Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 76

• 61 252
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Привет и на теб - "вмених" ти една закачка в "Бурята" - ти си призна за друга и аз съм  в
Марта, онова дето го мислиш за грешка, не е!!! Нарочно е, за да засили Ифекта!!!
[/quote]
Дива -
Като се сетя за "петъчния"  ефект - след клипа ти  - още една поетично-римувана тема

# 257
  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 14:40 от Goni

# 258
Тара, ще изгледам "много обстойно" клипа утре - защото явно самия клип е с много висока резолюция / нали така се казва / и компютъра където съм сега - страшно го насича.

# 259
Тара, ще изгледам "много обстойно" клипа утре - защото явно самия клип е с много висока резолюция / нали така се казва / и компютъра където съм сега - страшно го насича.

Ама, много внимателно го изгледай, мила - заслужава си Embarassed Embarassed Embarassed ...... Joy hahaha Joy hahaha

# 260

Ама, много внимателно го изгледай, мила - заслужава си Embarassed Embarassed Embarassed ...... Joy hahaha Joy hahaha

Ако се наложи и ще си водя

# 261
Хайде  малко за радвижване на ... кръвта.... Embarassed Embarassed

Ново клипче! Peace Peace

# 262
Лека Ви вечер, момичета  smile3524 smile3524.... нощната смяна при мен дойде! Peace

# 263
Лека Ви вечер, момичета  smile3524 smile3524.... нощната смяна при мен дойде! Peace
И от мен също - приятни сънища.

# 264
  • Варна
Благодаря за прекрасната музикална вечер!

# 265

Но за клипа, не трябваше ли да има Червена точка - то че е след 24.00 часа - така е и не че някой ще го спре младият човек да гледа  - ама ей така за кефа... Joy hahaha Joy hahaha

Червената точка даже ще ги провокира непременно да го изгледат, но аз си мисля след като го видяхте дали да го изтрия или да го сложа в скрит текст, но тогава и Гони трябва да си редактира поста. Дайте си мнението какво да правя? newsm78

# 266
Леле майкоооо, какви са тези клипове, какво е това чудо!  Crazy

Лека ви нощ и от мен, ако можете да заспите. Laughing

# 267
# 268
Дива, не мога да повярвам.  Sad

# 269
  • AMS
Дива, не мога да повярвам.  Sad
И аз, но за това дадох линк.  ooooh!

ето още един - http://www.people.com/people/article/0,,20569489,00.html?xid=rss-fullcontent

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 04:22 от di...va

Общи условия

Активация на акаунт