Нека зима вън да вее ЮНСКО слънце в мама грее.

• 28 894
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
И моята ФМ мина, всичко е ОК и ще си имаме девойка. Бях се настроила за момче и сега тепърва ще осъзнавам информацията.  Laughing
Радвам се като чета за хубави резултати, а за проблема с бъбречето наистина е добре и друг лекар да го види. Дано всичко е наред.
Приятна вечер на всички!  newsm51

# 691
Момичета, традиционно пускам предложения за заглавия. Ако някое допада - да го ползваме:

--------------------------------------------------------
ЗИМНИ

Сняг натрупа, веят хали, ЮНКАТА коремче гали.

В тази бяла, небивала зима ЮНСКО коремче мама си има.

ПО -ОБЩИ

Колички, креватчета, дрешки са нашите ЮНСКИ „болежки”!

Нараства моето коремче вече, през ЮНИ ще е мъничко човече.

Хайде ЮНИ идвай вече – чакам малкото човече!

ЮНИ виждам е далече, но пък бебче мърда вече!
МАРТЕНСКИ

ЮНСКИ мами накачени с мартениците засмени!

С мартеничка закичих коремчето вече, през ЮНИ ще е мъничко човече.

Баба Марта бързала ЮНСКИ мартеници вързала!

Баба Марта тук е вече – чакам ЮНСКОТО човече!

# 692
Благодаря за подкрепата, мами  Hug

Доц. Томова още в 20г.с. на ФМ видя, че едното бъбрече върви по-малко и каза, че не виждала хранеща артерия към него и каза да отидем пак след 15тина дни. И като отидохме - пак същото. Но тя ни посъветва още тогава да отидем и за второ мнение и препоръча МЦ Марковс. Веднага си запазихме час при д-р Павлова, д-р Марков няма часове поне до средата на март. Да е жива и здрава тази д-р Павлова, много ни успокои, въпреки че каза почти същото... И така след раждането ще се консултираме с нефролог и дано всичко да е наред!

П.П. А да не ви разправям какви ядове имам тия дни с болничните... ама друг път ще пиша...    ooooh!

# 693
  • София
Здравейте, мами Simple Smile Много ви благодаря за съветите, не смятам да купувам диаспарола, в края на краищата аз не съм чувала за бременна, която да е направила аборт от подготвителна контракция! А и щом като магнезия не е много полезен за бебенцето, и капчица няма да изпия!!!  Crossing Arms
Ивичка, не се шашкай, вярвам, че всичко ще бъде наред! Само ако знаеш на мен какво ми бяха казали, тук всички мами се мобилизираха да се молят за мен и слава на Бога, стана чудо! Тъй че ще се молим за теб и бебето и вярата прави чудеса!!!  newsm17 Не се страхувайте, Бог е с вас!

# 694
Баба Марта бързала ЮНСКИ мартеници вързала!
Хайде ЮНИ идвай вече – чакам малкото човече!   Това са моите фаворити  Flutter                                                                                            

# 695
  • София
Мартенските са хубави но още рано, ние пишем бързо и за 10 дни все ще я изпишем, така 4е може да по4ака Мартенската.
ето го и моя фаворит: ЮНИ виждам е далече, но пък бебче мърда вече!

# 696
Хайде ЮНИ идвай вече – чакам малкото човече!

Това са мойте фаворити! Simple Smile

# 697

bouquet

# 698
ЮНИ виждам е далече, но пък бебче мърда вече!  Hug

# 699
Юни виждам е далече, но пък бебче мърда вече  Heart Eyes

# 700
Нараства моето коремче вече, през ЮНИ ще е мъничко човече.

# 701

# 702
Юни виждам е далече, но пък бебче мърда вече    newsm10             Нараства моето коремче вече, през ЮНИ ще е мъничко човече  Ivy4ka,Имайте вяра,нека Господ е с вас и всичко да бъде наред!Искрено се надявам да е Фалшива тревога и бъбречетата на бебо да са наред  Praynig Praynig Praynig Лека вечер на всички маминки и честито розово щъркелче на Bianca  stork-girl newsm51

# 703
Здравейте мами,

Юни виждам е далече, но пък бебче мърда вече

ето линка към ексел документ за необходимите покупки за мама и бебче. Линка е направен така, че всяка от вас би могла да си го сложи на компютъра и да си го промени по нейн вкус и желания. Да добавя или да маха.
Успех в покупките! Hug

https://skydrive.live.com/redir.aspx?cid=f808550fce124ac9&re … 05&parid=root

Ако искате може да го добавите на първа страница. Непретендирам че е най верния списък, но е начало за ориентация, особенно за мами които никога не са имали деца. Всяка мама може да прецени, кое не и е необходимо и да го премахне и да добави нещо, което не е добавено там.

Прегръдки за всички и до скоро

# 704
Добро утро момичета,

виждам, че не само аз не мога да спя  Joy
Сега си пиякафето с вас и ще трябва да отида малко на работа, въпреки, че съм болничен  Confused
Наистина трябва да вярваме, че всичко с нашите малки съкровища ще бъде наред и наистина ще бъде!!!!!!!!!!!!!! baby_neutral
Sugar baby, аз пия диаспорал вече втора опаковка, наложи се т.к. магнезия в кръвта ми беше на долната граница, дори лежах няколко дни  в болница на системи с магнезий, всички бременни им наливат системи с магнезий, така, че едва ли е опасно за плода. А относно диспорала магнезия в него е по-малко - 300 мг, в останалите магнезиеви препарати е 600 мг в една таблета. Аз пия само по едно прахче сутрин и се чувствам добре! Контракциите ми са много на рядко, я въпреки, че са само подготвителни те не трябва да са повече от 10 на ден!

Общи условия

Активация на акаунт