Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да тренирам, ако закъснея с три дни и съм бременна?
Какво да правя след положителен тест за бременност?
Кога е най-добре да се насрочи първи преглед по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да тренирам, ако закъснея с три дни и съм бременна?
Тренирането по време на бременност може да бъде безопасно, но ако закъснеете с три дни и изпитвате някакви симптоми или притеснения, препоръчително е да се консултирате с лекар. Ако тестът за бременност е отрицателен, можете да възобновите тренировките си, но ако изпитвате дискомфорт или болка, важно е да потърсите медицинска помощ.
-
Какво да правя след положителен тест за бременност?
-
Кога е най-добре да се насрочи първи преглед по време на бременност?
-
Как се изчисляват седмиците на бременността?
-
Какви са обичайните симптоми по време на бременност?
Тогава пък ме болят тазобедрените стави, но това вече не ме притеснява, само тези пусти болки в корема 
Нямах възможност днес да го попитам, но утре пак ще се виждам с него...сега като се замисля, ако беше нещо опасно едва ли щеше да си замълчи(а и ако се притеснявам и гадая няма да стане по-добре) Единственото нещо което ми каза е да пия Но-Шпа 3 пъти по 1. Днес се следих и със сигурност имаше 3 контракции, като едната по-силничка беше след като седях дълго време права на опашка пред лабораторията...През почивните дни си правих много големи разходки и може да съм се поизморила повечко. Тези дни ще си почивам и ще видим какво ще стане.
:(piq lekarstvata trqbva li da se pritesnqvam za bebo? javascript:void(0);