Изпитани сайтове за парфюми-3

• 130 902
  • 714
  •   1
Отговори
# 450
Аз от сайта на Венера козметикс съм поръчвала веднъж-нямам забележки.
От парфюми-шоп пак веднъж и май няма да повторя.
Наистина ме интересува,тъй като много от четящите са пазарували от различни сайтове-на кои от тях парфюмите са със стикер за произход?

# 451
  • на терасата
Аз от сайта на Венера козметикс съм поръчвала веднъж-нямам забележки.
От парфюми-шоп пак веднъж и май няма да повторя.
Наистина ме интересува,тъй като много от четящите са пазарували от различни сайтове-на кои от тях парфюмите са със стикер за произход?
Със стикер върху целофана получих само от concord.bg. Имам 2 парфюма оттам. Нямам предишни такива купени от Франция, например, за да сравня аромата, нямам база за сравнение, мисля, че са оригинални.

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 19:08 от рак-щрак

# 452
И редовни ли са?

# 453
Не знам кой бг сайт е 200% читав, може би concord.bg (както пишете тук в момента), но пък и цените му са магазинни Peace

Не смятам, че някое от момичетата тук е "прехвалило" парфюми-шоп с користни цели - просто е споделяло личния си опит. Каква е целта на темата? - да разказваме случки. Понякога леко по-емоционално. Нека не бъдем чак толкова мнителни!

Явно тестерите са крайъгълен камък за този сайт. Жалко.

# 454
Аз от парфюми - шоп съм поръчвала 3 или 4 пъти и всичко е било точно. Там наистина има голямо разнообрзие от парфюми, където ги няма по-други сайтове. От монами също съм поръчвала и от там нямам забележки.

Енцо и мегашоп нещо ме човърка за тях и не бих рискувала. Макар, че от първия си поръчах козметика Simple Smile

# 455
  • Пловдив
Аз също съм с 4 поръчки от парфюми-шоп и забележки нямам. Но винаги си имам едно на ум и на най-добрите се случва да сгафят.. Simple Smile

# 456
  • София
Хайде и тук да питам...  Heart Eyes

Можете ли да ми препоръчате сайт, от който да си взема Alien/Thyerry Mugler, обаче не знам вече отъде....   ooooh!
Поръчах един от Ибей - фалшив, не трае и 10 мин. Сега ще го връщам, взех си оттук един - пак фалшив, сега и него ще връщам обратно. Целия проблем е, че този парфюм е много траен и силен и ментетата веднага блесват...   Outta Joint
Чудя се вече къде  - fragrancex.com (май пък нещо нещата са се прецакали с доставки и митници)   escentual.com, strawberry...
Някой друг ли? Английски, френски, Щатите...откъде поръчвате? Моля за съвет   Praynig Praynig Praynig

# 457
Хайде и тук да питам...  Heart Eyes

Можете ли да ми препоръчате сайт, от който да си взема Alien/Thyerry Mugler, обаче не знам вече отъде....   ooooh!
Поръчах един от Ибей - фалшив, не трае и 10 мин. Сега ще го връщам, взех си оттук един - пак фалшив, сега и него ще връщам обратно. Целия проблем е, че този парфюм е много траен и силен и ментетата веднага блесват...   Outta Joint
Чудя се вече къде  - fragrancex.com (май пък нещо нещата са се прецакали с доставки и митници)   escentual.com, strawberry...
Някой друг ли? Английски, френски, Щатите...откъде поръчвате? Моля за съвет   Praynig Praynig Praynig
От тези сайтове съм пазарувала лично, ето и Alien:
http://www.fragrancedirect.co.uk/page/search?termtextkeywordsearch=alien
http://monami.bg/products/1005-thierry-mugler-alien-edp-damski-parfum.html
http://monami.bg/products/4459-thierry-mugler-alien-edt-toaletna-voda-za-jen.html
http://1001-bg.com/bg/adv-search.html
Успех Peace

# 458
  • Чукарландия
Ето и тук има Алиен-и. Поръчвала съм от този сайт вече три пъти и нямам забележки. А ето и самата тема за въпросния сайт. Прочети и си реши. Успех! Peace

# 459
  • София
Благодаря ви за отговорите момичета   bouquet  bouquet  bouquet, а какъв точно сте поръчвали, тестер ли, парфюм, тоалетна вода? Преди време имах този парфюм - подарък - не знам откъде е бил купуван, но като се пръснех с него и цял ден около мен се носеше ароматът му, ето това търся, а сега - пръснеш се и след 1-2 часа няма нищо...  Crossing Arms

# 460
  • Пловдив
Пробвай да пръснеш и на дреха- има някаква вероятност и е възможно  да е на хормонално ниво моментното незадържане на парфюма... Simple Smile Най-сигурно си остава.......класиката-пръскане от тестера в БЗ или някой друг магазин с гарантирано оригинални стоки  и после от твоя флакон и сравняваш...
Писа, че едното менте е от ибей-а другото от къде е?

# 461
  • Чукарландия
Благодаря ви за отговорите момичета   bouquet  bouquet  bouquet, а какъв точно сте поръчвали, тестер ли, парфюм, тоалетна вода? Преди време имах този парфюм - подарък - не знам откъде е бил купуван, но като се пръснех с него и цял ден около мен се носеше ароматът му, ето това търся, а сега - пръснеш се и след 1-2 часа няма нищо...  Crossing Arms

И EDP, и EDT, и тестер съм поръчвала. Всичките са читави. Peace

# 462
  • София
Читави като в Beauty Zone ли?
Тук парфюма си взех от Get.bg Интерсно, защото друг път съм си взимала оттам  и не е имало проблем, но специално този парфюм не беше ок.  Peace

# 463
  • Пловдив
Ами връщай го . Ти сверка с паралелен тест в БЗ направи ли?

# 464
  • София
Ами връщай го . Ти сверка с паралелен тест в БЗ направи ли?
Точно това направих и с двата парфюма.  Ужасна история  Confused
Върнах парфюма, дори този от Ибей, обаче с големи разправий, защото БГ пощи не приемат пратки - парфюми, било забранено. И едни, схеми, едно чудо... не ми се разправя дори. Сега го пуснах обратно с фирма - превозвач, когато пристигне в УК, ще изпратя куриер на техния адрес, който ще го върне на продавача...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт