Бяла зима вън вилнее,а НОЕМВРИйчето със глас се смее!

• 35 207
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Моля майките на момченца да ми помогнат - бубите нагоре или надолу в памперса. Аз четох доста и според мен накъдето си застане се оставя, но днес бях на разходка с три мами на момченца и всички казаха нагоре.

И на мен всеки така ми казва-нагоре.И аз от както се е родил всеки път го намествам  Blush
Даже една приятелка чийто син е вече на 17г. ми каза и топчетата да повдигам,че да не станели провиснали  newsm62 ама според мен това няма никаква връзка с памперса.Относно опикаването-до сега не сме имали такова,а имам чувството че памперсите му тежат цяло кило. Joy
Аз пък да попитам тези които вече заголихте нацяло бубите,като сменяте памперса забелвате ли пак или само вечер по време на банята?И всяка вечер ли го правите?

# 616
Ей, как да не се радва човек на хубавото време и приятните разходки  Joy

Много добре ни се отрази разходката, надявам се това да спомогне за един хубав дълбок сън през ноща  newsm07 Тази нощ беше отчайващо зле, малката спа супер неспокойно. Ужас направо, хич не се наспах. Явно навлезнахме в черните седмици Simple Smile Дано бързо отминават тези периоди че, да си почина преди зъбите  Praynig

За памперсите, ние още сме на 3-ка на кг сме 6100-59см, но като гледам вече повечко и се впиват в крачката. Незнам но май ще изкарам с още един пакет от тях, не е толкова страшно положението.

Лека и спокойна вечер на всчки!

# 617
Тази нощ беше отчайващо зле, малката спа супер неспокойно. Ужас направо, хич не се наспах. Явно навлезнахме в черните седмици Simple Smile

Thinking Странно и при нас е така вече три нощи,при положение че си спяхме от 21ч до 8ч с едно ядене в 4ч.А като гледам сте 4 дни по-големи от нас.Направо съм скапана и аз.Ставах през един час,то голямо въртене беше,пъшкане,мрънкане...като го погаля по главичката и се унесе и заспива дълбоко като ангелче.Тъкмо и аз заспя и картинката се повтаря пак.А и кърменето не помагаше.Дано го е прескочил този скок в разтежа и тази нощ да си е спокоен.

# 618
Нашите памперси са номер 4, а нямаме 7кг. Минахме на тях преди около месец, когато е била около 5,500, защото тройката и станаха къси, че ми е по-високо детенцето.

На предната консултация беше 65 см. нашия маймунчо.

А вашата колко е височка?

И ние сме някъде там, около 64, 64 и половина, ама не седи мирна та да я мери човек точно.  Rolling Eyes

# 619
сега по време на банята забелязах по крачетата едни пъпчици леко червени и с връхче ,но не бяло.да се притеснявам ли newsm78 само по крачетата са и са общо на двете не повече от 10

# 620
  • София
Цвете, малката нощеска ми разказа играта, вече сериозно ги подозирам тези двете в таен заговор от болницата още Mr. Green
Фелисити, не знам дали това се категоризира като кърмаческа стачка, но храненето с биберон определено според мен задълбочава проблема и хич не ми се вярва това, че до 9 месеца не може да тръгне да се отбива. Не знам дали е правилно това, но понеже и Ема ми откзва на моменти да суче със същото поведение, което описваш, аз просто не я насилвам и предлагам начесто, и ако до сега за 3 часа наведнъж е изяждала 120гр, в такива моменти изяжда на три пъти по 40 примерно за 3 часа, като тези 40 ги изсуква буквално за 2 минути Peace Това, което се опитвам да ти предложа е да не прибяваш веднага към шишето, а просто да предлагаш начесто, за да си набавя крайното количество за денонощието.

# 621
  • София
Моля майките на момченца да ми помогнат - бубите нагоре или надолу в памперса. Аз четох доста и според мен накъдето си застане се оставя, но днес бях на разходка с три мами на момченца и всички казаха нагоре.

Наскоро по ТВ казаха свободно надолу, а и аз винаги така я оставям, както си е, иначе ще ти се опикава[/size]

И аз така правя. 
За столчетата  ние в момента, в който се юрнем да пътуваме ( предполагам към края на месеца ) ще вземе от тези 0-18 кг. Въпреки, че по ми харесван 9 - не знам колко си, но те пък не се регулира положението - легнало, полулегнало и тн, а с много пътуване си трябва сън редовно...

# 622
  • Горна Оряховица
Здравейте и от мен. Започвам първо с ВЪПРОС КЪМ КОНСУЛТАНТИТЕ ПО КЪРМЕНЕ. Още от родилното Криско си суче повече от лявата гърда. Това не ме притеснява, защото тя му стига. Но от скоро имам проблем с дясната. Тя така или иначе вече си произвежда по-малко мляко, но не мога да я изцедя. Колкото и да цедя с помпата изцеждам няма и 20гр. - а има повече. Проблем ли е, че, кърмата остава в гърдата?
За обръщането по гръб от корем - Криско го направи още първия път като го сложих по корем на един месец.
Александра стискаме силно палци всичко да е ок  Hug

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 08:48 от geryto001

# 623
Felicity, при нас точно отмина такъв период. Аз също се бях притеснила и се обаждах на консултант, за да го обсъдим. Както Бубчето ти е казала, слагай я по-честичко на гърда, може по мъничко да си изсуква, но щом е често ще си набави необходимото количество. Дори за минута-две бебоците могат да изсучат доста голямо количество. Важно е да не се насилва, просто и предлагай. Гушни я, може и на голо, но без да е слагаш на гърдата, ако тя прояви интерес, ще си я намери.  Laughing
Между другото, след този период София започна да суче много по-кратко, но ефективно-вече като голямо бебче Wink

Дано съм успяла да те успокоя и бързо да минава

# 624
  • Пловдив
Брей, не мога да ви изчета:) Колажът е страхотен, поздравления за Златето  bouquet

# 625
  • Добрич

Наскоро по ТВ казаха свободно надолу, а и аз винаги така я оставям, както си е, иначе ще ти се опикава

Нашия педиатър ми каза нагоре да слагам понеже после като го хващам можело ако се понатисне по-силно да създаде някакъв дискомфорт от пречупването надолу. Иначе така или иначе после като махна памперса да го сменям от само себе си винаги е отишла надолу. Не се опикаваме изобщо. Трябва да питаме големите мъже как им е по-удобно да им стоят в гащите. Simple Smile

Ние имаме от каката столче Мони 9-18 кг, което се регулира до полулегнало положение и е доста удобно за дълго пътуване. Беше около 90 лв, но съм много доволна. Пак ще ми влезе в употреба сега около 6-я месец.

# 626
Здравейте, момичета! Мен, съвсем, ме хвана липсата. Бях много изморена, но за щастие моя мъж си дойде на 3-ти март! Не, че съм по- малко изморена, защото , което си чака мен , си го правя пак аз..., но има кой да обърне внимание на Алберто. Киара първоначално му се усмихна, но докато му кажа да не се приближава повече и той се приближи и тя ревна страшно. На 4-ти бяхме на събиране на българи по случай 3 март, та и това я поизнерви и най- вече един нахален италианец, който след като се разплака от него, след малко, пак се затика пред количката. Много ме ядоса!
Вчера взех 4-ката на Хъджис, защото тройката ми се струва, че и стиска. Още не съм и слагала от тях.
Жълтурче и от мен адмирации за монтажа!!!
И аз се замислям да сменяме столчето, че много се смъква докато се вози и ми се струва, че хич не и' е удобно..

# 627
ох минаха днес ваксините , голям рев горкото и на 2-те - моля ви стискай те палчета да няма температури и други щуротии. че като му дадох панадола и о повърна та сега съм в чуденка какво ще става  newsm78
иначе да се похвалим тегло 7 360 , а ръст 63,5 Simple Smile
вече сме на 6 хранения и по предложение на сестра ми яде когато си поиска Simple Smile да видим до кога
жълтурче страхотен колаж , поздрави от мен
целувки от мен и моя малък мъж  Heart Eyes

# 628
Момичетааа,ходихме днес на ортопед,вече сме добре и няма да носим тези гащички  newsm44 Каза като стане на 4 месеца ,че може да я слагам полуседнала ,а като стане на 5м -седнала с възглавници,но каза да не я слагам в проходила изобщо,щом сме имали преди това проблем с крачетата. Камък ми падна от сърцето  newsm17

Лек ден на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 629
  • на Дъждовен остров
Тези черни седмици гледах дане ги отразявам много, но сега като отворих сме точно в средата им.  Една поспалива ми се струва и снощи преди да заспи рев без причина, днес отново.  А и това дъдовно време вече..... Точно се облякох днес и нея и на вратата се сещам да си взема телефона, връщам се и то слънцето се скрило и пак заваляло. 

Общи условия

Активация на акаунт