Изпитани сайтове за парфюми-3

• 130 906
  • 714
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Гледам на Dior - Pure poison...не знаех, че има тоалетна вода...всъщност EDP не е парфюмна вода нали...EDT е парфюмна вода...или тотално съм се объркала  Crazy

EDP  е парфюмна вода, a EDT е тоалетна вода.

# 421
  • Варна
myranovel, и аз така си мислих...въпреки че не си пролича от поста ми  Blush

# 422
  • София
Благодаря за препоръката от съседната тема

Спрях се все пак на Розовата принцеса на Фере и се чудя къде да си я поръчам според препоръките в тази тема. Не ме засяга това, че са без опаковка, защото пафюмът е изпитан и си е за мен.
тук или тук

# 423
  • София
И двата са читави, доставката и на двете места е 4 лв  Peace Има опция за безплатна доставка, на първия за 2 продукта, на втория за 3.

# 424
  • Чукарландия
И двата са читави, доставката и на двете места е 4 лв  Peace Има опция за безплатна доставка, на първия за 2 продукта, на втория за 3.

Това че при поръчка на три продукта, има безплатна доставка, не съм го знаела.  bouquet

# 425
  • София
Да, има.
Много съсипващ факт  Mr. Green

# 426
Vanya_I,
Ще дам съвсем, съвсем пресни отзиви за първия сайт. Поръчвах за приятелка тестер на Ланвин и за мен да допълня поръчката тестер на Жасмин ноар на Булгари. Обожавам парфюма, ползвам вече трети флакон и в момента ми е на привършване. Вчера пристигна поръчката. С тестера на Ланвин нямаше никакви проблеми. Пръснах си на китката и държа около 5-6 часа. Първо него пробвах преди да го дам на приятелката. Моят тестер оставих да му се порадвам вечерта. Голяяяяяяяяяяяяяяяяяяяма изненада. Още с пръскането ме лъхна ужасна миризма на спирт, мирисът на парфюма се усещаше съвсем, съвсем слабо и след 20 минута вече нямаше и помен от него. Спиртът се изпари и сякаш изобщо не съм се парфюмирала. Взех душ и втора проба- същата работа.
Днес им писах на скайпа и  получих отговор, че няма начин да е менте / естествено/. Само дето в момента съм напръскана с оригинала и вече 6 часа шлейфа му се разнася из целия апартамент. Усещам  жасмина при всяко мое движение.
Сега съм в чуденка като върна тестера, дали изобщо си струва да го заменям с нещо друго,  или  да си искам паричките. Няма гаранция дали няма да ми пратят пак менте. Това ще ми е последно пазаруване от този сайт.
Може проблемът да е в някои от тестерите, а оригиналните опаковки, които предлагат да са си наред. Ама вече не ми се рискува.

# 427
  • Пловдив
   Много странно и много лоша реклама на сайта  Mr. Green . Щом имаш оригинала.. и се получава тази разлика, а и мирисът на спирт за мен е първото отличително нещо. Те какво казаха, ще го приемат ли обратно?

# 428
Ан, сега трябва да го опаковам, да го пратя по куриер за моя сметка, след това да направя нова поръчка и да чакам и да се надявам, че няма да ми пратят пак менте. Така че в момента ровя в сайта да си избера нещо, което ми е познато и съм ползвала, за да мога да сверявам. Няма да се учудя ако пак ми пратят  нещо с буквата м... и  се надяват да ми писне да го връщам и да плащам на куриери.
Първо бяха категорични, че не продават ментета, но после питаха какво точно съм купила, след което нямаше повече коментари, което ме навежда на мисълта, че са  наясно със ситуацията.
Това което мога да кажа в темата от личен опит е: не си поръчвайте от този сайт тестер на Жасмин ноар на Булгари- 200% менте.
Не знам доколко са коректни с връщането на парички, или с изпращането на новата поръчка. Нищо чудно сега да започнат да ме мотаят със седмици. Ще пиша за резултата в темата.
Надявам се да не се стига до разправии с Комисията за защита на потребителите.
По телефона ми звучаха като разбрани хора. В крайна сметка клиентът винаги има право / не знам доколко важи за България обаче/, та ако са добри търговци всичко трябва да е наред.

# 429
  • София
Нели, поискай си парите обратно и си купи парфюма от друг сайт  Peace

# 430
Атти, този вариант най ме устройва, но не знам как връщат паричките. Днес на чата в скайпа веднага смениха тона като разбраха, че ще правя рекламация. Почувствах ледени кристалчета чак да ме боцкат . Laughing Та затова и не   питах за паричките.
Мисля в понеделник да се обадя по телефона.
Сега да ме питаш в ибей как ги връщат парите, роман да ти напиша, ама за у нас нямам никакъв опит.
В един форум преди година бях чела за  такъв онлайн магазин за парфюми,  който мотал клиентка, която е направила рекламация цял един месец преди да и върне парите.
По принцип не си оставям никога магарето в калта, но ако мога да мина без да пиля нерви гледам наистина да се щадя.
Ходя днес като маносана от яд обаче, та чак на синовете им направи впечатление, ама не смея да им кажа защо. Ще ме съсипят от подигравки. Единият ми син е основен доставчик на парфюми за семейството / студент е в Англия/  и непрекъснато изпълнява поръчки.
Мислех даже да не пиша в темата, ама после реших да споделя. Все на някого ще е от полза.

# 431
  • София
Значи сайтът влиза в черния списък. С моите покупки не съм имала проблем, но това нищо не означава. Не се притеснявай, търси си правата и парите, да намерят начин да ти ги върнат, ако държат на името си - дали по банкова сметка, дали като им пратиш парфюма с наложен платеж по куриера, друг начин - да си изберат. Тук четат много хора  Wink Имаме опит и с други сайтове, които са коректни.

# 432
Благодаря за подкрепата Атти.   bouquet Ще си поискам паричките.
И без това пренебрегнах една малка черна рокля в ибей /отложих я за есента/ заради тази покупка. Може пък наистина да ми е писано да си я купя.

# 433
  • София
става дума за парфюм-шоп нали?
 Thinking

ще поръчвам от парфюм-бг явно, и без това е по - евтин там.

# 434
Да, точно за него.

Общи условия

Активация на акаунт