Изпитани сайтове за парфюми-3

• 133 588
  • 714
  •   1
Отговори
# 195
Доста се е говорило по темата, за този парфюм ще ти препоръчам този сайт http://fragrances.bg/index.php?route=product/product&keyword … mp;product_id=205 Парфюмите са оригинални, собствениците на сайта са търговци на едро и вносители на някои от марките, имат и магазини в Пловдив. За Гет бг съм чувала и хубави и лоши отзиви. Парфюми-шоп мисля, също е по-добре от тях. А сайта от който си казала, че според теб са менте , също е проверен. Как реши, че са менте?  newsm78

Поръчах си един комплект на CK In2U, парфюм, тоник за тяло и душ гел, дойде в кутия, която не беше запечатана. Тоника за тяло стоеше един лепкав, ужасен, а парфюма няма нищо общо като мирис с този, който съм мирисала в Beauty zone. Един мой приятел, който е голям фен на парфюмите на CK и който е мирисал и дамските и мъжките също ми потвърди, че аромата няма нищо общо с оригинала Simple Smile
И какво значи, че сайтовете са проверени?  newsm78 Simple Smile

# 196
  • Пловдив
В такива случаи /поне аз/ бих пръснала непосредствено преди влизане в БЗ на едната ръка, после на другата от там и така ще сравня, това че кутията не е била запечатана е наистина съмнително...  newsm78
Под проверен имам предвид, че има добри отзиви от хора, които наистина разбират от парфюми.
Аз лично съм чувала, че е възможно да се попадне на менте дори в Дъглас и БЗ, но това са някакви единични случаи. Добре е човек да има къде да сравни с оригинала,но това не винаги е възможно за съжаление. Но специално за парфюма , който търсиш става и ако се съмняваш е добре да го направиш, също така се поинтересувай как стои въпроса с връщането на артикул от различните сайтове, в случай че откриеш , че е менте е добре да има опция за връщане..
На мен не ми се е налагало да връщам, тъй като днес направих първата си поръчка от БГ сайт... до сега само от чужбински сайтове или от магазини съм пазарувала , но доста чета тук и така да се каже попивам информацията  Hug

# 197
aH~ , мерси, много си мила  Hug

А поръчката от този сайт, който ми препоръча ли направи? Чакам отзиви, кой парфюм си поръча? Аз другата седмица ще купувам, ще видя от къде ще е  newsm78  bouquet

# 198
  • Пловдив

А поръчката от този сайт, който ми препоръча ли направи? Чакам отзиви, кой парфюм си поръча? Аз другата седмица ще купувам, ще видя от къде ще е  newsm78  bouquet

Аз моята поръчка я направих от парфюми-шоп /общо взето по мои наблюдения това е сайта с най-голям избор на парфюми , съответно и повечето хора от там поръчват/ , просто защото това , което търся го нямаше там, където първо ти посочих -на предната страница съм написала какво поръчах.

А иначе-този сайт, който ти препоръчах първо , никога не съм поръчвала- защото както ти написах фирмата е Пловдивска, аз съм от Пловдив и каквото купувам ходя да го купя директно от магазина им- те продават и на едро и на дребно /просто не съм от много търпеливите  Mr. Green/. Моя приятел и други от обкръжението ми от години купуват от тях и до сега не съм чула за менте...изобщо. Венера Козметикс е фирмата, аз лично като търся нещо първо гледам при тях и ако го няма тогава тръгвам другаде да търся...

# 199

Аз моята поръчка я направих от парфюми-шоп /общо взето по мои наблюдения това е сайта с най-голям избор на парфюми , съответно и повечето хора от там поръчват/ , просто защото това , което търся го нямаше там, където първо ти посочих -на предната страница съм написала какво поръчах.

А иначе-този сайт, който ти препоръчах първо , никога не съм поръчвала- защото както ти написах фирмата е Пловдивска, аз съм от Пловдив и каквото купувам ходя да го купя директно от магазина им- те продават и на едро и на дребно /просто не съм от много търпеливите  Mr. Green/. Моя приятел и други от обкръжението ми от години купуват от тях и до сега не съм чула за менте...изобщо. Венера Козметикс е фирмата, аз лично като търся нещо първо гледам при тях и ако го няма тогава тръгвам другаде да търся...

Благодаря много, сигурно ще пробвам  Hug

# 200
И от мен един глас за Венера козметикс.Те са сигурни,имат магазини.Имам последно Булгари аметист от там,грам съмнение нямам в парфюма.И стикер на Еверет имаше (това малко ме учуди,защото мислех,че като вносител трябва да пише Венера козметикс).

# 201
  • Пловдив
И от мен един глас за Венера козметикс.Те са сигурни,имат магазини.Имам последно Булгари аметист от там,грам съмнение нямам в парфюма.И стикер на Еверет имаше (това малко ме учуди,защото мислех,че като вносител трябва да пише Венера козметикс).
Те май не на всичко са вносители, преди месец-два познат си закупи Тере-то на Хермес, стикера беше на фирмата собственик на Pretty shop ... Не съм се интересувала сериозно, имам познат който работи в склад за козметика и са приятелски фирми с Венера , трябва да го разпитам.. как стоят нещата Simple Smile))

# 202
Здравейте момичета,
страшно полезна темичка, поздравления.
Имам питане за следните сайтове:
Parfumania.bg
Eftini.com
Parfumite.eu
За първите два намирам в общи линии противоречиви мнения, за третия никакви.
Причината да питам е че единствено в тях има един парфюм който не съм намирала от много време, а който страшно обичам.

Много ви благодаря предварително.

# 203
  • София
От eftini съм купувала много пъти, читави са. Недостатък - не си обновяват информацията в сайта редовно и понякога обявеното се оказва, че не е налично, карах ги по телефона да проверяват и да ми потвърдят. От другите два нямам лични впечатления.

Кой е парфюмът, който търсиш, ако можем да помогнем?

# 204
От eftini съм купувала много пъти, читави са. Недостатък - не си обновяват информацията в сайта редовно и понякога обявеното се оказва, че не е налично, карах ги по телефона да проверяват и да ми потвърдят. От другите два нямам лични впечатления.

Кой е парфюмът, който търсиш, ако можем да помогнем?

Много благодаря. Парфюмът е Sotto Voce на Laura Biagiotti, от много време не го бях намирала,а случайно попаднах на него на тези три сайта. Много е вероятно обаче да не се актуализирани и да го нямат. Ако някой знае и може ли отнякъде да се намери Organza Indecence освен от чуждите сайтове, където ми излиза с много високи цени, ще съм супер благодарна. Дори и някаква реплика на последния пак ще съм доволна, много го обичах, ама скоро никъде не съм го намирала

# 205
  • София
Сото Воче съм си купувала отдавна от гет.бг, беше читав, вече го няма там и все по-трудно ще се намира, защото е спрян. Вероятно ще попаднеш на тестер, да знаеш, че е без капачката-камертон, за съжаление. Органза Ендесанс се намира още по-трудно по същите причини и цената му е съответстващо в небесата навсякъде, а за реплика на точно тази Органза не съм чувала (само на класическата и Фърст Лайт).

# 206
Сото Воче съм си купувала отдавна от гет.бг, беше читав, вече го няма там и все по-трудно ще се намира, защото е спрян. Вероятно ще попаднеш на тестер, да знаеш, че е без капачката-камертон, за съжаление. Органза Ендесанс се намира още по-трудно по същите причини и цената му е съответстващо в небесата навсякъде, а за реплика на точно тази Органза не съм чувала (само на класическата и Фърст Лайт).

Много ти благодаря,и аз имах такива подоздрения, че няма да стане тази работа, ама да попитам  Simple Smile

# 207
  • София

Вносителят на Булгари са точно Еверет София и друг вносител няма за нашата страна. В случая Венера са само търговеца на дребно и парфюмът си е ок, щом има хологр. стикер на официалния вносител. Peace

# 208
Реалния магазин на Венера козметикс в Пловдив който беше на Железарска затваря врати.

# 209
  • В най - голямото село
Цитат
Сото Воче съм си купувала отдавна от гет.бг

И аз си го бях поръчала от Гет.бг  преди поне 2 години. Дойде абсолютно менте. С някакъв жълт цвят. Направо беше ужасен.

Общи условия

Активация на акаунт