Нека зима вън да вее ЮНСКО слънце в мама грее.

• 28 903
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Катенце, ти хубаво го рекламиаш ама знаеш ли 4е аз на собствена глава го спрях Магнерода, защото още от малка имам поблем с бъбеците, а след като ме изписаха от болницата и тези системи с магнезии, а след това и хап4етата ми разказаха играта. Не съм спала няколко ве4ери от болка, и все си представях как кризата настъпва. По4етох и аз в листовката и моментално го спрях преди да ме е треснала бъбре4ната криза та после да се 4удя къде да се дяна.
Сега ще го про4ета в нета за този Неоринал и може да направя някакво КОМБО-комбинация хаха 4еее не бива да спирам магнерода, ама и с болки пък седи ли се...егати  #Crazy
Аз ина4е преди златното ми хап4е което пиех е РОВАТИНЕКС, но сега не знам дали е подходящо при беменност. Добра идея мерси   bouquet

# 616
Linko, аз съм с хемоглобин 105 и пия Ферофолгама 2Х1 - Това е желязо с фолиева киселина, тя спомага за по-пълното усвояване на желязото. Таблетките са с вкус на шоколад. Малтофер също пих-ампули, но повръщах от него и сега с тези таблетки ми  е много добре. За запека-помело, круши или пробиотик Линекс или Био Гая.

# 617
  • София
Аз също имах нисък хемоглобин 105 и ми изписаха Сорбифер за 25 дни. Сега не, че се е покачил кой знае колко...109 е станал;-) Та ще видим на 28.02 като съм на преглед

# 618
  • София, Бургас
Kalimera,  неоренала е подходящо за дълга употреба и е подходящо за бременност..аз роватинекс не съм пила, но съм чувала, че ефикасността е подобна..неоренала го препоръчват за момичета, които имат намерение да забременяват и имат проблеми..на мен ми го изписа уролог и каза,че като забременея няма да има проблем, ако го пия..естествено при мен забременяването се отложи 1-2 годинки Rolling Eyes, но все пак от тогава си знам, че ми действа много добре и предотвратява получаването на песъчинки..една колежка, която се върна от майчинство ми каза, че го е пила и е изхвърляла песъчинки без дори да усети..при мен същото се случи преди няколко седмици..имах само леко кафеникаво зацапване еднократно, което не беше от бебка, а явно от пикочните пътища..важното е да се пие редовно и продължително без да се прекъсва..попитай твоя доки да ти каже какво мисли и той и за всеки случай може да отидеш на уролог, за ултразвук..така ще разберете от какво точно е болката.. Peace

# 619
  • varna
АЗ пия Магнерот от четвъртия месец. Имах проблем с еднократни пробождания в единия бъбрек за 2,3 дни. Оправих се с Уринал и Нош-па.

# 620
Добър вечер извинявам се че не съм сложила щъркелчета на 1ва стр. защото имах ангажименти и нямах толкова време сега ги сложих.

Ти пък... чак да се извиняваш. Ние трябва да ти благодарим,че отделяш толкова време да се грижиш за темичката! Ако на някой не му харесва да започне той следващата !
Аз си купих новата възглавничка за бременни и снощи се чуствах страхотно. Препоръчвам я на всички, които имат проблеми със съня.
Хубава вечер от мен!

# 621
Добър вечер и от мен. Изчетох всичко от днес, но малко разбъркано и сега ще коментирам напосоки.

Благодря за идеята за клипчета за кърменето, задължително ще изгледам каквото намеря преди раждането.

Бебето ще го возя до годинката в кошница за кола, обратно на движението. Имаме почти неползвана от баткото, тогава таткото ни беше млад шофьор и се страхувахме да возим бебето кой знае колко. После бях решила да продавам кошницата, но така и не се намери кой да я купи. А за една люлка, която ми беше почти безполезна, се намериха сто желаещи.

Със сина ми ползвахме сгъваема кошара с две нива. Решихме да е такава, за да заема по-малко място и се оказа неочаквано добър избор. За новородено няма кой знае какво значение, но като започна да расте, си блъкаше безмилостно главата в мрежите, опитваше се да я прескочи и какво ли още не. До нараняване така и не стигна, кошарата е достатъчно дълбока. Само се принудихме да я разположим в средата на стаята, защото иначе през мрежите се удряше в стените или до каквото там беше сложена. Сега мисля да ползвам същата кошара, ако успея да намеря всичките и части, а ако не- ще купим нова, отново сгъваема.

# 622
sugar baby, подготвителни контракции имаме всички още от 6 седмица, но не ги усещаме. Те са полезни и нормални и дето се вика "масажират" и бебето, а не го притискат и не му причиняват дискомфорт. Обаче лекарите си "връзват гащите" за всеки случай и изписват магнезий поголовно, за отпускане на мускулатурата, защото не знаят каква е причината (ако не е тази подготвителната), а контракциите може да са симптом за много други усложнения, свързани с износването. Има изследвания, които твърдят, че магнезият не е никак безвреден за бебето.  Thinking
Аз съм пила и ми е изписан магнезий(диаспорал) само за крампи и изтръпване на крайниците. Всеки се познава най- добре и решава за себе си, ако ще те успокои - си го пий.

# 623
Относно седалките за кола: Огледалата, които се предлагат са много удобни и практични и ти дават хем на теб спокойствието че детето е защитено, хем дава занимавка на бебчо.

Та аз поне смятам че е по добра идеята бебчо да е назад отколкото на пред и с риск за живота му. Но естествено всеки сам си решава.

# 624
  • София
Добро утро моми4ета  Hug
Анеда благодаря за снимковия материал. Сега ве4е разбрах за какво огледалце говореше Усмихнатото! Доста интересно, и за незнаещите като мен полезно!   bouquet

И сега искам да ви по4ерпя по слу4ай рожденят ден на моят мъж и тати на мойта принцеска. Днес става на 33, и макар 4е не е в БГ той си знае 4е си го 4акаме и много си го оби4ам. с  пар4е вкусна баклава
 -

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 07:39 от ^Kalimera^

# 625
Добро утро момичета е няма спане нощно време направо е ужас  smile3511 smile3516 smile3514 може да се побърка човек.Калимерче аз моят РД го изкарах добре събрахме се само сродители те тази година малко по скромно трябват пари на детето за РД.Честит рожден ден на мъжа ти зеламе му много здраве щастие ииии да ви гледка вас двечките. hbday и юни да го дариш с най ценният подарък на света.

# 626
^Kalimera^ , жив и здрав да ти е рожденика и много споделени щастливи мигове ви желая!
Взимам си баклавичка с капучиното, благодаря!  Grinning

nadenceto6640 , би ли слиожила и машите "розови гащи" на първа стр? Термин - 15  Hug

Няколко мои бременни дружки са се ориентирали към сгъваемите кошари. Но на мен ми изглеждат като палатки... Все едно да спиш редовно на походно легло. Може би говоря глупости, не съм запозната, но такова ми е усещането за тях  Embarassed

# 627
Сгъваемите легла кошарки са полезни когато например ходиш с преспиване при родители и така детенцето ти си спи в неговото креватче. Може би затова са се ориентирали така. В Канада са много популярни понеже тук много се ходи на къмпинг по за 2-3дена

# 628
Добро утро дами   bouquet Kalimera Да ти е жив и здрав мъжа,много семейно щастие и споделени прекрасни мигове!!! Много да те обича и както обичам да казвам и да слуша много  Wink newsm59  party023 Може би съм изпуснала за възглавничките за бременни,напоследък доста се говори за тях  Rolling Eyes ,споделете мнение или дайте линк  Peace Напоследък не спя изобщо комфортно,по цяла нощ съм като пумпал,ако помагат за по спокоен или по скоро по удобен сън и аз да се ориентирам. Прекрасен ден от мен!!!  newsm51

# 629
Добро утро дами   bouquet Kalimera Да ти е жив и здрав мъжа,много семейно щастие и споделени прекрасни мигове!!! Много да те обича и както обичам да казвам и да слуша много  Wink newsm59  party023 Може би съм изпуснала за възглавничките за бременни,напоследък доста се говори за тях  Rolling Eyes ,споделете мнение или дайте линк  Peace Напоследък не спя изобщо комфортно,по цяла нощ съм като пумпал,ако помагат за по спокоен или по скоро по удобен сън и аз да се ориентирам. Прекрасен ден от мен!!!  newsm51
http://www.myhome-bg.com/product/3498/vazglavnitsa-za-bremenni-baby-farlin.html   Нещо подобно ли?

Общи условия

Активация на акаунт