Бяла зима вън вилнее,а НОЕМВРИйчето със глас се смее!

• 35 249
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Поздравления за картата,чудесна е!

# 376
Здравейте мами! Наистина картата е станала превъзходна - поздравления.
Относно водичката аз след всяко хранене си давам по лъжичка, но всъшност я давам с пипетка, за да мога хубаво да му изплакна устата. Да ви се оплаче това малко човече вече наистина започва да проявява характер - когато сме сами през седмицата стриктно си спазва графика, но дойде ли уикенда всичко се преобръща, не знам как ги усеща нещата. Но събота и неделя задължително се буди два пъти през нощта и сутрин като го взема при нас още малко да поспим и се започва едно бебешко гукане и смях, няма начин да продължиш със съня. Laughing

# 377
  • София
Браво на Теди за картата!   bouquet newsm51 kyllmg

Обличам малкия за излизане с боди, ританки и плюшено гащеризонче (така е облеяен у дома ) и космонавтче отгоре. След това го завивам в количката с одеялце и слагам покривалото за количка. Педиатърката беше казала, че трябвали 4 ката дрехи

Ние вече усточиво си заспиваме към 12.30 Simple Smile Тези дни не давам и редовната добавка на ден от 30-60мл  и съм мнооого хепи Simple Smile Вчера бяхме на гости на бабите и ни  агитират да даваме сокчета, те били давали  newsm78 Аз се страхувам, че ако познае вкуса на сладкото после няма да иска зеленчуковите пюрета като реша да го захраня, защото с тях ще почвам някога...
sztuka
, да не би да правиш нещо по-различно през почивните дни и така да те разконспирира...?

# 378
Това до някаде не е вярно, че ако започнеш със сладко, после ще откажат зеленчуците.Нали и кърмата е сладка.Има и такива които не харесват плодовите вкусове.На мене педиатърката ми каза, да започна захранването,първо със сок.Направих и от домашни ябълки и много и хареса.Но след около час започна да се държи странно.На другия ден отново се повтори същото и стигнах до извода,че явно и дразни стомахчето и спрях да и давам.Мислех да пробвах с морков, но не посмях.За сега няма да и давам сок, по на татък ще и предложа пак и ако отново стане така може скоро да не пие сок.Аз самата много мразя сокове, получвам киселини.Може да прилича на мен в това отношение Mr. Green Докато баща и пие по 2л на ден ooooh!

# 379
аз за соковете доста из4етох и стигнах до извода че ако давам ще е задължително след 6 месеца даже и по нататък заради киселини,колики и  други стомашни неразположения
ние днес бяхме на разходка,папкахме и ще го приспивам че да мога малко да поуча.
нощес в 2 часа ревна да идва при нас и мама пак спа изкривена Tired добре че вече ни се случва рядко,че по едно време вече всичко ме болеше ooooh!

# 380
Момичета, може ли да ни приемете  Grinning .

Малкия се казва Георги и е роден на 03.11.2011 г., зодия скорпионче, И по характер!

Ако можете да дадете съвет как да откажем нощтното хранене!До втори месец си ставаше на 3 часа, после до трети започна да спи от 23.30. до 6.
И от една седмица яде в 23.30., в 3. до 4. се приспиваме, в 6. и мрънка до 8., придремва за малко и вече като ме е разсънил напълно  Laughing , си заспива към 10. и спи по два-три часа.А аз ходя и спа права по цял ден.

Слагате ли оризова каша и има ли ефект за продължително спане така?
Добре дошла !
Ми че то детето си яде на 3 часа, аз не виждам нищо обезпокоително! Вики си е с този режим от както сме се върнали от болницата, с изключение на най-много 5 пъти. На скоро се хвалих че е проспивала едното хранене, но уви само за 2 дни и пак продължихме по старо му! Ние сме изцяло на кърма така че не знам дали нещо като оризова каша би могло да помогне, а и не съм чувала до сега  newsm78
Относно захранването не знам с какво ще почнем, но се надявам да е след 6-ти месец  Naughty
Хайде приятна почивка на всички Simple Smile

# 381
  • София
Благодаря за хубавите думи, момичета! Радвам се, че карата ви допада Simple Smile

fio, специални благодарности и за почетното й място   bouquet... майчетата от другите теми могат само да ни завиждат за оформлението на нашата Simple Smile

# 382
    Теди,картата е страхотна,като теб!  bouquet
  • На разхоко я обличам с боди,чорапогащник,панталонки или гащеризон и друга блузка над бодито,отгоре яке,също и чорапи,след това в одеало със закопчаване,шапка и обувки. #Crazy
  • Имам едно въпросче към мамите,които са захранвали,а и към тези които са наясно как става.  Mr. Green Започвам с избрания зеленчук,разбъркан с кърма,първия ден давам една лъжичка,втория две,следващите дни с една ли се увеличава или с повече,и какво ще рече докато изяде цяла порция,колко трябва да е голяма тази порция? И друго,ако съм въвела картоф и след това искам да дам морков,моркова като отделна храна ли се въвежда или смесен с картофа? Дано сте ме разбрали,имам страшно много въпросителни около захранването и ми се иска да съм подготвена когато настъпи момента. Hug

# 383
Здравейте ,отново Simple Smile
Днес прекарахме около 3-4 часа на вън,времето беше разкошно  Heart Eyes
Аз попитах как обличате децата,а не казах аз как обличам Жаклин  ...слагам и боди,ританки,гащеризонче (ние също така си стоим у нас) и космонавт и завивка отгоре.

Аз давам сокче от близо месец ,знам че много от вас са против,аз също много се колебаех ,имахме и много колики и се притеснявах да не стане по-зле положението,но реших ,че ще почна да и давам,за да приема витамини.Много и харесва.Изобщо не се отрази на коремчето,даже вече почти нямаме колики.Първо започнах с 10мл ,на другия ден 20мл и така всеки ден увеличавах с 10 мл докато станаха 50мл и сега и давам всеки ден по 50мл ,след известно време почнах да и давам и моркови ,като започнах в началото 40мл ябълка +10мл моркови и така пак постепенно увеличих.  Wink

Лека вечер на всички  Hug

# 384
  • гр. Стара Загора
здравейте... днес вече бяхме на разходка... имаше и кукери в центъра и сумати сергии с ръчно изработени бижута, свещници, икони и какво ли не Simple Smile
малката спа почти 3 часа... жалко, че се разваля времето Sad
аз обличам малката за разходка така - боди, гащеризонче, чорапки, плетено елече и терлички, шапка, ръкавички и космонафт... завивам с одеало и покривало... май доста станаха  newsm78

и сега да питам - Майчка е с доста суха кожа... питах педи какво да правя и тя каза да мава няколко пъти на ден с олиото, което ползвам - ПЕНАТЕН.... но ефект НЯМА... питах в аптеката да ми препоръчат нещо по овлажняващо и неможаха... и почнах с преварена мас да я мажа... АКО МОЖЕ ДА МИ ПРЕПОРЪЧАТЕ НЯКАКВО МАЗИЛО???

мерси и лека вечер Simple Smile

# 385
  • Някъде там
здравейте... днес вече бяхме на разходка... имаше и кукери в центъра и сумати сергии с ръчно изработени бижута, свещници, икони и какво ли не Simple Smile
малката спа почти 3 часа... жалко, че се разваля времето Sad
аз обличам малката за разходка така - боди, гащеризонче, чорапки, плетено елече и терлички, шапка, ръкавички и космонафт... завивам с одеало и покривало... май доста станаха  newsm78

и сега да питам - Майчка е с доста суха кожа... питах педи какво да правя и тя каза да мава няколко пъти на ден с олиото, което ползвам - ПЕНАТЕН.... но ефект НЯМА... питах в аптеката да ми препоръчат нещо по овлажняващо и неможаха... и почнах с преварена мас да я мажа... АКО МОЖЕ ДА МИ ПРЕПОРЪЧАТЕ НЯКАКВО МАЗИЛО???

мерси и лека вечер Simple Smile

Бих ти препоръчала на бюбхен SOFT CREME то е за лице и тяло само то оправи кожата на бебка. И също си смени  гела за тяло взех и пак на бюбхен с невен  Grinning. Пробвай аз поне останах много доволна.

# 386
Аз я мажа с преварен зехтин и съм страшно доволна.Зехтина да е хубав и 15 мин. на водна баня,досега не е имала никакъв проблем по кожата,дано не я урочасам. Grinning

# 387
  • Някъде там
Забравих да отбележа че докато я мазах с преварен зехтин и се лющеше кожичката и след това като добавих и Soft creme и се оправи кожата.

# 388
  • София
Рисунка, ние също ползвахме олио ( на хипп), но преди време имаше пъпчици по тялото и т.к. се опитах да елиминирам всички дразнители започнах да мажа с хипоалергенно мляко на А-дерма. За 2-3 дни се оправи ( май се оказа, че праха за пране е виновника). След като ми свърши този лосион и видях, че не е задължително да е толкова мазно това, с което мажа след баня взех мляко на хипп и съм доволна от него Simple Smile

# 389
jujinka-15 Аз въпреки,че захраних с каша ще ти отговоря.Започваш примерно с картоф, днеска и даваш 4-5 лъжички (че то половина ще го изплюе), на другия ден 8-9, после 15 и ако всичко е наред вече можеш да и даваш по твоя преценка грамаж.После когато въвеждаш нов зеленчук, го дабяваш към вече въведения (картоф).Примерно вземаш пюре картоф и морков и даваш количеството което си и давала и преди това, примерно 125гр.Също може към картофеното пюре да добавиш малко от новия зеленчук, или да даваш по няколко лъжички, първите два-три дена към пюрето.Важното е винаги да се въвежда по един нов зеленчук. След като стигнете 125гр можеш да и заместиш храненето вече с по голямо количество (зависи от детето) а може да продължиш да дохранваш с АМ след пюрето Flutter

Общи условия

Активация на акаунт