остри моментни болки ниско долу при бременност!!!

• 3 031
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте на всички!Утре е часът ми при лекаря но до тогава ако може някой да ми даде някаква информация!От вчера късно след обяд получих мигновенна остра болка ниско долу около дестина пъти после нищо все едно не е ставало и днес от към 11 часа пак така от време на време ме стяга за секунди в 8 г.с. съм страх ме е!Някой изпадал ли е в такава ситуация?Дали има проблем или е спазъм от процеса на разтягане на матката?В 6г.с. прокървих малко и от тогава пия Утрогестан 2*1 и нош-па-3*1.От тогава не съм кървила!Но какви са тия болки?

# 1
Спокойно!
Такива остри моментни болки са типични за началото на бременността.

Нали си пиеш Утрогестан-а и нош-па-то?

# 2
Да пия си ги но ми е неспокойно!В крайна сметка след като ме прегледат ще се успокоя!Но и ще го попитам за тези болки от какво се причиняват защото не искам да се психирвам отново!Благодаря!

# 3
А ти говори ли с доктора си днес? Ако той те е насочил за утре, значи не е нещо спешно. Ако не си говорила, звънни му и му кажи.

Трябва да се успокоиш наистина. Така само си вредиш!

Тези болки, които приличат на придърпване и траят по няколко секунди примерно, са характерни за началните седмици на бременността.

# 4
здравеи мила и аз сам нова в форума и оште никои не ми е отговорил на вапроса освен 4е една госпожа ме наре4е неграмотна  bookвиж не си тормози  мозака бади тарпелива до прегледа гинеколога наи добре ште ти каже аз сам сигорна 4е вси4ко е наред с теб и беб4ето ти само не се напрчгаи тук може  да те притеснат и обаркат бади спокоина и много штастие ви желайа    preggo   ylinfant preggo  ylinfant  МЕГИ

# 5
Това са болки от разтягане на лигаментите, които придържат матката. Тъй като досега не са разтягани, растежът на матката предизвиква дискомфорт. Може да продължи и до петия месец. При втората бременност няма да ги има тия неща, или поне не толкова изразено.

# 6
А ти говори ли с доктора си днес? Ако той те е насочил за утре, значи не е нещо спешно. Ако не си говорила, звънни му и му кажи.

Трябва да се успокоиш наистина. Така само си вредиш!

Тези болки, които приличат на придърпване и траят по няколко секунди примерно, са характерни за началните седмици на бременността.
Не не съм говорила с него просто при предишният преглед се уговорихме за утре.Болките не са нетърпими само това ме крепи!Дано не съжалявам но ще изчакам до утре!

Общи условия

Активация на акаунт