Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 76

• 61 306
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:

# 106
Специални поздрави на zlatinaq!

Скрит текст:

# 107
  Момичета , много ,много ви благодаря за подкрепата и милите думи  Hug Heart Eyes
  Много ме трогнахте , невероятни сте   bouquet
  И сте прави , че за тези неща трябва да се говори още в училищна възраст .
  Според мен в сериала се набляга умишлено на този проблем . Показва , каква трайна травма
  може да остави изнасилването в жертвата .
  Много ви благодаря за всичко  newsm51

# 108
За почитателките на класиката!

Скрит текст:

Язък за изпита! Керим вече и пречи в ученето. Пак добре, че не го видя по зърна!  Embarassed

# 109
Скрит текст:

# 110
# 111
За почитателките на класиката!

Скрит текст:

Язък за изпита! Керим вече и пречи в ученето. Пак добре, че не го видя по зърна!  Embarassed

Ама какви са готини на колажа Heart EyesИ много им отиват тези дрехи Laughing

# 112
shams u amar  Hug  bouquet

Специални поздрави на zlatinaq!

Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Пълна прилика! Mr. Green

# 113
  • Варна

Събота, а после и неделя-почивни дни. Нека са усмихнати, въпреки студа! Hug
Скрит текст:
: Laughing Laughing Laughing Момичета,
Тая сутрин получих едно съобщенийце- молба, копирам го за сведение: „скъпа      драсни 2-3 реда на дядо ти найден влюбен е във фатма гюл и няма търпение да си дойдеш и да му напишеш стихче      ама гледай да е точно по това дето го дава бтв“
Мъничко пояснение: Дядо Найден е на 87 год. И обикновено на втора серия вече е влюбен в главната героиня, без оглед, че може да му е внучка  Laughing В стихчетата,  които му пиша той е героя. Такова е и това. Сам себе си  нарича -„дъртия маймун с новия бастун“/ ooooh! да не сметнете, че го обиждам/
Та реших и тук да го постна стихчето- все пак е по темата!

Вчера, гледам аз един маймун,
крачи през града с бастун.
-Где отиваш бре юнак?
-Гоня първия удобен влак.

-Влак ли? Ще се махнеш ти от тук?
-Да. Отивам мъничко на юг.
Искам аз да видя Истанбул,
там ще търся Фатмагюл.

Влюбен съм във нея бе, човече!-
деденцето твърдо рече-
Ще я искам за жена,
мойта много остаря.

В телевизора видях,
скочили и аз разбрах,
четири рогати звяра,
а пък туй, живота и проваля!

Искал я единия катил,
правел се на много мил,
ама тя го не рачила*,
че я женели насила.

На момето ще помогна,
всички лоши ще ги погна.
Нея тук ще доведа
право в мойта одая.

Бабата ще се сащиса*
с тази моя Убавица,
от мене ще и писне,
при щерката ще висне.

А пък аз........
            Олеле, що стана?
Малее, пак съм под юргана!
Може и да съм сънувал,
Ама Фатмагюлка съм целувал!

# 114
Тара41, това нашия е форум.Ти правиш разкошни картинки. Марта прави супер въздействащи клипчета. Бризчето като че ли не може да пише нормално, а само в чудесни стихчета. Славенка все ще изрови нещо красиво, за да направи малък празник за душите ни...Да продължавам ли? Хриси, Синчеритка, Лейдичар....а за свежия хумор на Гери, Круелка, Гони, Куркуметката...не мога да си представя деня  без всичко това. Като знам мен как едва ме изтрайват в къщи, чудя се Марианка как не се и оплака... Последна ляга, първа ни е сложила кафето, всичко винаги зашетано, подредено навреме.Новите момичета дойдоха, настигнаха ни, влязоха "в час", приеха си диагнозата и се приютиха заедно да си ни тресе "мукадеска треска" от четвъртък до четвъртък.Но...с кеф! Защото с общите усилия на всички тук е един приказен рай! Обичам ви и ви благодаря, че ви имам.  

# 115
*¨*morski_briz*¨* , да поздравиш дядо Найден!  Heart Eyes Много ги обичам такива "млади" старци! Мен ме тормози една баба съседка с въпроси, защото и тя гледа по bTV.  ooooh! Аз съм си виновна. Кой ме би през устата да кажа че вече съм го гледала...

# 116
    Добър ден, момичета! Дано е  приятен и успешен за Всички! И аз нямам търпение за 62 епизод  Heart Eyes  Толкова са ми сладки, че направо нямам думи. Супер игра правят Енгин и Берен, както и другите де  Wink

shams u amar    имаш подкрепата на Всички момичета, сигурна съм в това. Наистина трябва да говориш и да не се оставяш на негативни мисли. Бъди достатъчно силна, за да покажеш, че можеш да живееш живота си напред, както всеки друг човек, защото  справянето с това нещо те прави дори по - специална.   
    Миличка и в България има кой да те чуе и да ти помогне, стига да го пожелаеш. http://www.animusassociation.org/gtl/   Това е горещата телефонна линия на Фондация Асоциация Анимус за жени жертви на насилие. Можеш да потърсиш помощ от тях по всяко време - тя е 24-7 .

# 117
  • Варна
*¨*morski_briz*¨* , да поздравиш дядо Найден!  Heart Eyes Много ги обичам такива "млади" старци! Мен ме тормози една баба съседка с въпроси, защото и тя гледа по bTV.  ooooh! Аз съм си виновна. Кой ме би през устата да кажа че вече съм го гледала...
JoyМиличка, ти си по-добре от мен. На бабчето поне ти си и казала, а дядо Найден ..... hahaha Като кажа, че не съм го гледала и той: "Хади, хади, чедо иди го намери у черната кутия/ Simple Smileлаптопа/ и дувечера да ми кажиш стихутуренийту"

# 118
Скрит текст:

# 119
Нелка ,аз си поправих поста на стр.3 преди този на     lizincety,писах с големи тъмни букви да видят всички ,които тепърва четат.Благодаря,че си ми писала на лични!Исках там да ти пиша,но ти е пълна кутията.

newsm10

Благодаря ти !!!  Hug Hug Hug

Бях написала на няколко момичета .., някой не ме разбраха !? ooooh!

Поправи и на 4 стр че аз от там гласувах.
Да му се невиди... Cry  Cry голям гаф..

Общи условия

Активация на акаунт