Изпитани сайтове за парфюми-3

• 130 816
  • 714
  •   1
Отговори
# 570
  • София

Между другото, момичета нуждая се от нещо свежо, да не е прекалено лимонено и сапунено за подарък на мъж, подходящ сега за лятото като аромат. Давайте спешни идеи, моля. Какво да взема - да е леко, да е ефирно, да не е натрапчиво, да не е тежко, да не е прекалено цитрусово, та чак кисело.  newsm78 #Crazy newsm78

ако все още се нуждаеш от съвет по питането ти, мога да ти предложа няколко варианта

1- Passenger Cruise for Men S.T. Dupont for men

--------------
2-Versace Man Eau Fraiche Versace for men

--------------
3-Clinique Happy Clinique for men

--------------
4-Weekend for Men Burberry for men

--------------
5-Calvin Klein Eternity for Men Summer (2011)

# 571

Между другото, момичета нуждая се от нещо свежо, да не е прекалено лимонено и сапунено за подарък на мъж, подходящ сега за лятото като аромат. Давайте спешни идеи, моля. Какво да взема - да е леко, да е ефирно, да не е натрапчиво, да не е тежко, да не е прекалено цитрусово, та чак кисело.  newsm78 #Crazy newsm78

ако все още се нуждаеш от съвет по питането ти, мога да ти предложа няколко варианта

1- Passenger Cruise for Men S.T. Dupont for men

--------------
2-Versace Man Eau Fraiche Versace for men

--------------
3-Clinique Happy Clinique for men

--------------
4-Weekend for Men Burberry for men

--------------
5-Calvin Klein Eternity for Men Summer (2011)

Благодаря, сърдечно!
Твърдо подкрепям - Клиник - Хепи Мен - той ми е любим аромат, а след това Версачето. Преди месец взехме вкъщи 2011 г. К. Клайн - Етернитито, но е малко слаб.
За Дюпонта - нямам представа, както и за Бърберито.

# 572
  • София
betina_st - моля моля Simple Smile))

пропуснах едно чудесно и много стилно предложение-тотален хит

The Essence Porsche Design for men

# 573
  • Пловдив
Здравейте моля за съвет , от къде да поръчам Dior  J'adore ?
Четох за тук
http://fragrances.bg/index.php?route=product/product&manufac … mp;product_id=215
и тук
http://www.parfumi.net/catalog/advanced_search_result.php?keywor … 1&x=0&y=0
положителни отизиви. Разлика в цената има осезаема.
Ако има още някакъв по-евтин и най-вече надежден сайт който съм изтървала
ще се радвам да споделите   bouquet

# 574
  • София
Колко е осезаема разликата? От 79 до 84 лв не е кой знае колко много.

# 575
  • Пловдив
Да разбирам че въпроса ми (в крайна сметка от кой сайт е препоръчително да го поръчам  ) е  неуместен ли ?
(само защото разликата не е стотици левове)

# 576
  • София
Напротив, не е неуместен, но не разбрах довода ти. Аз лично нямам опит от конкретно тези сайтове, дано някой се включи.

# 577
  • София
zinaida - от който и сайт да избереш от тези 2-та, които си посочила, няма да сбъркаш.
от Венера козметик не съм поръчвал досега, но им прегледах сайта и смятам, че продуктите са оригинални, още повече тук може да намериш добри отзиви за тях. А и щом ги има 17 години в бизнеса, едва ли може да се съмняваш.

Колкото до parfumi.net - взимал съм от там - различни марки и модели(помня от тях ми е Mugler Pure Malt)  и винаги са били коректни. Даже след като оформих при тях стабилно досие от поръчки, доставката ми от известно време е безплатна, дори да е за нещо на по-малка стойност.

по-смело и успех  Simple Smile

# 578
  • Пловдив
Благодаря   bouquet

# 579
  • София, България
Момичета, пред дилема съм - кой парфюм да си взема? Спряла съм се на Cavalli - Serpentine и Elizabeth Arden - Splendor  Thinking Искам да е траен, женствен и да не е много тежък или сладък... newsm78

# 580
Момичета, пред дилема съм - кой парфюм да си взема? Спряла съм се на Cavalli - Serpentine и Elizabeth Arden - Splendor  Thinking Искам да е траен, женствен и да не е много тежък или сладък... newsm78
Serpentine e леко тежък и има сладки нотки, но е много изискан, от другия нямам впечатления, но по принцип серията Е.Арден не блести кой знае колко ... имах някога един парфюм, който никак не харесвах...

# 581
Пробвай новия Ocean  на  S.T.Dupont  Страхотен е! Има леко лимонена нотка, но тя е само за привкус!
Никак не е сладникав и е много свеж! Успех в избора!
А също и еди по-стар Lancome   D'Azur страхотен и не е сладникав!

# 582
Моля, съобразявайте се, че темата е за сайтове, от които могат да се поръчват парфюми, а не за дискусии около аромати!

# 583
Моля, съобразявайте се, че темата е за сайтове, от които могат да се поръчват парфюми, а не за дискусии около аромати!
ОК, но толкова много сайтове налични няма - вече прехвърлям страничките от 1-39 в дискусията и няма как да открием топлата вода Laughing
Защо да не се допитаме за нов аромат?

# 584
Има специална тема за коментиране на ароматите.

Общи условия

Активация на акаунт