Бяла зима вън вилнее,а НОЕМВРИйчето със глас се смее!

• 35 189
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Мами, хайде да си връщаме добрия тон. Аз искам да ви благодаря, че Ви има Вас и Консултантите по кърмене, благодарности за споделеното и съветите. Благодарение на вас гледам втората си дъщеря много по-информирана и запозната, отколкото с първата.
Аз мисля да захранвам с картофено пюре, някъде към 6 месец, дано кърмата издържи до тогава Praynig. сокове ще давам по-късно, сигурно след плодовите пюрета. Месо се дава към 7-8 месец, някой питаше.
Въпрос към Консултантите по кърмене преди когато се изцеждах, кърмата ми бе жълта на цвят и мн мазна, дори се майтапехме с мъжа ми, че може да бием масло и сметана, а сега е по-сивкава и не мазна. Защо е така, не съм променяла хранителния си режим? И това проблем ли е за бебка?
Отчет от вчерашната консултация - 6100, 61 см, наддадени 900 гр и 3 см. Добре понесе ваксините, освен че мн плака, миличката.

Лек и ползотворен ден на всички ви.

# 481
  • София
Две партиди от стеримара са били заразени с бактерия и ви пратих линка, но явно някой хора други неща ги вълнуват. Хубав ден, аз си изкарах акъла от линка тъй като ползвах вече 2 флакона!
Сега се успокой, още преди повече от месец, когато гръмна новината, сравнявахме партидни номера с тези, които са пуснали като инфо и още тогава казаха, че от тези заразени партиди в България не е внасяно.
Аз позлвам Рамус и съм доволна, но лекарката иска да ни вземат секрета на място, вече ни подбъзикват в лабораторията понеже от сутринта ходиха баща ми, Ина и мъжа ми Mr. Green А той ги е предупредил, че още ще идва още цифра народ Sunglasses
Албена, състава на кърмата се променя с растежа на бебето и се нагажда според неговите нужди, затова и кърмата е най-уникалната и подходяща храна за всяко дете, няма АМ, което да се адаптира и пригажда така. Не се притеснявай, нормално е да се променя цвета или консистенцията и не се притеснявай - няма как кърмата ти е да рядка и нехранителна Peace

# 482
Мами, хайде да си връщаме добрия тон.

Ами не ми е приятно пък някой да намеква, че не ни пука за децата ни, затова не можах да премълча, иначе изобщо не обичам да участвам в такива безсмислени дебати  Peace

Забравих да ви кажа, че Теодор най-вероятно е с АБКМ  Confused

# 483
  • София
Фио, по какво разбра за Теодор и АБКМ?

# 484
Фио, по какво разбра за Теодор и АБКМ?

Не съм разбрала още със сигурност.
В сферата на вероятностите сме все още.
Днес сме на консултация и ще го обсъдим с педи, после ще ви споделя, че тя е дълга и широка.... а и не се знае дали няма да ме вземете за луда, ако ви кажа кое породи подозренията ми  Mr. Green

Отивам да гушкам Михаил и да кърмя Теодор едновременно, и двамата са супер кисели днес  Tired

# 485
Здравейте мами Simple Smile
Най - накрая успях да ви изчета Wink два дена да пропуснеш и после .... наваксваш доста дълго Simple Smile
Сега да се похваля ... Преди известно време си помислих ,че на моя малък човек не му стига яденето и купих АМ  ooooh! (изобщо не исках, но .... ) Първия ден - дадох му 60 мл и спа 3 часа като къпан. На 2-ри ден му дадох 100 мл - но не спа .... На 3-ти ден 60 мл пак не спа и реших ,че явно не е от това ,че не му стига яденето и на 4-ти ден бяхме само и изключително на кърма ( както си бяхме и преди това ) и си спинка детето цял ден .Мисля повече да не се налага да му давам от тея млека .
За захранването и аз съм решила да е след 6 месец и мисля да започна с картоф или морков все още не съм решила точно с какво .Препоръчаха ми един начин за захранване http://missby.wordpress.com/2008/01/16/solids-pedagog/ (изпитан е от една приятелка , нейната девойка е на 3 год . вече и няма нещо което да не обича) знам ,че си е до детето , но мисля да го пробвам.

Хубав и усмихнат ден на всички  Hug Hug

# 486
bubcheto15 Стискаме палци, всичко да е наред Praynig Hug

# 487
И тука идва забавното - нали сме навързани като свински черва и сме нонстоп заедно сега 7 човека трябва да се занесем в лабораторията, за да ни бъркат в носа Mr. Green Дали няма да ни вземат за параноици Whistling
Бубче, странна гледка ще сте толкова народ. Laughing На мъжа ми преди време му откриха стафилококи в носа и му отложиха операция от дискова херния заради това, та ходихме в пълен състав да се изследваме и ние, но тогава бяхме само трима. Оказа се обаче, че стафилококи не се прихващат толкова лесно - само съпругът ми имаше, аз имах някаква друга бактерия, само моя си, а сина ми - нямаше никакви бактерии, при все че го целувах по сто пъти на ден.
Дано и при вас да няма много заразени! Hug

# 488
Здравейте,
ние вчера ходихме на преглед при ортопед, че чак сега смогнахме. Оказа се, че Десо си е наред, слава Богу. Сега следва ходене на очен лекар тези дни, че май сме с конюнктивит.

Бубче, стиснати палчета и от мен  Hug

# 489
  • София
Резултатите на Ема са изцяло отрицателни newsm78 Няма инфекции и бактерии, няма салмонела, няма дезинтерия. Което обаче вместо да ме зарадва, ме хвърля в размисли и страсти какво тогава предизвиква кръвта и слузат Thinking

# 490
Skrech много ти благодаря, много ме притеснява този проблем. Дано намериш още инфо, защото аз не успях.

# 491
Бубче,

аз съм чела и чувала, че кръв и слуз може да са признак за алергия или непоносимост към нещо (напр. белтък на краве мляко) , но пък тогава трябва да има и други признаци, мисля че обриви .
Не съм много сигурна, просто детето на една приятелка беше с такава алергия и от там знам. Но пък вие сте само на кърма и ако ти не ядеш млечни, тогава незнам...
Просто реших каквото знам , да го кажа, пък ти ще си обсъдиш предполагам с педиатър.

# 492
  • Горна Оряховица
Здравейте и от нас. Отчета от днешната консултация е 6,500 и 65 см. Пораснали сме с 850гр и 3см  newsm44. Докторката иска да давам сок - ама аз още се чудя. Иначе моля да ни стискате палци. Лявата гръдна жлеза на Криско от снощи е подута и зачервена. Педи каза да слагам риванол до утре вечер и да и звънна. Ако започне да се оправя в събота ще сложим ваксините. Ако не - ще ходим на хирург. Съмнява я за киста.
Бубче стискам палци  всичко да е ок.

# 493
  • У дома, при моето семейство
Бубче, при нас се беше появила слуз  и еднократно 2-3 точки кръв, секрета отрицателен, и аз се бях видяла в чудо. По метода на изключването се оказа безкофеиновото кафе което си правя сутрин- и то определна марка от Лидл, от Новата Бразилия нищо и нямаше на малката. Отначало мислех за АБКМ, но като изчетох темата в Кърмаческия, май не е това  Praynig надявам се.

# 494
geryto001, страхотни са мерките  Simple Smile, дано не се налага да стигате до хирург...
bubcheto15, от една страна браво че нямате бактерийки, и от друга дано да се оправите бързо и да е било нещо моментно и скоро да премине  Hug.
fio, дано нямате  АБКМ, ама по какво се усъмни  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт