Бяла зима вън вилнее,а НОЕМВРИйчето със глас се смее!

• 35 243
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
А колко дни трае въвеждането на нов продукт,ти колко време даваше каша,преди да премина на друго?

# 391
Ами поне 3 дена е хубаво да се въвежда, за да се види дали няма да има алергия.Аз за сега и давам само каша.Още не съм въвела зеленчуците.От вчера и давам нова каша и тези дни ще започна зеленчуковите пюрета.Купила съм тиква на Хип, с нея ще започна Whistling
А кашата я давам от две седмици почити

# 392
Zdraveite otdavna se kanq da se vklucha i vse nqmam vreme Simple Smile moeto momche se kazva Marti, rodi se na 03.11, samo 2600 gr i 49 sm Simple Smile sega e 6 kg i okolo 57 sm. Pritesnila sam se obache mnogo ot 3-4 dni zashtoto mnogo mu hripat gardichkite vse edno ima hrachki no ne moje da gi iskara, v chetvartak go zavedoh pri pedi tq go preslusha i kaza che nishto mu nqma no tichno togava dishashe chisto, a sabota i nedelq ne e spiral da harka taka no chakam da doide utre che ne mi se vodi v speshnoto, na nqkoi dali mu se e sluchvalo podobno neshto newsm78

# 393
здравейте... днес вече бяхме на разходка... имаше и кукери в центъра и сумати сергии с ръчно изработени бижута, свещници, икони и какво ли не Simple Smile
малката спа почти 3 часа... жалко, че се разваля времето Sad
аз обличам малката за разходка така - боди, гащеризонче, чорапки, плетено елече и терлички, шапка, ръкавички и космонафт... завивам с одеало и покривало... май доста станаха  newsm78

и сега да питам - Майчка е с доста суха кожа... питах педи какво да правя и тя каза да мава няколко пъти на ден с олиото, което ползвам - ПЕНАТЕН.... но ефект НЯМА... питах в аптеката да ми препоръчат нещо по овлажняващо и неможаха... и почнах с преварена мас да я мажа... АКО МОЖЕ ДА МИ ПРЕПОРЪЧАТЕ НЯКАКВО МАЗИЛО???

мерси и лека вечер Simple Smile
Ние имахме проблеми с кожата в смисъл имаме обрив по бузките и се наложи консултация с дерматолог които каза, че обрива е от суха кожа и ни предписа кремче на La roche lipikar baume малко е скъпичко (30лв. 200мл.), но си заслужава.

Имам едно питане към по-опитните мами. Моля ви кажете как да облекча малкия при зъбоникненето Simple Smile)) знам, че е рано, но мисля че вече ни мъчи. От няколко дни ще ме побърка страшно е изнервен, ревлив и яде всичко което му попадне и то със злоба Simple Smile))

Хайде лека и непробудна нощ Simple Smile

# 394
и аз смятам че е рано , но пък и моето слънце прави същите номера , всичко ни е в устата , нерви даже от известно време не мога да го преобличам като хората защото почва да пищи като му махна ръцете от устата. сестра ми мажеше с едно гелче по венчетата за успокояване , освен това си беше купила едно като напрастник който от едната страна беше по грапавичко и така слагаше си го и му чешеше венците. при нея доста помагаше особено гела , даже си спомням че бяхме ходили на гости при роднини в Бургас и обикаляхме аптеките същата вечер да търсим въпросния гел, че го беше забравила. но утре ще я питам за името и ще пиша пак. 

# 395
На моя мъж първия зъб му е излязал на 3 месеца и осем дена, без никакви признаци за това Mr. Green Да то освен тези гелчета и гризалки май друго няма.При моята кръстница нищо не я успокояваше,направо беше някакъв ужас ooooh!

# 396
  • София
Гелчетата за зъби се казват Калгел и Дентинокс, сигурно вече и други са наизлезнали. Тези двете са с лидокаин и имат успокояващо локално действие на принципа на изтръпването, обаче не трябва да се прилага повече от 6 пъти на денонощие и на по-често от 20мин Peace И са за над 3 месеца Grinning

# 397
  • София
Суха кожа има и при Захари - не е по цялото тяло, а на определни участъци - например по коленцата, по лактите. Преди ползвах масажното олио на Hipp, но педиатърката ни препоръча млякото на A-Derma Exomega - зелената серия с кълнове от овес, и съдейки и по моите ръце, които също са с много суха кожа, действа почти мигновено - от две-три намазвания има ефект. Да, скъпичко е, но за намазване отива много малко и както казах, по-важното е, че действа Simple Smile

# 398
момичета гелчето се казва ПАНЗОРАЛ , наистина е много добро , племенника вече е на 4 години , но това беше единственото което му помагаше на него. сигурно и другите действат , но най-вероятно си е отново до детето.
а за кожата ние понеже сме с проблемна малко , та сме на SEKALIA BALM   НА  IS IS PHARMA , това е мляко за тяло за много суха към атопична кожа , препоръча ни го дерматолог , та то може да се маже на цялото тяло + лицето .
и нещо друго сигурно не откривам Америка , но ако имате проблеми с подсичане (а ние имаме много ) ви препоръчвам sudokrem , невероятен е за една нощ подсичането минава . какво ли не пробвахме за тяло за дупе за лице, та от тези неща, които ви написах  просто спрях да се тревожа вече и за подобни работи.

# 399
и още нещо тъй като водата в която къпем бебетата си (тези с по суха кожа) допълнително изсушава, във водата слагам и няколко капки олио за вана, за да я омекоти ,  води се почистващо егзомега на а-дерма  .
а го мия със сапун без сапун на а-дерма.

# 400
малкия вчера спа от 6 до 2 през нощта и нали се сещате какво се слу4и след 2 Tired игри и  песни до сутринта Tired аз по принцип го будя в 8 за къпане и така си заспива нормално в 10,но снощи бяхме без ток и за това се получи този гаф с режима.
не искам да си мисля че м растът зъби,но наистина всичко се пъха яростно в устата Thinking

# 401

Имам едно питане към по-опитните мами. Моля ви кажете как да облекча малкия при зъбоникненето Simple Smile)) знам, че е рано, но мисля че вече ни мъчи. От няколко дни ще ме побърка страшно е изнервен, ревлив и яде всичко което му попадне и то със злоба Simple Smile))

Няма рано/късно при зъбоникненето - аз съм се обзавела със зъбче на 3 месеца и половина, а има деца, на които първото им зъбче избива след годинката  Peace

# 402
Аз използвам козметиката на Хип.Много съм доволна и много хубаво миреше.Само крема за подсичане е Sudocrem и за мене е най добрия.Беше се справил за един ден с голямо подсичане, което и се получи в болницата,понеже им сменяха много рядко памперсите.

# 403
Забравих да кажа за този Судокрем, че на нас изобщо не ни помага  Rolling Eyes

# 404
Ами нормално е, на всяко дете, всяко нещо,по различен начин му действа.Аз първо бях взела бочко, но даже не съм го отваряла, първо пробвах мострата на судокрема която даваха в родилното.И като видях,че се справи, направо си купих от него.
Някой да знае, дали мога от някаде да намеря биберон за хранене, без дупка newsm78

Общи условия

Активация на акаунт