Бяла зима вън вилнее,а НОЕМВРИйчето със глас се смее!

• 35 189
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Горна Оряховица
ЖЪЛТУРЧЕ браво за колажа  smile3501- мнооооого е хубав. За пореден път се убеждавам, че от навшите деца по - хубави няма   love001
Да не остана и аз назад  Grinning Ако може прати ми го и на мен ще

# 556
  • гр. Стара Загора
Жълтурче... СТРАХОТЕН ЕЕЕЕ  newsm51 newsm44 smile3501
Ако може да го пратиш и на мен iskri4ka@abv.bg
а според мен е най-добре да го пратиш на всички, нали ел. пощи ги имаш като ти пращахме снимките Simple Smile.... НО ти си решаваш... това е само предложение Simple Smile
БЛАГОДАРЯ ТИ МНОООООГОООО newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 557
Жълтурче,наистина е НЕВЕРОЯТЕН .БЛАГОДАРИМ ТИ!  smile3525 newsm51 newsm44
Ама само какви са ни хубави бебчовците   Two Heartslove001

# 558
Браво Жълтурче, мн хубав колаж си направила. И аз искам да ми го изпратиш! Нашите дечица са най-сладички, да са ни живи и здрави, и да растат обичани и щастливи!
Имам още един въпрос към Консултантите по кърмене, не че са ми отговорили на предния, но все пак. Нощем, или по-точно сутрин към 5-6 часа давам на беба да суче от едната гърда, а др цедя. От дясната количеството винаги е по-малко - 75-80 мл, а от лявата по-голямо 120-125 мл. Защо е така, така ли е и през деня и как мога да накарам дясната гърда да произведе повече.

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 09:50 от albena30

# 559
този мой син ще ме побърка ooooh! има 15 гризалки и не иска нито една,само ръцете дъвче #Cussing out при вас как е?

# 560
този мой син ще ме побърка ooooh! има 15 гризалки и не иска нито една,само ръцете дъвче #Cussing out при вас как е?
Мда така е и при нас. Освен ръцете друго не признава, дори биберона отказва. Като му го дам направо го изстрелва и пак пъха юмруците. Педиатърката ми каза, че така си ги опознавали и разбирали, че са техни.

# 561
И ние сме така baby_neutral

# 562
  • Горна Оряховица
Аз да се похваля. Всичко ни е наред. Няма да ходим на никакъв хирург newsm44. Гърдичката на Криско почти се оправи. Продължаваме с компресите. Сложиха ни и ваксините - по - малко плака тоя път и утре заминаваме при татиту за една седмица. Благодаря на всички за подкрепата  Hug newsm51.
А искам и аз да ми пратите колажа - да си ги имам всички сладурчета  Laughing
Албенче и аз съм така - лявата има повече. Но при нас е още от родилното. Нещо не ми е удобно и все не мога да го сложа както трябва на дясната. И досега си го кърмя на лявата, а дясната я цедя - колкото има.

# 563
  • Ловеч
И ние сме така с ръцете, педиатърката каза същото за опознаването, ама той ги яде по всяко време, дори нощем. Побъркващо е!

Жълтурче, много е хубав колажа, поздравления за усилията! newsm74

# 564
  • Плевен
Привет Simple Smile!

Жълтурче имаш големите ми адмирации и благодарности за прекрасния колаж!  bouquet Благодаря и на Тедищте за картата  Hug!

Аз започнах да ходя всеки ден за по 2 часа на работа и нещо взе да не ми остава време за компа, но вчера ви прочетох и веднага се разписвам Simple Smile.

Нашата беба е станала една сладка бъбривка, нещо тази нощ не спа много и аз гледам леко стерео, но се надявам тази нощ да е по-спокойна.

Обсъждали сте и количествата мляко, което поемат дечицата. За мое голямо удивление Катето поема доста малко количество, но наддава и затова засега не буди притеснения у мен. Поема средно по около 100-120мл на хранене, а се храни 6-7 пъти в денонощието.

Засега Кати не показва никакви признаци за захранване , а и аз съм си решила да я захранвам след 6-я месец.

Стискам палци на всички с болежки, бързо да отминават и да се радвате на  усмихнати дечица.

И накрая да се оплача, че ми омръзна от това студено или пък духащо време ... да вземе да се оправя вече и да започваме с активни разходки, че ми омръзна вкъщи ...

Желая ви весел уикенд и до скоро  smile3531!

# 565
Радвам се че ви харесва колажа  Simple Smile  За лично мое улеснение  Embarassed ще ви дам линк към албума със снимките (направен е от 3 снимки, а не е цял), за да си ги дръпнете от там. Албума е скрит за това ви давам и парола - ноемви2011 , а това е самия линк - http://jylturche.snimka.bg/baby/kolaj.658790

Да ви питам нещо- как разсейвате бебчовците, за да не си пипат дупетата като им сменяте памперсите? Защото Монито от известно време си пипа дупето като и вдигна крачетата, за да я избърша. Давам и салфетка да си играе с нея, ама тя иска да я яде и ме е страх да не вземе предварително да се захрани самичка със салфетка  Mr. Green  или пък я къса и хвърля настрани и пак почва да си пипа дупето. Дайте съвет как да я занимавам. Ако й дам дрънкалка тя я яде или хвърля по някое време, ако и дам чесалката с плодчета пак същата работа. Да взема да я вързвам ли, че и без това много се върти и смяната на памперса е много сложно нещо #Crazy  и аз не зная вече  Rolling Eyes   това в кръга на шегата дее hahaha

Хубав и усмихнат неделен ден на всички  Hug

# 566
Моя Борис де е бе Злати? тцтцтцтцт

# 567
Моя Борис де е бе Злати? тцтцтцтцт
Амиии, Кали, ти пратила ли си снимка, че сега пак проверих писмата и нямам нищо от теб. Ако искаш пусни една снимка на този mail- cristal4e8@abv.bg, ще препрвя колажа някак.

# 568
  • Добрич
Извинете,само аз ли нищо не виждам на първа страница? Няма снимки,няма колаж,има само три фотоапарата с "Х" върху тях.

# 569
А такааааааааа- сутринта имаше колаж, сега и аз виждам три фотоапарата  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт