Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да тренирам, ако закъснея с три дни и съм бременна?
Какво да правя след положителен тест за бременност?
Кога е най-добре да се насрочи първи преглед по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да тренирам, ако закъснея с три дни и съм бременна?
Тренирането по време на бременност може да бъде безопасно, но ако закъснеете с три дни и изпитвате някакви симптоми или притеснения, препоръчително е да се консултирате с лекар. Ако тестът за бременност е отрицателен, можете да възобновите тренировките си, но ако изпитвате дискомфорт или болка, важно е да потърсите медицинска помощ.
-
Какво да правя след положителен тест за бременност?
-
Кога е най-добре да се насрочи първи преглед по време на бременност?
-
Как се изчисляват седмиците на бременността?
-
Какви са обичайните симптоми по време на бременност?
Тъкмо днес ми казаха, че бебчо е с по-дълги крайници и с по-голяма глава. Размерите му били като на бебче в 20та седмица, а аз сега влизам в 18
но това изобщо не означавало, че ще се роди гиганче
попитах познати които вече са раждали но те ми казаха, че не са имали подобни "проблеми"и бяха изненадани , че изобщо нещо ме боли. Също така съм с предна плацента, дали има нещо общо
знам си, че е 5ти но тези леки болки бяха през 4ти. Яд ме е, че не го поразпитах, но той изглеждаше толкова спокоен...утре пак съм при него за болничен и смятам да го питам...благодаря за отговора!
Та ще видим сега...
Затова викам да се допитам и до препатили. Ще гледам да не се шашкам значи.