Болки като при цикъл в 8 месец

• 29 857
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
 Здравйте и от мен, и аз съм в 8 месец и чувствам болка в кръста и леко тъпа болка в корема, която е постоянна.. Чудя се накой имал ли е такъв проблем?

# 16
Здравйте и от мен, и аз съм в 8 месец и чувствам болка в кръста и леко тъпа болка в корема, която е постоянна.. Чудя се накой имал ли е такъв проблем?
С първата бременност бях почти по същия начин за 2-3 дни. Само че при мен болката в корема беше на моменти. Вечерта имах около час леки контракции, бебето е слязло надолу и всичко мина. На другата сутрин забелязахме с бащата, че корема ми е  "паднал". Това беше в средата на 8мия месец.
Иначе болката в кръста е нормално да я има, заради тежестта. Звънни на АГ, или отиди директно в болницата да те прегледат за тази болка в корема, за да си спокойна.

# 17
Здравейте, мами! В 33 седмица съм и от 1, 2 дни, докато лежа примерно и като променям позицията си, усещам все едно бебка се свива на топка, доста изпъква корема и се втвърдява и имам леки болки като при цикъл, отминават като сменя позицията си. И от 1, 2 дни се повтарят по няколко пъти на ден. Това притеснително ли е?😳

# 18
Здравейте момичета,извинете за притеснението,но леко съм притеснена днес влязох в 32 г.с,и скоро не бях ходила много.много и днес реших да се разходя обаче не прецених че маршрута ми е малко на нагорнище,баир и вече бях тръгнала бая се изморих и се върнах от половиния път,мъжа ми ме взе на връщане с колата ,и доста ме заболя кръста и ниско долу,и от вчера забелязвам като стана ,днес според мен е по силно усещането защото бая време бях права и вървях усещам болка ниско долу всеедно ме притиска ама така стабилно и всеедно ми се ходи по малка нужда долу горе от вчера имам едно такова усещане  ,и не знам нормално ли е ,претоварила ли съм се днес и кръста бая ме наболява,той си се движи  сякаш ,не знам чудя се ,дали да не отида утре на доктор,за всеки случай понеже се притеснявам до сега чак такова притискане сякаш не съм усещала и не знам дали е нормално дали не,благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт