсънил напълно  Laughing , си заспива към 10. и спи по два-три часа.А аз ходя и спа права по цял ден.

Слагате ли оризова каша и има ли ефект за продължително спане така?

# 365
  • на Дъждовен остров
Аз давам вода по няколко лъжички след всяко хранене. Повечето я плюе, но поне плакни устата против гъбички и свиква с вкуса...

цветка, това е идея и веднага я взаимствах.  Мъжа ми ме пита какво правя с тази лъжичка и вода, защото му изглеждало все едно захранвам бебето с вода  Laughing  Сега се успокояваме, че реално я обучваме да се храни с лъжичка за да знае как да си яде пюретата, когато му дойде времето.  Naughty Mr. Green Naughty

Tedishte, супер карта.  Браво за труда. Аз веднага отбелязах, че нас ни няма на картата, но ти си ни вмъкнала в друга графа.

# 366
И аз и правих тренировка с лъжичката и резултата е на лице-яде без проблем от нея Flutter

# 367
Нашия Дани не иска да пие изобщо вода,нито пък чай.Когато и да съм предлагала-не поема.А с лъжичка като му давах сиропче за кашлица много сладко си го изпиваше.Та мисълта ми е такава-ако и аз му предложа с лъжичка евентуално ще я поеме,но изчетох доста информация и на много места прочетох,че има майки които до 7-8-9 месечна възраст никак не са давали вода на децата.Много ми е странно,но го приех за нещо нормално,понеже детето самичко отказва да пие.Вие какъв съвет ще ми дадете?Да го уча ли и аз така по малко?Пропуснах да кажа,че сме само на кърма.

# 368
beberonika  честита месечинка и от нас.                                      аз давам вода от третия ден когато се прибрахме от болницата, въпреки че два месеца изцяло бяхме на кърма. От началото и слагах по една лъжичка захар на 125 мл но от третия месец и спрях захарта и нямаме  проблеми пие си по минимум 1 шишенце водичка на ден.

# 369
Е това вече е пълна излагация- от 15:30 ч. никой не е писал Crossing Arms

vladiii какви симптоми имаше?
Ами започна да се поти страшно много докато се храни. Потта се стичаше на капки по челото и слепоочията. Стряскаше се постоянно и спеше много неспокойно. Плюс това, че качваше по 1600- 1700гр. на месец.

Хайде спокойна вечер и се разписвайте по- често, че така е скука  Hug

# 370
Ами то в темата масово се пише за кърмене.И аз забелязвам,че никак не вървят разговорите тук.
vladiii Незнаех, че качването на килограми е също симптом на рахит  newsm78

# 371
Ами то в темата масово се пише за кърмене.И аз забелязвам,че никак не вървят разговорите тук.
vladiii Незнаех, че качването на килограми е също симптом на рахит  newsm78
Симптом не е, но е една от причините за появата му.

# 372
Добро утро,мили мами   Nature Sun With Face

Дано днес времето да бъде също така приятно както вчера.Ние вчера бяхме вън около 2-3 часа и Жаклин през цялото време спинкаше.Много и харесва,както на всички деца.
Вие как обличате децата ,когато излизате на разходка в това време?

# 373
Здравейте моми4ета. От бремеността не съм писала във форума, защото влизам само във фейсбук, но ве4е имам нов лаптоп с кирилица и ще бъда по-активна и тук Simple Smile Картата е страхотна, а какво става с колажа със снимките?

# 374
Колажа е почти готов Simple Smile  Чакам до края на месеца за снимки, ако някой със закъснение е видял. И да припомня пак mail-a, на който може да се пращат снимките - cristal4e8@abv.bg.

Общи условия

Активация на акаунт