Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 17

• 43 432
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря, плода ми има четирикамерно сарце пулса му е 150 доктора каза че незнае от какво е дали е защото сам пушачка
Ти знаеш най-добре кое е добре или не за теб и детето ти, но е най-добре да намалиш и спреш цигарите, докато си бременна и кърмиш. Така тровиш и себе си и бебето. А ниското тегло е най-малката беда, която можеш да му докараш.

# 646
Бремена сам в 19 г.с. нямам оплаквания,но отидох да правя изследване за Даун и гинеколога ми забеляза че плода варви по малак с цели две седмици.Прати ме на фетална морфология и там
по сащия начин аз сам в 19 а на ехографа показва 16г.с. на плода не са видими някакви аномалии.
Моля за помощ

При предходни прегледи имаше ли разминаване? Защото при мен от 1вия преглед още върви назад с 2 седмици и явно разминаването при мен идва от цикъла. Иначе АГ винаги повтаря, че не е важно дали върви точно спрямо изчисления термин, а дали си нараства нормално с времето.
Иначе и аз съм чела, че ако се пуши през бременността, се раждат деца с по-ниско тегло(освен други евнтуални проблеми).

# 647
Имам една болка в средата на петата- като свит мускул и вече няколко дни е така. Мислех,че съм се пре магнезила и спрях за два дни магнезия, но не ми мина , остана лека болка- обаче с много почивки , слагане на студен компрес и т.н. Днес ходих при личната ми и тя смята,че имам смъкване на сводовете, било характерно за бременност- някоя от вас имала ли е такъв проблем?

# 648
  • Варна
На някоя случвало ли и се е да получава киселини от вода #Crazy През последните 3 дни не мога да се спася. Мислех, че е от храните, които съм яла, но вчера през нощта се събудих жадна и след като пих минерална вода, ме подхванаха отново  ooooh! Как ги борите вие(освен с хапчета)? newsm78
Не съм бременна, но докато бях от почти всичко имах, включая и от вода, независимо от вида й и вкуса й. Помагаше ми единствено Талцид. Пробвай.  Peace
Вчера и днес си направих експеримент и установих, че колкото и странно да звучи, киселините ми са от конкретна марка вода.

Коя е марката?

# 649
Имам една болка в средата на петата- като свит мускул и вече няколко дни е така. Мислех,че съм се пре магнезила и спрях за два дни магнезия, но не ми мина , остана лека болка- обаче с много почивки , слагане на студен компрес и т.н. Днес ходих при личната ми и тя смята,че имам смъкване на сводовете, било характерно за бременност- някоя от вас имала ли е такъв проблем?

Аз имах някаква болка в петата, която мисля, че ми се беше появила от ходене боса вкъщи, т.е. стъпване на твърдо

# 650
На някоя случвало ли и се е да получава киселини от вода #Crazy През последните 3 дни не мога да се спася. Мислех, че е от храните, които съм яла, но вчера през нощта се събудих жадна и след като пих минерална вода, ме подхванаха отново  ooooh! Как ги борите вие(освен с хапчета)? newsm78
Не съм бременна, но докато бях от почти всичко имах, включая и от вода, независимо от вида й и вкуса й. Помагаше ми единствено Талцид. Пробвай.  Peace
Вчера и днес си направих експеримент и установих, че колкото и странно да звучи, киселините ми са от конкретна марка вода.

Коя е марката?

Аве бременните не е хубаво да пият минелана вода, особена такава, която съдържа повече от единица флуор.

# 651
 Shocked
Аз пия най-малко по 2л. минерална вода на ден, друга просто не мога. Понякога взимам и изворна де. Вече ще чета коя какво съдържа.

# 652

При предходни прегледи имаше ли разминаване? Защото при мен от 1вия преглед още върви назад с 2 седмици и явно разминаването при мен идва от цикъла. Иначе АГ винаги повтаря, че не е важно дали върви точно спрямо изчисления термин, а дали си нараства нормално с времето.
Иначе и аз съм чела, че ако се пуши през бременността, се раждат деца с по-ниско тегло(освен други евнтуални проблеми).
[/quote]

Не до 14г.с. всичко си варвеше нормално.А точно през тези две седмици малко повече се нервирах и повече пуших и дано това да е проблема. Имам още един вапрос ?Дали има нещо за околоплодните води че и те са с 2мм по малко от нормалното някакав медикамент или нещо такова

# 653
  • Варна

Не до 14г.с. всичко си варвеше нормално.А точно през тези две седмици малко повече се нервирах и повече пуших и дано това да е проблема. Имам още един вапрос ?Дали има нещо за околоплодните води че и те са с 2мм по малко от нормалното някакав медикамент или нещо такова
[/quote]

Няма медикамент, спри пушенето.  Peace

# 654

Коя е марката?
Горна баня...но преди бременността не съм имала проблеми с нея. Не знам защо сега така ми се отразява newsm78 Не знаех, че бременните не трябва да пият вода. Аз си пия почти всеки ден Tired

# 655
Не че не трябва да пият вода, ами не е хубаво да се пие минерална в която има повече от единица флуор , както е казала celika . А повечето минерални имат по 4-5 единици. Пийте трапезна или гледайте етикетите.

# 656
Не че не трябва да пият вода, ами не е хубаво да се пие минерална в която има повече от единица флуор , както е казала celika . А повечето минерални имат по 4-5 единици. Пийте трапезна или гледайте етикетите.
Ох пропуснала съм да напиша "минерална" Crazy Joy То без вода нямаше да оцелеем  Mr. Green

# 657
Ох пропуснала съм да напиша "минерална" Crazy Joy То без вода нямаше да оцелеем  Mr. Green
Най- тъпото е,че както видяхме днес с мъжът ми, на повечето води дори не пише какво съдържат. Wink И аз се учудих, че мислиш,че може без вода. Wink

# 658
Ето една статия по темата:
http://e-vestnik.bg/6978

# 659
Ей това като го прочета, не знам какво ми става- бременна и пуши........отврат  newsm61 smile3515 smile3511

Общи условия

Активация на акаунт