Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 564
  • 714
  •   1
Отговори
# 15
  • Чукарландия
Благодаря за темата!  bouquet Чакам две поръчки, една след друга. Писах им, ако могат да ги слеят в една, та да ми отпадне едната куриерска такса от 6 лв., така или иначе не са приготвени да пътуват към мен, но надали ще се съгласят. Все още нямам отговор. Thinking

# 16
Хоп и аз тук, за да ви следя Simple SmileАз вече получих 2 поръчки и даже съм замислила 3-та, но чакам един парфюм да се появи, че не е наличен в момента. Заплюла съм си маската от Макадамия и още много други неща EmbarassedТози сайт ще ме разори ooooh!

# 17
Записвам се, вече направих и втора поръчка  Peace

# 18
И аз тук  Mr. Green

Някой питаше в предната тема дали сме си получили поръчката на датата, посочена в сайта. Аз трябваше да я получа днес, но я получих в събота  Grinning Та, има и случаи на подраняване, де  Peace

# 19
И аз тук  Mr. Green

Някой питаше в предната тема дали сме си получили поръчката на датата, посочена в сайта. Аз трябваше да я получа днес, но я получих в събота  Grinning Та, има и случаи на подраняване, де  Peace

На мен даже по телефона ми казаха днес да я очаквам, а дойде в събота.   Simple Smile
В сайта пък пишеше, че ще я получа в петък. 

# 20
  • Пловдив
Цоп и аз тук, доволна от първата поръчка , ще се поръчва пак  Mr. Green

# 21
Все още следя мненията преди да поръчам козметика Керастаз.

# 22
Току-що ви откривам, и бързам да попитам (признавам неможах да изчета всички отзиви), но като цяло долко сте доволни от парфюмите.
Питам защото: http://www.enzo.bg/escada/escada-rockin-rio-2011-100-ml-toaletna-voda/ ето този парфюм не се произвежда от много години, тук пише че е от 2011, няма такова нещо. Тъй като това ми е любимият, а е всеизвестно, че Ескада правят лимитирани парфюми за по една-две години и повече не повтарят. Лично съм им писала когато го спряха преди години и имам уверението им, че не го и няма да го произвеждат. Та... опасението ми е за реплика, различавща се далеч от качеството и аромата на оригинала...

# 23
  • София
Оу, Rockin Rio! И аз съм го имала и много го обичах!  Heart Eyes Обаче дали е оригинал , нищо не мога да кажа..

# 24
  • София
Току-що ви откривам, и бързам да попитам (признавам неможах да изчета всички отзиви), но като цяло долко сте доволни от парфюмите.
Питам защото: http://www.enzo.bg/escada/escada-rockin-rio-2011-100-ml-toaletna-voda/ ето този парфюм не се произвежда от много години, тук пише че е от 2011, няма такова нещо. Тъй като това ми е любимият, а е всеизвестно, че Ескада правят лимитирани парфюми за по една-две години и повече не повтарят. Лично съм им писала когато го спряха преди години и имам уверението им, че не го и няма да го произвеждат. Та... опасението ми е за реплика, различавща се далеч от качеството и аромата на оригинала...

Вероятно имат предвид този парфюм, който е от 2011  Peace

# 25
Атти   newsm78 явно. Но пак оставам с питането има ли поръчали от вас да кажат съвпадат ли ароматите?

# 26
  • София
Милички,аз чакам един парфюм на Келвин Клайн,който ми е един от любимите и съответно добре познавам,в петък чакам да дойде и ще споделя впечатления,с него точно не могат да ме метнат  Laughing
http://www.enzo.bg/calvin-klein/calvin-klein-euphoria-blossom-10 … ml-toaletna-voda/

# 27
Много ми е интересно на Шанел продуктите дали са оригинални  Laughing

# 28
и моята поръчка направена на 6-ти сутринта още я няма ?! къде виждате че пише че поръчката е уредена ?

# 29
и моята поръчка направена на 6-ти сутринта още я няма ?! къде виждате че пише че поръчката е уредена ?

Като се логнеш в акаунта си най-горе в дясно кликваш на "моят профил" и там ти излиза инфото. Под "моите поръчки" е направената/те поръчка/и и статуса им . Аз така и не разбрах какво значи "уредена" , нито имам отговор на мейла , нито имам номер с който да проследя поръчката. Се тая де..чакам си аз   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт