Изпитани сайтове за парфюми-3

• 133 500
  • 714
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
 newsm78 Под названието "ментета" какво имаш предвид  Laughing ментета-ментета , или просто така си наричаш парфюмите закупени онлайн? Simple Smile)) Защото ако е първото , не съм съгласна както и доста други потребителки на форума.
Извън темата : Оригиналността на един парфюм не гарантира трайност , както сама си се убедила с рефанския парфюм, съвсем отделно е , че е до тип кожа-ако кожата ти е суха... /моята е такава/ трябва доста наслагване за да се постигне по-добра трайност. Отделно аз лично харесвам по-свежи и леки парфюми, а те като цяло нямат голяма трайност,/ този , който ти си закупила и си недоволна може ли да споделиш кой е?/  изобщо не могат да се сравняват с по-тежките аромати. Simple Smile)))))) Не се отчайвай, вярвам, че ще намериш своя парфюм, просто не си улучила в случая..., но е нормално да има разочарования........    Hug

# 136
Парфюмът е Армани Код, това е доста силен и траен парфюм по принцип.
Не обичам парфюми, които половин час след пръсване просто ги няма.
Ментетата за мен са тия от по 20-30 лв ., рефанските и моя Mr. Green.

# 137
За мен Рефан,Галерия и др. са "реплики".Т.е. съвсем почтено си заявяват,че се опитват да наподобят аромата на оригинала за по-малко пари.Понякога вземат,че дори го подобрят откъм трайност,а разликата в аромата е неуловима.Галерия има перфектни реплики на Хепи и Ескада,които пробвах покрай дъщерите ми.Хм,трябва да видя дали още се предлагат,за лято нямат грешка.
Ментетата са най-лошия вариант,хем реплики,хем-за да изглеждат достоверно-копират шишето и гонят цените на оригиналите.
Кофти тръпка са и оригиналите,които до половин час нито аз,нито другите усещаме.До кожа е,ама все пак и сухата кожа е кожа,не е шкурка...За това трябва да се пробва многократно и обилно,което с церберите в нашите парфюмерии няма как да стане.И те са прави за себе си,защото пробваме,а поръчваме от сайтове.От друга страна и сайтовете,и най-лъскавите ни магазини продават ментаци,та дрънкат,а за намаления и виалчета не са чували никога.Но това е-пробваш,връщаш,ако се усъмниш...От тестерите се отказах,защото не успях да се самоубедя в щедростта на производителите на един парфюм да дават по 100 тестера.Или ако го купувам,трябва да е на цената на реплика.

# 138
Добре де,не е по темата,но тъй като стана въпрос ще попитам.Рефанските не ви ли миришат на гадни евтини парфюми?Аз имам спомени от около преди 10 години-еми всички парфюми на Рефан си миришеха на евтин Рефан,не на скъп парфюм.На улицата да подушех някого,веднаха си личеше,че е с Рефан.Не ми се вярва да се е променило качеството им.

# 139
  • София
Аз пък имам приятелка, която има рефански Angel  и мога да ти кажа, че си мирише на него, само тя си знае, че не е оригинален.

# 140
Добре де,не е по темата,но тъй като стана въпрос ще попитам.Рефанските не ви ли миришат на гадни евтини парфюми?Аз имам спомени от около преди 10 години-еми всички парфюми на Рефан си миришеха на евтин Рефан,не на скъп парфюм.На улицата да подушех някого,веднаха си личеше,че е с Рефан.Не ми се вярва да се е променило качеството им.
Според мен,си зависи от парфюма,както за рефанските,така и за оригиналните.
Има някои,които на мен лично ми миришат много изкуствено и пластмасово,и други,които са приятни.Нямам много богат опит с Рефан,само два дотук,много съм доволна.
Като същевременно ползвам в момента и някои оригинални(надявам се Mr. Green)-Шанелските Коко и Алюр,Sheer Stella,Pure white linen и са ми купили,разбрах, Light breeze за един повод,май това са ми...и не мога да кажа,че имитациите на Рефан не си тежат на мястото.
Пробваш и купуваш само и ако ти хареса  Simple Smile.Поне няма да олекнеш с някоя стотачка.

# 141
Да,поне не олекваш Simple Smile Пък и за някаква ориентация за оригинала стават.Аз си спомням от едно време Акуа ди джио,Фаренхайт,Габриела Сабатини,XS,и колкото да бяха различни,сякаш имах някаква обединяваща рефанска нотка.Може някой ден да се завъртя да подуша рефаните.

# 142
 LilaC  Peaceмного ми допада мнението ти. Доста свежо и не е на заблуден челяк Laughing
Да, тези дето се обявяват за реплики-рефан и подобните не ме дразнят то си се знаят или ти харесват или не.Ама тея дето са скъпи ментета мааалии.. голяма снобария, голямо нещо. А като се почне едно хвалене , едно масово купуване на дубайски скъпи тестери направо умиргам. И мен тестерите не могат да ме убедят че са наред, особено бройката им дето се върти. Доста народ според мен се пръска с ментета без да знае. Това е извод направен след доста слухтене, душене , четене на всякакви мнения от години насам , и не на последно място на добра интуиция bowuu

# 143
Е,те ментетата само търговците си ги хвалят-такива,които се регистрират тук специално,за да похвалят някой сайт.Аз за това (правилно,или не) взимам под внимание мнението само на потребители със стаж.

# 144
Изместихте темата. Моля, продължете дискусията в подходящата.  Wink

# 145
Rolling Eyes
Темата се казва изпитани сайтове за парфюми какво да обсъждаме цената на яйцата ли Joyза тая работа сме избрали Батко  Wink  bouquet

# 146
Rolling Eyes
Темата се казва изпитани сайтове за парфюми какво да обсъждаме цената на яйцата ли Joyза тая работа сме избрали Батко  Wink  bouquet

Явно не ме разбра правилно. Рефанските имитации не се обсъждат в текущата тема, а в темата за парфюмите-имитации. А яйцата и ББ - на лични.  Crazy

# 147
Аз те разбрах идеално, но ми направи впечатление че на цялата предна страничка се обсъждаше парфюма Хепи на Клиник.Това също не е за  тая тема  а за парфюмната мисля Peace
Защо винаги когато стане въпрос за ментета се реагира остро, да не би случайно да ги няма. Ами вълнуваме се от ментетата на парфюми като потребители , обменяме опит.
Не може понякога да не става преливане на темите , то е неволно , в крайна сметка става въпрос все за аромати.Очевидно обаче границата е тънка и не всички я схващат или пък нямат чувство за хумор.
Значи да пишем в парфюмната тема за ниш, в темата за рефан-за евтинийки и отвреме на време да влезем тук да похвалим парфюмните интернет магазини.Мерси боку bowuu

# 148
  • на последния етаж
Чудя се от къде да поръчам Mon Jasmin Noir: parfumi-shop.net или parfum-bg.com?

# 149
  • Чукарландия
От тестерите се отказах,защото не успях да се самоубедя в щедростта на производителите на един парфюм да дават по 100 тестера.Или ако го купувам,трябва да е на цената на реплика.

LilaC, какво те притеснява при тестерите? Прочети тук колко реално струва един парфюм и какво го бърка един парфюмериен гигант, да пусне не даже 100, а десетина хиляди тестера дори?!?  Hug

Лита, и двата сайта са читави. В парфюми-шоп.нет можеш да избегнеш доставката, при поръчка на два и повече парфюма, единствено в това е разликата (според мен). Peace

Момичета, някой пазарувал ли е от този сайт? Дайте отзиви, моля!   bouquet

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 11:37 от BBeLLa

Общи условия

Активация на акаунт