Бяла зима вън вилнее,а НОЕМВРИйчето със глас се смее!

• 35 228
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Който както иска да приема главните ми букви, къде е закона за писане в нета? Клавиатурата ми беше на капс лук! Мисля че съдържанието е по-важно от формата Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=10593.0

Главните букви

Освен в краен случай, считайте ги за забранени.
Редовните букви маркират нормален тон на изразяване. Според практиката, всичко написано с големи букви се приема като върховна степен на акцент, разбирай "крещене".
Използвайте главните букви там където обикновено им е мястото - в началото на изречения, имена и т.н.

Това дали е достатъчно?-Правилата на форума!
Абе вие деца нямате ли си за гледане, че сте тръгнали да редактирате писаниците ни?! Аз влизам в промеждутъците когато мога и бързам, а вие?

# 466
  • София
Който както иска да приема главните ми букви, къде е закона за писане в нета? Клавиатурата ми беше на капс лук! Мисля че съдържанието е по-важно от формата Peace

Главните букви

Редовните букви маркират нормален тон на изразяване. Според практиката, всичко написано с големи букви се приема като върховна степен на акцент, разбирай "крещене".
Използвайте главните букви там където обикновено им е мястото - в началото на изречения, имена и т.н.

Абе вие деца нямате ли си за гледане, че сте тръгнали да редактирате писаниците ни?! Аз влизам в промеждутъците когато мога и бързам, а вие?
Абе аз имм две деца и си ги гледам, ама на никого не се карам, що за тон си държим, че не схващам?

# 467
http://www.telegraph.co.uk/health/healthnews/9018130/Nasal-spray … ontamination.html
Статия от Telegraph за итеглените партиди. В края на статията са и номерата на партидите. Обаче никъде из нашите сайтове - на Мин. На здравеопазването, на Агенцията по лекарствата, на Комисията за защита на потребителите не намерих информация за това.
Някой ползва ли стеримар?

# 468
Ее така хубаво тръгна темата, вие сега в бойно поле ще я превърнете Mr. Green
цветка аз давам Дуфалак преди храненето, 5 мл. Желателно е сутрин да се даде, но аз съм давала и по обяд, пак е действал Flutter
Също ползваме стеримар, ако става въпрос за едно и също де.Спрея за нос нали?

# 469
Аз също ползвам sterimar преди капките за нос но не виждам кой знае какъв ефект, а може и да ни е много запушено нослето

# 470
Ние само един път имахме хрема и то се оказа от това,че е много топло в стаята и е сух въздуха.Но аз си ползвам Стеримарчето винаги щом ми се запуши носа или стана хремава и съм доволна.Надявам се и на бебенцето да му действа така, но още повече се надявам да не се налага да го ползвам Praynig

# 471
  • София
Въпрос към консултантите по кърмене
Ники от известно време почна да се разсейва доста по време на кърмене,върти се насам-натам сякаш търси нещо по-интересно. Не съм се притеснила,но трябва ли да направя нещо,за да не се разсейва или си е така като пораснат малко бебетата?

Ники е вече на възраст, в която с все повече сетива все по-ясно разучава света около себе си. И макар сученето да е от любимите му занимания вероятно, това занимание му е добре познато, а любознателното мозъче търси още и още нова информация. Стомаха подсказва, че е гладен, като го залъже с малко кърма, може да издържи още малко и да погледа нещо движещо се или издаващо звук.
 Някои бебета доста се разсейват и може в такива моменти да не поемат обичайните количества мляко, но си наваксват в тези хранения, които са по-спокойни. Ако продължава да си пълни памперсите редовно и да наддава, разсейването му не е проблем за него.
 Ако се случи дразнителите до толкова да му отвличат вниманието, че изобщо не може да се нахрани или ако разсейването те притеснява по разни други причини, тогава може да пробваш да подбираш местата за кърмене - да е на тихо място, в затъмнена стая, без телевизор/радио, без други хора в стаята, ако сте навън може да намяташ пелена през рамото ти и детето, с полюшване, кърмене в движение и подобни.

Момичета въпрос моля помогнете и към консултантите по кърмене - аз съм пчеларка/имам 20-тина кошера/, но кърмя и понеже сега започва работата по кошерите питам ако ме ужилят много дали може да кърмя и с какво може да навреди пчелната отрова на бебето?

Според Д-р Томас Хейл(един от най-известните лекари, които изследват преминаването на веществата в кърмата и влиянието им), отровата на пчелата не би могла да премине в кърмата и кърмене след ужилване е безопасно.
 За съжаление за момента не откривам информация за ужилване от повече пчели. Продължавам да търся и ако открия, ще пиша подробности.
 А ти би могла да се консултираш с педиатъра за медикаментите, които ползваш при подобни инциденти, дали са съвместими с кърмене.

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 02:40 от skrech

# 472

Главните букви

Абе аз имм две деца и си ги гледам, ама на никого не се карам, що за тон си държим, че не схващам?

Какво става тук, бе хора  Shocked Надникнах само да видя как сте и какво виждам?!?!

iva2011, поздравления!!! От 1 година си пишем в тази тема и ти си първата, която си позволява да държи такъв тон!!!

Аз също имам 2 деца, претендирам да се грижа добре за тях и все пак съм намерила време да прочета правилата на форума и се старая да ги спазвам  Peace

Нашия батко пак е болен  Tired
Ще ви чета после  Hug

# 473
Леле момичета, не бях влизала извесно време и сега какво виждам- ще се избиете. Ама не дейте така, нали сме тук за да си помагаме, да споделяме, да питаме  Peace Хайде мир Hug
Иначе и аз ползвам стеримар и съм доволна, само дето бебона като го види и преди да направя каквото и да било той започва да се сърди. Ноооо няма мърдане Mr. Green

# 474
  • София
и аз не съм влизала и чела поради липса на време, но, iva2011, ти от 14.02 насам само насоки за гледане на деца даваш, като толкова бързаш гледай си твоя Дейвид, ние и преди да се появиш се справяхме и то добре...
на 10 дена веднъж успявам да вляза във форума и к'во да видя - липсата на хормонално равновесие в действие...
пожелавам на всички успешен ден, спокойни и усмихнати деца, та белким се върнем към добрия тон и доброто настроение в темата
Бубче, стиснати палци за всичките ви изследвания, лошо, че на тоя сняг ще ходитe, но дано само това да е лошото   Praynig

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 09:05 от jackobiana

# 475
  • София
Искате ли за добро утро да ви развеселя като си представите една гледка Mr. Green На племенника ми му изолираха стафилококи в носа и лекарката поиска хората, които са в най-чест контакт с него също да се изследват, за да го лекуват ефективно и да няма опасност да му ги лепне някой пак. И тука идва забавното - нали сме навързани като свински черва и сме нонстоп заедно сега 7 човека трябва да се занесем в лабораторията, за да ни бъркат в носа Mr. Green Дали няма да ни вземат за параноици Whistling
Момичета, днес трябва да излезнат на Ема резултатите от микробиологията заради кръвта и слузта в изпражненията, моля за стиснати палчета, че вече нямам и сили да се притеснявам Praynig

# 476
Две партиди от стеримара са били заразени с бактерия и ви пратих линка, но явно някой хора други неща ги вълнуват. Хубав ден, аз си изкарах акъла от линка тъй като ползвах вече 2 флакона!

# 477
Искате ли за добро утро да ви развеселя като си представите една гледка Mr. Green На племенника ми му изолираха стафилококи в носа и лекарката поиска хората, които са в най-чест контакт с него също да се изследват, за да го лекуват ефективно и да няма опасност да му ги лепне някой пак. И тука идва забавното - нали сме навързани като свински черва и сме нонстоп заедно сега 7 човека трябва да се занесем в лабораторията, за да ни бъркат в носа Mr. Green Дали няма да ни вземат за параноици Whistling
Момичета, днес трябва да излезнат на Ема резултатите от микробиологията заради кръвта и слузта в изпражненията, моля за стиснати палчета, че вече нямам и сили да се притеснявам Praynig

Ние си купихме клечката със средата и когато се наложи взимаме секрета вкъщи и го носим на лабораторията, ползваме цибалаб, защото резултата излиза в интернет. Стискаме ви палци Peace

# 478
Две партиди от стеримара са били заразени с бактерия и ви пратих линка, но явно някой хора други неща ги вълнуват. Хубав ден, аз си изкарах акъла от линка тъй като ползвах вече 2 флакона!
Всички ни интересува разбира се. Но мисля, че никой нищо не каза, защото преди време е обсъждана тази тема. Всички тогава си провериха партидите, някой от момичетата дори споделиха, че директно са изхвърлили стеримара. Аз моя не съм, защото е купен отдавна, партидата е съвсем различна и до сега не съм имала проблем с него. Прецених, че щом до сега нищо няма, значи всичко е наред.

# 479
Две партиди от стеримара са били заразени с бактерия и ви пратих линка, но явно някой хора други неща ги вълнуват.

Shocked
Добре, де, няма ли да се спреш вече?

От постовете ти излиза, че всички сме си захвърлили децата в единия ъгъл на стаята, а ние сме се забили в компютрите си и нищо друго не ни интересува. Само ти, единствена полагаш грижи за детето си  ooooh!

Бубче, силно стиснати палчета от нас за вас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт