Не знам дали такива връзки са обречени. Само се моля при дъщеря ми да не дойде сляпата неделя и да се хване с някой с дете. Особенно пък млад, с малко дете.
5 год. бях женена за подобен тип. Развел се с жена си 5 год. преди да се запознаем.
Детето/1-2 клас/ с нищо не ми е пречело, то ходеше на гости при дядо си, рядко идваше у нас и се прибираше да спи винаги при майка си - напикаваше се нощно време, било му е неудобно.
Ние живеехме в мой апартамент. Но свекърите постоянно ми натякваха, че не бива да имам мои деца, че всичко трябвало да остане за първородното внуче. Как те се надявали сина им да се събере със бившата. Да, ама и двамата не искаха да се събират. Отделно тя също правеше селски номера - звънеше ми по телефона, приказваше ми глупости, панаири в работата, постоянно изискваше пари и покупки за детето, беше някаква бездънна яма. Изръжката я удържаха от заплатата му. Понеже често пътувах в чужбина - бащата направо ми връчваше списък с подаръци за ненагледния Ангел. Да, ама не - получаваше само малко подаръче. По този начин изживях 5тъжни години. На 6тия месец от брака открих, че бившия е скрил псих. заболяване преди сватбата. Но семействата не разрешаваха да се разведа. След като се роди дъщеря ми/той не и беше баща/ сеира стана пълен - ужас, техния Ангел губи моя апартамент. Е, тогава живота стана ад - 3ма възрастни крещят против едно недоносено бебе и майка му. Родителите и на двама ни бяха от тогавашната висша власт. Писна ми, смених бравата и изпъдих всички. 3 месеца плащах за денонощна охрана докато ги разкарах.
Затова реших, че двете заедно ще си изберем необвързан мъж без деца. Е, сега Скъпия има 19 племенника, но все пак друго е.
Винаги съветвам младите момичета да не се обвързват с подобни мъже, да не се поддават на чувствата. Времето минава, става все по-трудно подобно съжителство.