Изпитани сайтове за парфюми-3

• 133 526
  • 714
  •   1
Отговори
# 150
LilaC, какво те притеснява при тестерите? Прочети тук колко реално струва един парфюм и какво го бърка един парфюмериен гигант, да пусне не даже 100, а десетина хиляди тестера дори?!?  Hug
Това говори много за ниската производствена и високата продажна цена,за картелни споразумения между големите в бранша да държат високи цени,за което скоро писаха,че ги глобяват(муха ги ухапала...)
Но не ми обяснява защо,вместо да продават 100 тестера   към 1 оригинален парфюм (примерно),не намалят цените на парфюма и да се продават само парфюми.А тестерите да са за тестване само в магазин и не за продажба.Аз поне не го разбирам.
Чувала съм,че на 12 парфюма,производителят пускал по 1 тестер.При положение,че се пазари масово по нета и основно тестери и те никога не са лимитирано количество,аз не виждам как може да се захрани пазара с тях.Друга версия е,че тестерите се правели от друга фабрика,в Азия вероятно,което навежда на мисълта за реплики или ментета.Или някакви тънки начини на производителите да поспечелят още.Аз съм купувала 2 тестера на сляпо,заради описанието и цената.След време помирисах и оригиналите и имаше осезателна разлика.За късмет,на мен пък повече ми допаднаха тестерите Grinning.Но на приятелка пратиха тестер,който миришеше на водица и имаше неприятности.

Вече по темата:доста пъти пазаря от този сайт http://www.cheap-perfume.co.uk/online_store/she-wood-velvet-forrest-wood-edp.cfm   От няколко дена обаче не виждам ни цени,ни кошница.В моя телевизор ли е повредата,я хвърлете едно око newsm78

# 151
  • София
Имаш ли регистрация в посочения сайт? Понякога кошница и цени се виждат само след регистрация. Някои от българските сайтове направиха тази промяна и веднага изгубиха интереса ми.

# 152
Имаш ли регистрация в посочения сайт? Понякога кошница и цени се виждат само след регистрация. Някои от българските сайтове направиха тази промяна и веднага изгубиха интереса ми.
Имам регистрация,пазарила съм от тях.Тъпото е,че дори не виждам откъде да се логна в акаунта си,в случай,че автоматично не става;няма вход/изход/регистрирай се...
Ами и аз губя интерес така.Тъкмо се бях навила за един She Wood Velvet Forest Wood и щях да го взема,въпреки скъпата доставка,но ми мина мерака докато се лутам в сайта.

# 153
Аз съм купувала 2 тестера на сляпо,заради описанието и цената.След време помирисах и оригиналите и имаше осезателна разлика.

И моят опит сочи това - има оригинални тестери, има и менте тестери Peace. В един бг сайт е микс от двата вида, въпрос на късмет!

# 154
Аз съм купувала 2 тестера на сляпо,заради описанието и цената.След време помирисах и оригиналите и имаше осезателна разлика.

И моят опит сочи това - има оригинални тестери, има и менте тестери Peace. В един бг сайт е микс от двата вида, въпрос на късмет!

И кой е той?

# 155
Имах предвид не един конкретен, а в един и същ.
И за да не прилича на спамоподобен диалог, ще вметна, че от гет.бг и мегашоп съм взимала оригинални тестери на YSL, но момичета са споделяли за върли ментаци от там - напр. на Диор.  Няма ясна закономерност.

# 156
  • на последния етаж
Чудя се дали да поръчам комплект Jasmin Noir + Mon Jasmin Noir (по 25 ml всеки) от Англия с доставка до България за 44 паунда или от parfumi-shop.net за 92 лв с доставката?  newsm78 Разликата не е голяма... Вие какво мислите?

# 157
Това е най- евтиното менте, което намерих   Mr. Green

http://www.parfumibg.com/clinique+happy+clinique+edp+%D0%B7%D0%B … %D0%B8-p2075.html

Същият ли е? Ни woman виждам, ни  heart....какво happy e не знам  Wink

Здравейте,

На този сайт всичките парфюми са с около 50% намаления - някои има ли идея защо, или поне поръчвал ли е преди от сайта?

Иначе и аз ровя сега за Clinique Happy Woman - за парфюма 100мл тук го намерих най-изгодно - http://parfum-bg.com/packages/wgt.aspx?fi=4889&page=offer&offer=3331173.

# 158
  • София
Армани Код 100(!!! Simple Smile ) мл за 18 лв Simple Smile Според теб дали е истински?

Извинявам се, че давам вече втори път пример с този парфюм, използвам факта, че е познат и достъпен. Иначе този по принцип струва 140 долара, а не 39 лв, а това пък струва ужасно много. Много повече от 29 лв.

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 15:27 от Атти

# 159
Армани Код 100(!!! Simple Smile ) мл за 18 лв Simple Smile Според теб дали е истински?

Ох, ще се изям с парцалите, моя е 75 мл май, над 100  #2gunfire

Ама пък Хепито си е скъпичко, а сега де  newsm78

# 160
Чудя се дали да поръчам комплект Jasmin Noir + Mon Jasmin Noir (по 25 ml всеки) от Англия с доставка до България за 44 паунда или от parfumi-shop.net за 92 лв с доставката?  newsm78 Разликата не е голяма... Вие какво мислите?
Ако беше за мен,щях да се спра на английския.

# 161
  • Чукарландия
Имам регистрация,пазарила съм от тях.Тъпото е,че дори не виждам откъде да се логна в акаунта си,в случай,че автоматично не става;няма вход/изход/регистрирай се...
Ами и аз губя интерес така.Тъкмо се бях навила за един She Wood Velvet Forest Wood и щях да го взема,въпреки скъпата доставка,но ми мина мерака докато се лутам в сайта.

Пробвай оттук да влезнеш! И аз съм го разглеждала, имаше си цени и всичко, макар че нямам регистрация, но сегя ядец - ни цени, ни кошница, ни яйца! newsm12

# 162
Пробвай оттук да влезнеш! И аз съм го разглеждала, имаше си цени и всичко, макар че нямам регистрация, но сегя ядец - ни цени, ни кошница, ни яйца! newsm12
Нъцки.За влизане-влизам,и пак ни цени,ни кошници.
Яко им е бъгясал сайта,не се ли усещат? newsm78

# 163

Момичета, някой пазарувал ли е от този сайт? Дайте отзиви, моля!   bouquet

Не съм поръчвала. Но силно не притеснява, че при отваряне на страницата ме посреща надпис "Сайта е в процес на разработка". Откровено се дразня от неграмотно поднесени оферти - и не изключвам от това число честите недоразумения при превод в описанията на парфюми-шоп.нет (от по-известните споменавани в темата). Понякога имам чувството, че отговорните лица за тези онлайн магазини не хвърлят дори бегъл поглед към начина, по който стоката им е презентирана.

Това е на заглавната страница, първи параграф, първо изречение, нямам желание да чета нататък:

Като признати парфюмерийни фанатици ние, знаем колко важна стъпка е парфюмът за да се чувствате красиви.

No, thanks, дори да са им оригинални парфюмите /лично и неангажиращо мнение, разбира се/.

# 164
  • Чукарландия

Момичета, някой пазарувал ли е от този сайт? Дайте отзиви, моля!   bouquet

Не съм поръчвала. Но силно не притеснява, че при отваряне на страницата ме посреща надпис "Сайта е в процес на разработка". Откровено се дразня от неграмотно поднесени оферти - и не изключвам от това число честите недоразумения при превод в описанията на парфюми-шоп.нет (от по-известните споменавани в темата). Понякога имам чувството, че отговорните лица за тези онлайн магазини не хвърлят дори бегъл поглед към начина, по който стоката им е презентирана.

Това е на заглавната страница, първи параграф, първо изречение, нямам желание да чета нататък:

Като признати парфюмерийни фанатици ние, знаем колко важна стъпка е парфюмът за да се чувствате красиви.

No, thanks, дори да са им оригинални парфюмите /лично и неангажиращо мнение, разбира се/.

Обич Синеока, права си, не бях обърнала внимание.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт