Изпитани сайтове за парфюми-3

• 130 906
  • 714
  •   1
Отговори
# 435
  • Там, където ме обичат
става дума за парфюм-шоп нали?
 Thinking

Не знам защо го прочетох така:
"парфюм-нон-шоп"
 Joy Joy Joy
Може и да влезе в употреба.

# 436
става дума за парфюм-шоп нали?
 Thinking

Не знам защо го прочетох така:
"парфюм-нон-шоп"
 Joy Joy Joy
Може и да влезе в употреба.

foxysilver, разсмя ме.  Grinning
За мен определено вече е с този прочит.

# 437
  • Пловдив
 Joy
Сега ...да ви кажа, съм чела тук в форума и за продадено менте в Beauty Zone май беше... на Шанел 5, момичето като го върнало и казали, че понякога случайно в партидите попадали и ментета и без да се учудят или спорят го заменили с друг, мисля че така беше... четох го зимата и може да не възпроизвеждам както трябва коментара.  #Crazy Ментета има навсякъде, трябва да си отваряме очите.  Peace

Нели, очаквам да пишеш какво е развитието, аз също смятам, че е редно да ти върнат парите без да те задължават да избираш друг артикул.  Hug

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 23:25 от aH~

# 438
  • Там, където ме обичат
За този случай и аз четох, но нещо не ми се вързва логиката. Как , аджеба собственикът на Сефора /или който и да е друг марков магазин/ си внася кашон с Шанел от официалните дилъри или производители и там случайно се намъква бутилче менте.  newsm78

# 439
Упс, ето я всъщност случката:
Цитат на: Frig в Пет., 23 Дек. 2011, 12:30
Една моя позната получи менте на Chanel от Дъглас Бургас, още когато го отвориха и все още продаваха марката там. Tя се оплака, а те си го взеха без окото да им мигле и й казаха, че се случвало да има ментета.

Тя го отвори още докато беше в мола, а ментето беше уникално просто, беше на Шанел 5. Кутията беше перфектна, но шишето...на етикета пишеше само Шанел, нищо друго, капачката не пасваше и нямаше лепенка на дъното.
Мен най-много ме изненада реакцията им, която всъщност липсваше. Просто си го прибраха и й предложиха или да си избере нещо друго или да й върнат парите.
Според мен не е виновен магазина, а доставчика. Сигурно си открадват по някой друг парфюм и го заменят с фалшив и се надяват номера да мине.

значи - не е чак толкова страшно Wink

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 23:29 от кехлибаровка

# 440
  • на терасата
За този случай и аз четох, но нещо не ми се вързва логиката. Как , аджеба собственикът на Сефора /или който и да е друг марков магазин/ си внася кашон с Шанел от официалните дилъри или производители и там случайно се намъква бутилче менте.  newsm78
Като прочетох за този случай си помислих, че някоя от продавачките е заменила оригинал с менте и е взела оригинала за себе си.

# 441
  • Пловдив
   При толкова голям обем от стока... мисля, че е възможно.

Сега се сетих как мой познат преди държал магазин за алкохол-цигари ми беше казал, че когато зареждал марковия алкохол от кашоните...доста често при уискито имало по 1 бутилка пълна с чай. Нямало как да се разпознае и прилагал тактиката-оставя всички бутилки на рафта и тази с чая след една седмица получавала утайка. Това го пиша просто да дам сходен според мен пример с друга сфера.... Аз лично не бих си купила нещо от магазините в МОЛ-овете със намерението да го проверявам дали е менте,но всичко е възможно и да си имаме едно на ум май не е зле .

кехлибаровка както написах, може да не възпроизвеждам правилно коментара, моля да ме извиниш Simple Smile , ще се редактирам Peace , но може и за друг подобен случай да се сещам  ...

# 442
Ан Hug, погледни как аз се редактирах по-горе! Blush

Да различи такова дървоядрено менте и баба може,
по-коварни са дубайските ментета с тяхната "интелигентна" простотия... Ех, да имах машина Енигма за разкодирането им!

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 23:38 от кехлибаровка

# 443
Според мен е невъзможно да се получава мешана стока,специално при парфюмите.Нали си имат офицялни вносители,не ги внасят сульо и пульо а,тези които се продават в магазин и са задължени да имат стикер за произход и претендират,че са оригинални,би трябвало да са офицялно внесени.Мисълта ми е,че според мен или ще са само изрядни,или само ментета.А при сайтовете вече е друго-там за съжаление всеки може да внесе от където иска,без да се налага да доказва произход.

# 444
Знаете, че съм противник на прехваления от няколко момичета тук сайт parfumi-shop.net, но тъй като само там намерих два от парфюмите, които харесвам, реших пак на риск да поръчам...

Разбира се, разочарованието не закъсня - отново нямат лепенки отдолу, никъде не пише кой е вносителя, няма знак за оригиналност. Трайността им е до около час и половина!!
Това ме накара да поръчам на късмет за 22.90 лв същият парфюм от онези сайтове с промоциите, в които всичко е по 20 лева и  ooooh! ooooh! ooooh! ужас - парфюмът за 22 лв е с трайност вече 6ти час, ароматът е същият, че и малко по-интензивен, а разлика в опаковката - няма!!!

Крайно съм разочарована! Наистина крайно!  #2gunfire #Cussing out #Crazy
И не мога да разбера, защо този сайт продължава да се прокламира като толкова читав и надежден!

Вече не знам какво да мисля! newsm78

p.s. при мен доставката дойде от Гълъбово.
Досега не бях обръщала внимание на този факт!

Както и да е, наистина това ще е последната ми поръчка от parfumi-shop.net!
Ще се върна към монами, или мегашоп, най-вероятно!

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 11:48 от betina_st

# 445
А на кой сайт парфюмите имат стикери (освен на Венера козметикс)?
И какво искаш да кажеш-че парфюми за 20 са оригинални ли?

# 446
А на кой сайт парфюмите имат стикери (освен на Венера козметикс)?
И какво искаш да кажеш-че парфюми за 20 са оригинални ли?
Мисля, че иска да каже по-скоро, че "официалното" менте е по-читаво и трайно от уж "оригиналния" продукт.

# 447
  • Варна
Отдавна чета темите за парфюмите, защото още не съм пазарувала от тези сайтове. Колебаех се между шопа и другия. Сега се включи и Enzo. Добре, че не съм поръчала. Явно е, че единият сайт отпада. Ще продължавам да следя.

# 448
  • София
Прочетох, че Венера козметикс са официален вносител на парфюми със седалище Пловдив.
Читави ли са като доставка и точност?

# 449
Отдавна чета темите за парфюмите, защото още не съм пазарувала от тези сайтове. Колебаех се между шопа и другия. Сега се включи и Enzo. Добре, че не съм поръчала. Явно е, че единият сайт отпада. Ще продължавам да следя.

Парфюми-шоп завинаги отпадат от списъците ми.

За Енцо, разгледах сайта, но за някои скъпи по подразбиране марки, цените са по-ниски от останалите места... Не знам, дали ми се рискува вече.

ИСкам сигурен сайт, който не е прехвален, а реално доставящ оригинални парфюми!

Общи условия

Активация на акаунт