Бяла зима вън вилнее,а НОЕМВРИйчето със глас се смее!

• 35 165
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте , аз съм от декемврийските мами , но ме интересува дали някой от вас вече дава сокчета , пюрета ?

# 631
Здравейте , аз съм от декемврийските мами , но ме интересува дали някой от вас вече дава сокчета , пюрета ?

Здравей,аз давам сок от ябълка и морков,от 2 месец  Wink

# 632
  • Добрич
Александра, много хубава новина. Браво на Жаки. Вече наистина можеш да се успокоиш Simple Smile

# 633
Александра, много хубава новина. Браво на Жаки. Вече наистина можеш да се успокоиш Simple Smile
Така е,Радост.Да са ни живи и здрави дечицата,а другото сами ще си го направим Simple Smile

# 634
Страхотна новина, Александра! За какви черни седмици иде реч сега. Ние от няколко дни трудно се храним, не пием повече от 120 мл и то поне на два пъти.  Иначе е енергична и усмихната, пълним си памперса и не се тревожа като цяло много за това. Периоди разни си имат, но дано по-скоро преминава този.
Да, дано по-скоро се затопля, че преминах в Клуба на Отекчените майки, не мога да мръдна никъде. По принцип съпруга ми е на път и се гледаме двете, т.е. денонощно контактувам само и единствено с детето. #Crazy
Днес вече и аз дадох на върха на лъжичката много малко, доста се чудих, мислех на по-късен етап, но като, че ли доста време ще достигнем минимално количество и не се и кърмим вече така, че се престраших. Резултата беше пълно потрисане от отвращение. Дано утре е по-добре.

# 635
# 636
Само наминавам да кажа поздравления за картата и колажа,много са хубави.…Браво момичета Simple Smile

# 637
Да се похваля.Вече имаме бънджи и е много щастлива като я сложа в него kyllmg

# 638
bubche и bridget, благодаря ви, че споделихте вашите мнения и опит.   bouquet
Има резон в това, което казвате, а и аз някак интуитивно усетих така да постъпя. От вчера реших, че няма да прибягвам до изцеждане и бутилка. Някъде прочетох да опитам със силиконово зърно. Може би и това не е съвсем правилно, но го приех като възможност да я върна на гърда. И за щастие успяхме. Използвах го на две хранения, като на второто я прекъснах и го махнах по средата. След това бебка продължи да суче. Следващите хранения направо започвах директно, предлагайки гърда и тя я прие без сърдене. И аз реших да не я насилвам - колкото изсука, толкова. Ако не иска повече, спирам предлагането. Просто по-късно опитвам пак. Надявам се, че е/беше само период и бързо ще го преодолеем.

# 639
Момичета,

да ви кажа и моето Бети се води по картата със седмиците. Тя е от една книга, която тук е голям хит  последните години, казва се “О йе, аз раста“ (може в БГ да е под друго или подобно заглавие).  Оригиналът е на холандски -  Оеi, ik groei! Автори са   Hetty van de Rijt Fans X. Plooij.
Наистина звучи като реклама, ама дава обяснение на бебшкото поведение!
И приятелки с хлапета също казват , че децата се “движат “ по книгата, колкото и странно да звучи.

Поздрави!

# 640
Да се похваля.Вече имаме бънджи и е много щастлива като я сложа в него kyllmg

На такава възраст може ли да се слагат на бънджи?

# 641
Зависи от бънджито.Нашето е такова от четри месеца до 2 години.Стои си много добре на него, върти се, радва се, няколко пъти подскочи.Но я сложихме за има няма пет минути.Утре ще я сложа повече време.Но много се радва в него.Не спира да крещи, да се смее, вълнува се детето Mr. Green

# 642
  • гр. Стара Загора
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МАМЧЕТА

Крисианка би ли дала линк какво точно бънджи взехте Simple Smile

# 643
# 644
Честит 8 март момичета  bouquet  Бъдете много щастливи и обичани txtloves

Общи условия

Активация на акаунт