Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 579
  • 714
  •   1
Отговори
# 45
  • София-Лагера
Запис и от мен.Имам смс от Спиди от дата 6.6

# 46
Между другото, четат бележките при поръчка. Аз там им бях писала за грешно пресметнатия процент и още  в понеделник сутринта ми звъннаха. Поръчката е от неделя.

# 47
  • София
Записвам се и аз с втора поръчка  Party
Доста попрекалих, но поне после ще съм доволна  Crazy
Даде ми дата на доставка 15ти (петък), но дори и да не е тогава пак ще съм доволна.
Само от разликата на крема ми за лице и тоника в сайта и магазините си плащам доставката, 2 шампоана, маска за коса 500мл. и лак за коса Grinning

# 48
Получих СМС от Спиди за поръчката от 06.06  newsm44

# 49
имам 3 получени поръчки,всичко е наред  Peace

# 50
И аз ще пиша по-късно за моята, но предполагам и тя ще си е наред Simple Smile

# 51
  • София
Привет Simple Smile
Поръчах на 06.06 и днес дойде.
Matrix biolage smooting shine milk. Страхотен продукт. Мирише прекрасно и си изпълни обещаното Simple Smile косата ми стана много мека и хлъзгава и с хубав блясък. Чудесна покупка.
Изпратиха ми и мостра на Juvena juvedical serum..

# 52
И аз получих!!!! Party Още нямам време да огледам подробно, понеже съм на работа, но всичко е вътре в кашончето и много хубаво опаковано! Heart Eyes

# 53
  • В кошера...
Кога изписахме една тема...
Предлагам, да описваме изгодните поръчки и цени към момента.
Аз мога да започна с шампоан на Лореал, който купих за 11 лв., а във фризьорския салон до нас струва 25лв. Направо странна работа...
Ето го http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-professionnel/loreal-profess … sishampoo-250-ml/
Извинете, но какво е Кора за коса - http://www.enzo.bg/kozmetika/kozmetika-za-kosa/?f=1-1-2-3649-259-3899

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 13:07 от medunka

# 54
  • София
Медунка, проверявай си кое какво е в сайтовете на производителите или в Рибката, преводите в енцо са през гугъл май и не стават за ориентир  Peace

# 55
И аз получих!!!! Party Още нямам време да огледам подробно, понеже съм на работа, но всичко е вътре в кашончето и много хубаво опаковано! Heart Eyes

Party     Hug

# 56
Записвам се да ви следя, тъй като днес направих първата си поръчка от сайта. Надявам се всичко да е наред.

# 57
  • в.преслав
Какво означава това "кора за коса"-кристали,силикон,олио?

# 58
И аз получих нещата си   Crazy
Много добре са опаковани. Нямам търпение да  пробвам продуктите  newsm53

# 59
  • Belgium
И аз пуснах поръчка, сега остава да чакам  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт