Бяла зима вън вилнее,а НОЕМВРИйчето със глас се смее!

• 35 162
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Честит празник, мили мами  Heart Eyes! Бъдете все така мили и щастливи, и мноооооого обичани.

# 646
  • Някъде там

# 647
  • София
И от мен честит празник на всички, пожелавам ви да сте обичани, ценени, успешни и заобиколени със здрави и по взъможност послушни деца Hug
Аз също я пробвах Ема в бънджи и адски много  хареса, но аз лично ще изчакам още, защото освен, че хич не е дбре да си стъпват на краката, за да подскачат, все пак самите бънджи гащи са по-широки и не им обхващат плътно кръста и таза и децата се сгъват в кръста малко или много. Иначе и на мен ми се иска да имам вече къде да я слагам, за да й е забавно, ама за сега се разпростирам до шезлонг, активна гимнастика и ръцете ми Mr. Green

# 648
Честит 8ми март, мили дами! Честит най-прекрасен празник ... на мама! Нека всеки наш ден бъде озарен от усмивките на нашите деца! newsm51
От скоро имаме люлка и Ани просто застива в нея, много е доволна, извеждането от люлката е свързано винаги с мрънкане. Мисля, че това е най-успешната покупка за моето дете до този момент.
Бъдете усмихнати!

# 649
честит празник на всички мамчета  bouquet
много усмивки и радост да ви носят дечицата Two Hearts

# 650
Честит 8-ми март!! Бъдете здражи, обичани, уважавани и почитани!

# 651
  • Добрич
Честит празник, мили дами! Много красиви, весели и обичани!
И аз смятам, че за бънджита и паяци разни е още мнооого рано. Ще им дойде и техния ред след време.

# 652
Честит празник, мили дами! Много красиви, весели и обичани!
И аз смятам, че за бънджита и паяци разни е още мнооого рано. Ще им дойде и техния ред след време.
и на мен ми се струва рано за бънджита,но всеки си преценява Simple Smile

# 653
♥ Бъди жена благословена
с любов и нежност надарена
с усмивка вечно озарена
и с много радост наградена!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МИЛИ МАМИ!

# 654
Честит празник , мили дами  newsm51

# 655
Честит 8-ми март, мили жени и най-вече горди майки! Бъдете лъчезарни и усмихнати, бъдете добри майки и приятели на вашите дечица!

# 656
  • на Дъждовен остров
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК мили ДаМи.

# 657
ЧеСтиТ пРаЗнИк МилИ МаМитА   Simple Smile

# 658
  • Плевен
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДАМИ! ДА СТЕ ЩАСТЛИВИ, ОБИЧАНИ И ПРЕКРАСНИ! ДАНО ДНЕС СТЕ ИМАЛИ СТРАХОТНИ ИЗНЕНАДИ И ПРЕЖИВЯВАНИЯ!

# 659
Честит 8ми март. Пожелавам ви да сте винаги усмихнати и обичани Майки и Съпруги.  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт