Бяла зима вън вилнее,а НОЕМВРИйчето със глас се смее!

• 35 202
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Честита Баба Марта!
Нека щъркелчетата скоро да пристигат и да донесат много здраве и щастие на нас и дечицата ни!
Намислихте ли си ден вече от март месец, за да видите какви сте? Simple Smile

Как така да си намислим ден ...че аз нещо не го знам това с дните  Laughing newsm12

# 526
Честита Баба Марта!
Нека щъркелчетата скоро да пристигат и да донесат много здраве и щастие на нас и дечицата ни!
Намислихте ли си ден вече от март месец, за да видите какви сте? Simple Smile

Как така да си намислим ден ...че аз нещо не го знам това с дните  Laughing newsm12
Na 01.03 всяка жена си намисля един ден до края на м. март и каквото е времето тогава, такава ще й е годината  thumbsup

# 527
Ааа това не го знаех ...супер.А ще казваме ли кои дати сме си намислили или си остава за нас?  Laughing

# 528
Неее, не трябва да се казва докато не мине деня.После може всяка да сподели какъв е бил деня който си е намислила Mr. Green

# 529
  • Горна Оряховица
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА  и от нас. Да сте весели  и много засмени.
Благодаря за отговорите. Нашето положение си остава същото. Слагам компреси с риванол. Доста приятелки ми казаха, че това ще мине от смосебе си. Ще изчакам и ще видим. Утре трябва да звънна на педи да и кажа как е, и ще видя какво ще каже. Дори и да се наложи да ходим на хирург, ще е понеделник (че пак ще е на Плевен) и ще имам време до тогава да видим дали ще има ефект от компресите.
Хайде лека вечер и всички бебчета с болежки да се оправят бързо. Hug Hug Hug

# 530
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРАТА момичета, да са ни живи и здрави дечицата и всички, които обичаме.
Виждам, че започвате да пишете за захранването и реших да споделя с какво започнахме ние - първо чист пащърнак, след това тиква, тиква с картоф, броколи. Следобяд давам пюре от кайсия и банан, кайсия, круша и сок от ябълка. Избрах да започнем с тези храни поради запека, с който имаме проблем. smile3504

# 531
  • гр. Стара Загора
момиче. моля да се почерпите за здравето на Майчка - днес става на 4 месеца Simple Smile

# 532
  • У дома, при моето семейство
Здравейте, аз рядко пиша но редовно ви чета.
Герито 001, и при нас и двете гърдички бяха увеличени още от раждането, но с компреси от Риванол се оправиха, лекарката ми обясни че е от хормоните на майката които са преминали в бебето и с времето ще се оправят, и така и стана. При каката също беше с увиличени гърдички като бебе, но минаха за седмица-две.
Бубче, пак пиша ако пиеш безкофеиново кафе спри го за известно време, при нас проблема беше същия и се оказа от кафето.  Притеснявах се за АБКМ и бях спряла и млечните, но от два дни си хапвам и проблем няма, явно проблема е кафето-при нас де.

# 533
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА и от нас.Да сте живи,здрави,весели,засмени вие и вашите малки човечета Simple Smile newsm51                                                            Киса благодаря ти за отговора.Беше ми полезна Hug

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 11:38 от villsАlex

# 534
  • на Дъждовен остров
Неее, не трябва да се казва докато не мине деня.После може всяка да сподели какъв е бил деня който си е намислила Mr. Green

ха, това за първи път го чувам.  Аз вчера даже не отбелях че е 1 март.  Сменяха ни бойлера, че от 1 седмица бяхме без топла вода и парно.  Обаче това са преудолими неща.  Даже забравих че майка ми е била именичка.
Може ли да си намисля ден днес.  Thinking

# 535
Честита Баба Марта и от нас  Grinning.
Честита месечинка на Майчка   bouquet

# 536
  • Горна Оряховица
Здравейте. Благодаря за подкрепата. Аз днес се обадих на педи. Положението си е същото, само дето мина зачервяването. Та съвета и е да продължавам с компресите до понеделник и пак да и звънна. Дано всичко да мине скоро, че много ми е криво, когато такива малки бебчета като нашите имат проблеми.
Хайде много Hug от нас с Криско.

# 537
Доколкото знам са му взели кръв на детето. Понеже нали беше под палатка и не го бях виждала първите 5 дни от раждането му. И после като ми го дадоха с ужасните пъпки ми казаха, че било от топлото в болницата и го изписаха с перфектни изследвания. На следващия ден на самото изписване му взеха кръв и тогава се установи инфекцията. Става въпрос за няколко часа. Та затова си помислих да не би и при теб да има такова разминаване  newsm78. То мойто е дълго за обясняване де.

# 538
честита баба марта и от нас Simple Smile
момичета първо да се похваля вече нямаме бактериика в нослето   newsm44 изч1истили сме я с капките.
а другото , да споделя как го зная аз това са жените и мартенските дни - на която дата е родена жената , тази е нарочената дата от месец Март , та каквото е времето този ден такава била и жената Simple Smile колко са истина тези неща незнам Simple Smile
хайде мами с болнички бебенца надявам се вече всички сладурчета да се оправят , та да са по - весели и усмихнати , прегръдки силни от нас  Hug

# 539
  • гр. Стара Загора
ЧЕСТИТТРЕТИМАРТ!!![/glow]

Общи условия

Активация на акаунт