Бяла зима вън вилнее,а НОЕМВРИйчето със глас се смее!

• 35 200
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Нови пазар
Честита Баба Марта, нека всички ние(и бебчовци, и мами) бъдем живи и здрави!

Сега да се оплача-на 28ми вечерта ми заболя гърло, а вчера цял ден ме боляха всички кости, а за капак и почнах да кашлям...сега пия един куп лекарства и ходя с маска, че да не заразя бебо...направо ми е ужас

# 511
    Честита Баба Марта,много здраве и усмивки!!!
    • Верче,бързо да се оправяш! Hug
    • Имам спешно питане. Mr. Green Понеже ще ходим извън града,препоръчайте ми слънцезащитно кремче за беба.Нали се очертава слънчево време през следващата седмица,та ми се иска да я мажа с нещо да не пострада личецето и.Нещо против слънце и вятър.
    Желая ви един прекрасен ден,изпълнен с много ведро настроение и усмивки! Hug Hug Hug[/list]

# 512
    • Нови пазар
    Жужинка, ние ползваме на Бочко защитното кремче, добре ни действа и ни пази, а и като цена е многоооо приемливо

# 513
    Честит Баба Марта! Бъдете живи и здрави и дечицата много да ни радват!

Жужинка ,ние използваме на Хипп - Intensive Creme ,само че е срещу студено време и вятър  Simple Smile

# 514
    аз ползвам нивеа за студено време Simple Smile

# 515
    Честита Баба Марта, бедете живи и здрави, румени, засмени, бели и червени!!!!

# 516
    • гр. Стара Загора
    и аз и бебка ползваме на нивеа - само, че то е за студ и вятър... иначе лятото бях ползвала на бочко 50 фактор...  Simple Smile

# 517
    • София
    Честита Баба Марта на всички! Бъдете здрави и радостни !

jujinka-15, аз ползвам колд кремче  : http://apteka.framar.bg/30023708/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D0%B5% … BB-#axzz1nrDPx1n9 Според мен е скъпо, но така и така съм го взела- ще го ползвам цяла зима  Crazy ( педи ни го изписа за около устичките- от многото плюнчене е зачервено ) Приятно пътуване Simple Smile

Специални палчета и пожелания за здраве за всички бебовци с проблеми  Hug

# 518
    Здравейте мами,

Честита Баба Марта. Нека всичките ни дечица бъдат здрави, умни и засмени.   Hug

Момичета имам едно питане: Нощем как реагирате като спят маниците? Веднага ли ги гушкате като мръннат, кърмещите мами на гърда ли ги слагат всеки път като се събудят или ги дундуркате? Моята Софи в последно време се буди по 4-5 пъти. Всъщност не знам дали е будна, но само като издаде звук я взимам и и давам да суче, а тя не всеки път е гладна. И се чудя- то може и насън да си издава звуци детето. От друга страна пък ако чакам и наистина е гладна, може да се разсъни. Не че толкова ми пречи да е взимам, и на това спане съм доволна, но да не би аз да я притеснявам така.

Всички болни бебчовци, бързо да оздравяват и да ходим по разходки, че аман вече

# 519
    • на Дъждовен остров
    ....иначе лятото бях ползвала на бочко 50 фактор...  Simple Smile

и аз съм се засилила към такъв фактор.  Тук за сега не мажа с нищо, че то нали почти няма слънце и витамин Д не дават.  А иначе съм чела че кремчетата с фактори започвали да се слагат на лицето на бебето чак след 6 месец. Е хем обесняват колко им е енжна кожата, хем да не слагаме кремче с фактор.

.... И се чудя- то може и насън да си издава звуци детето. От друга страна пък ако чакам и наистина е гладна, може да се разсъни. Не че толкова ми пречи да е взимам, и на това спане съм доволна, но да не би аз да я притеснявам така....
    Ами например съм се научила че като се размрънка в 4 сутрин даването на БИБИ в устата я успокоява, обаче в 5:30 няма БИБИ, няма успокояване започва се с рев до момента в който не си прегърне бутилката.

# 520
    Гери, доста съм чела за подуването на гърдите и аз самата съм имала такава. Това може би е мастна тъкан, която събира течност може и гной и се оправя без намесата на хирург. Не бързай с намесата на хирург. Потърси и второ мнение.
    Бубче, изследвания само веднъж ли прави? И на моя син му правиха за пъпките веднъж изследвания  и после като настоях да ги повторят се установи инфекцията. Първия път не излезнали положителни, защото бил кърмен. Не видях логиката ама така ми казаха.

# 521
    • Добрич
    Честита Баба Марта!
    Нека щъркелчетата скоро да пристигат и да донесат много здраве и щастие на нас и дечицата ни!
    Намислихте ли си ден вече от март месец, за да видите какви сте? Simple Smile

# 522
    • София
    Кали, каква инфекция намериха и в кой секрет? То ако причинита за негативните изследвания е кърменето, то те ще си излизат отрицателни докато кърмя newsm78 утре ще излезне и носния секрет, ама знам ли дали повтарям чревните изследвания.

# 523
    Момичета- кокичета, хайде и от нас честита баба Марта и нека със зимата си отидат и всички болежки!
    Аз искам да попитам има ли някоя мама, която сама шие дрешки на бебчето си? Ние заминаваме на почивка в края на месеца и аз съм вече на вълна летен градероб за Бети. Та в тази връзка мисля да направя някоя друга рокличка. Та ако има други ентусиастки, да вземем да разменим някой модел Wink
    Иначе у нас нищо ново / минахме си трите ваксинки и чак края на май сме пак на консултация. Малкото човече расте като гъбка - вече е 6100 и 63 см и  днес точно става на 4 месеца.
    Хапваме си и по малко грис каша, но със зеленчуците започваме от 5 месец.

Поздрави много хубави дни за разходки!  Nature Sunny

# 524
    Честита Баба Марта! Да са румени и засмени малките ни слънчица!!!

Общи условия

Активация на акаунт