Изпитани сайтове за парфюми-3

• 130 898
  • 714
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Аз също съм се интересувала за това и трябва да ти кажа, че казваш, че в тяхната страна не е забранено получаването на парфюми. Моя приятелка постоянно изпраща такива пратки в парфюми до Англия и няма никакъв проблем.

# 466
  • София
Аз също съм се интересувала за това и трябва да ти кажа, че казваш, че в тяхната страна не е забранено получаването на парфюми. Моя приятелка постоянно изпраща такива пратки в парфюми до Англия и няма никакъв проблем.
Това е много интересно, защото говорих с официалния телефон в Български пощи, за да попитам предлагат ли застраховкаи там ме осведомиха, че парфюма е забранена стока и ако от митницата я задържат, не отговарят, затова и не приемат. Оттам към Бг може, но обратното - не.  newsm78

# 467
  • Пловдив
Те от БГ пощи са хвани единия удари другия. Изпраща си момичето най-редовно и им показва съдържанието на гишето и няма никакъв проблем с това. 

Днес поръчах парфюм от parfum-bg.com  , утре ще пристигне и ще пиша отзиви!  Peace

# 468
  • София
Успех, дано си доволна!  Hug

# 469
  • Пловдив
Благодаря! От сега мога да отчета като + любезният консултант по телефона. Обясниха ми , че доставката е безплатна не задължително при покупка на 3 парфюма, а имали и разни продукти за тяло, спирали и тнт-така, било необходимо просто 3 продукта да се закупят, независимо стойността и вида им.

# 470
  • Там, където ме обичат
Те от БГ пощи са хвани единия удари другия. Изпраща си момичето най-редовно и им показва съдържанието на гишето и няма никакъв проблем с това. 

Днес поръчах парфюм от parfum-bg.com  , утре ще пристигне и ще пиша отзиви!  Peace
Чакаме с нетърпение да пишеш.

# 471
  • Чукарландия
Читави като в Beauty Zone ли?

Читави като купени от английски сайтове и от безмитна зона. Peace

# 472
Момичета, а този сайт дали е изпробван от някой
http://perfume-bg.eu

# 473
  • София
Читави като в Beauty Zone ли?

Читави като купени от английски сайтове и от безмитна зона. Peace
Ще поръчвам!   bouquet

# 474
  • Пловдив
Днес ми пристигна поръчката от parfum-bg.com , поръчах тестер Paul Smith - Rose , пристигна към обяд. Всичко е наред с парфюмчето и пак бих пазарувала с най-голямо удоволствие от този сайт.

# 475
  • Варна
Днес ми пристигна поръчката от parfum-bg.com , поръчах тестер Paul Smith - Rose , пристигна към обяд. Всичко е наред с парфюмчето и пак бих пазарувала с най-голямо удоволствие от този сайт.

Радвам се. Спрях се на този сайт.

# 476
  • Велико Търново
Здравейте Simple Smile Влизам в темичката този път/макар да я чета редовно/,за да ви предупредя да не пазарувате от Ягодката Confused Вчера ми се обадиха от банката,че ми е блокирана кредитната карта поради съображения за сигурност-оказа се,че сайта е "хакнат" и се точат кредитни и дебитни карти ConfusedВнимавайте!

# 477
Здравейте Simple Smile Влизам в темичката този път/макар да я чета редовно/,за да ви предупредя да не пазарувате от Ягодката Confused Вчера ми се обадиха от банката,че ми е блокирана кредитната карта поради съображения за сигурност-оказа се,че сайта е "хакнат" и се точат кредитни и дебитни карти ConfusedВнимавайте!

Благодаря Hug  bouquet

# 478
Здравейте, някой пазарувал ли е от http://www.enzo.bg ? Изглежда ми нов сайта,пише,че е част от някаква голяма чешка верига. Цените са  Heart Eyes Притеснявам се да не се окажат ментета само.

# 479
  • Пловдив
Има тема за него в "На пазар" - не са ментета.

Общи условия

Активация на акаунт