Изпитани сайтове за парфюми-3

• 133 559
  • 714
  •   2
Отговори
# 180
  • София
Ето ти Beauty тестер 100 мл. А тук е продукт, в случай, че държиш.

# 181
Благодаря Simple Smile

# 182
  • гр. софия
http://rayabg.net/brands/10/male а какво ще кажете за този сайт? Мога ли да поръчвам? Благодаря на отзовалине се   bouquet

# 183
  • София
По принцип можеш, но не очаквай оригинален продукт Simple Smile

Не ти ли светва лампичката, като видиш "всичко по 22 лв"?

# 184
  • гр. софия
Права си, разбира се  Peace.  От къде тогава на сносни цени, защото искам да поръчам два парфюма, за мъж ми и за мен?  newsm78

# 185
  • София
parfum-bg.com
parfumi-shop.net
1001-bg.com
monami.bg
гет
мегашоп
и други

# 186
  • София
От български сайт имам парфюми само от http://parfium.net/index.php Имам подаръци от него-и мъжки, и дамски, аз самата също съм взимала от него за подарък и до сега никой не е имал забележка. Доставят на следващия ден, но може да се вземат и на място от офиса им, за да се огледат нещата (зад Интерпред е някъде офиса).

# 187
  • Пловдив
Момичета, за колко време пристигат от parfumi-shop поръчките. Поръчах Уомънити едно малко комплектче и Terre D' Hermès - EDT . Надявам се утре да пристигнат  и да не се изложат . Това ми е първата поръчка от БГ сайт. Ще пиша отзиви после.  Heart Eyes

# 188
При мен никога не са идвали на другия ден, обикновено за два -три работни дни до Пловдив , но не съм поръчвала тая година незнам може да има промяна Simple Smile

# 189
  • Пловдив
 hahaha в сайта пише Срок за изпълнение на поръчката от 1 до 3 работни дни.
Дано при мен да е 1, че нямам търпение.  ooooh!

пп. не се сдържах и им писах  на скайп-утре щели да бъдат при мен
  341uu Heart Eyes

# 190
И при мен не идват на другия ден.Бях пуснала поръчка в неделя с надежда в понеделник сутрин да я обработят и пратят,но ми се обадиха,че ще я пратят във вторник.И пристигнаха чак в сряда.

# 191
hahaha в сайта пише Срок за изпълнение на поръчката от 1 до 3 работни дни.
Дано при мен да е 1, че нямам търпение.  ooooh!

пп. не се сдържах и им писах  на скайп-утре щели да бъдат при мен
Дано Laughingчестити да са ти отсега  bouquet

# 192
Момичета не купувайте нищо от www.uhanie.eu - поръчах си парфюм те ми изпратиха съвсем друг, без касова бележка или фактура, при опита ми да го сменя или върна ми затвориха телефона. Причината да ми изпратят друг била , че това имали налично. НЕ КЕПЕВАЙТЕ ПАРФЮМИ ОТ ТОЗИ САЙТ WWW.UHANIE.EU

# 193
Здравейте момичета,

Доста теми по форуми изчетах за това кои са читавите сайтове за парфюми. Поръчвала съм от един - www.parfum-bg.com или нещо такова беше, еми не съм доволна, според мен са менте.
Чета добри отзиви за get.bg, megashop, но сякаш не ми се рискува. Последните ми два парфюма ги купих от Beauty zone, не знам колко са оригинални, но съм доволна. Имам чувството, че при фалшивите парфюми такива понятия като базисни нотки, остатъчни и т.н. не съществуват, аромата не е "шарен" или "пъстър", ако мога така да се изразя, в смисъл не е променлив ами е един и същ и с времето просто избледнява. Парфюмите, които обужавам са Euphoria на CK и Alien на Thierry Mugler. И двата съм ги купувала от Beaty zone и ми харесват. Сега се чудя дали да не си поръчам Alien 60мл от get.bg. Като гледам цената мисля, че е 20-30лв по-евтин от този в Beauty zone, но се чудя дали ще е със същото качество. Някок поръчвал ли е Alien от там?

Благодаря предварително   bouquet

# 194
  • Пловдив
Доста се е говорило по темата, за този парфюм ще ти препоръчам този сайт http://fragrances.bg/index.php?route=product/product&keyword … mp;product_id=205 Парфюмите са оригинални, собствениците на сайта са търговци на едро и вносители на някои от марките, имат и магазини в Пловдив. За Гет бг съм чувала и хубави и лоши отзиви. Парфюми-шоп мисля, също е по-добре от тях. А сайта от който си казала, че според теб са менте , също е проверен. Как реши, че са менте?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт