Изпитани сайтове за парфюми-3

• 133 611
  • 714
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Не е нормално да е жълт. Моят е розово-оранжев. И ароматът му си е както трябва.

# 211
И от мен един глас за Венера козметикс.Те са сигурни,имат магазини.Имам последно Булгари аметист от там,грам съмнение нямам в парфюма.И стикер на Еверет имаше (това малко ме учуди,защото мислех,че като вносител трябва да пише Венера козметикс).

Вносителят на Булгари са точно Еверет София и друг вносител няма за нашата страна. В случая Венера са само търговеца на дребно и парфюмът си е ок, щом има хологр. стикер на официалния вносител. Peace

Има стикер,но не е холограмен,а прозрачен.Но си е наред.

# 212
  • Пловдив
Още един глас за Parfumi-shop от мен. Всичко е наред, поръчката ми пристигна от днес за утре.
Моята част я разопаковах и си е наред. А Хермес-а, не съм - той е подарък-изненада и ще оставя удоволствието на него- ако има проблем ще пиша, но мисля  че всичко е ок. Много съм доволна от бързината и изпълнението на поръчката, пак ще поръчвам.. от тях  Peace Стикера на Хермеса е на Блик .

Скрит текст:
Да си призная, малко се притесних в началото, защото за тях знаех, че внасят евтини парфюми и реших да звънна директно да ги попитам. Казаха , че внасят точно 2 аромата на Хермес, другия не го разбрах кой е... Simple Smile може би е едп версията.

# 213
Hermes нямат официален вносител за България. Не се предвижда такъв в близко време. Източник на това е инфо за съжаление е Hermes.
Така, че на стикера може да пише абсолютно всичко. Въпросът е дали ще им повярваш.

# 214
  • В най - голямото село
Не е нормално да е жълт. Моят е розово-оранжев. И ароматът му си е както трябва.

Да жълто оранжев.
Но аз си го спомням такъв:
http://www.kbhoffmann.de/parfum/image3.htm
А този, който ми донесоха беше нещо такова:
http://www.dooyoo.co.uk/fragrances/laura-biagiotto-sotto-voce/

# 215
  • София
Моят Сото Воче е даже с още по-наситен цвят от показания на втората снимка. Някои парфюми си променят цвета с времето, без това да влияе на аромата им. Друг такъв е Органза например, той става направо червенокафяв.

# 216
Атти,като спомена Органза на Живанши,можеш ли да опишеш парфюма и с кои други парфюми е сходен?Няма къде да го душна,а ми се иска да го поръчам....Става ли за на сляпо?Амариж Марияж поръчах на сляпо и много си го харесвам за зимата!  bouquet

# 217
темата е за сайтове за поръчка, за описания на парфюми има друга  Grinning

# 218
Някой да е поръчвал от http://-spam243- , сигурен ли е? В сайта липсва каквато и да е информация Thinking

# 219
  • София
Кой е официалният вносител на Нарцисо Родригез, бих искала да си купя от парфюмерия тук в София негов парфюм, но се чудя от къде Simple Smile

# 220
  • София
Дъглас предлагат марката.  Peace

# 221
  • София
Много благодаря Simple Smile

# 222
Здравейте, тъй като виждам, че сте доста навътре в нещата, бих желал да ви попитам от кой сайт да поръчам парфюм за себе си и за майка ми. Става дума за - Aigner Black for Men, Paco Rabanne Ultraviolet for Men, Laura Biagiotti Roma Uomo, а женският е Laura Biagiotti Roma. Интересува ме дали някой от сайтовете, които сте посочили, е сто процента надежден поне за 1 от тези парфюми. Ще се радвам на помощта ви!!!

# 223
  • София
Дамският Рома вече е доста трудно откриваем. Има го все още тук.
Мъжките:
мъжката Рома, мъжкият Ултравиолет. Тук има мъжкият Aigner Black, и другите мъжки ги има, но са с по няколко лева по-скъпи.

# 224
Благодаря за съдействието, а женската Рома проверена ли е, в смисъл не е менте?

Общи условия

Активация на акаунт