Токуда болница - София - 14 тема

• 58 542
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
В отчетната ми много майки капеха кърма в очите,нослето и т.н. Аз не съм кърмила дълго,въпреки че още имам спонтанно потичане,но не бих капала кърма на друго място освен в устата...

# 76
А при д-р Константинова и като по-големи ли можем да ходим? Аз мислех, че само докато са новородени...До каква възраст сме за неонатология и след каква за педиатрия. Май това беше дискутирано някъде, но с едно спящо в ръцете ми човече ми е трудно да се ровя. Simple Smile
Нашата педиатърка не че не ми харесва, но не е нищо особено, колкото да има педиатър детето. За по-спешни случаи не ми се иска да разчитаме на нея и би било много полезно да имам връзка с д-р Константинова, но пак да питам - до каква възраст сме за неонатолог и бихме могли да й се обаждаме?
А за отделението - може би сме нямали късмет, но 15-20минути звъняхме и без ефект.

# 77
Gabbi_, последния път видях и 3 годишни тризнаци при д-р Денева. Мисля, че може и като по-големи. Ние си ходим за всички прегледи и ваксини при д-р Масларска. Тя най дпбре си ни познава, предвид, че сме недоносени. При личната ходя рядко

# 78
  • в 1001-та нощ
наскоро й поставих такъв въпрос - каза, че са педиатри и до 18г няма проблем  Peace

вие в неото ли звъняхте или на регистратурата?

# 79
Супер, много ме зарадвахте, момичета   bouquet

a.l.e.n.a, звъняхме на неонатология няколко пъти, никой не вдигна. После на централна регистратура, те казаха, че нямат телефон на д-р Константинова и могат да ни свържат с неонатология, свързаха ни и пак чакаме без никой да вдигне. Но щом казвате, че вдигат телефоните, може да е бил единичен случай и липса на късмет  Peace

От д-р Денева имам наблюдения по време на престоя ми там и впечатленията ми също са много добри. И двете много ми допадат, ще изберем при коя да го водим, защото им имам по-голямо доверие от неговата в поликлиниката Simple Smile
А прегледите се плащат, нали? Не минават през ЗК?

# 80
Gabbi_ , минават.Ние винаги сме по ЗК. Даже се е случвало и д-р Масларска да ни дава направление за др лекар. Никога не са ми отказвали преглед.
Знам, че тя в петък е на кабинет, а д-р Калайджиева вторник. За др не знам.

# 81
  • в 1001-та нощ
Константинова е в понеделник  Peace

Габи, телефонът на нео-то е в интензивния сектор, там не остава без човек, възможно е точно тогава да са имали раждане, визитация .... нещо критично

аз се чудя дали не са те свързали с нео-кабинета, не с отделението и там е много вероятно да е нямало никой

ако прецениш на следващ преглед - поискай телефона  Peace

# 82
Така ще направя  Peace  Мислех, че този преглед и другия на 30-тия ден са ни последни в това отделение и няма смисъл да искам контакти, но щом може и по-нататъка да ходим там - това променя всичко Simple Smile

# 83
Видях страхотни новини и влизам да честитя на Неви77 бебчото  Hug

Неви77, да сте живи и здрави цялото семейство, много да се радвате един на друг и бебчо да има вълшебно детство   bouquet

Иначе да кажа, че след секциото страхотно работа ми свърши малка бутилка минерална вода със спортен накрайник.

# 84
  • Sydney
ехооо, аз се върнах Simple Smile бях на терапията за намалени води, плюс следене на кръвното... д-р Колева идваше всеки ден, даже по няколко пъти когато беше свободна, че тези дни направо имаха много работа - в един ден се родиха 5 бебета, нямаше и места в родилното... всички бяха много мили и шеговито се опитваха да ти вдигат духа, че все пак си е болница и се депресираш...

# 85
  • София
Beni а какво представлява тази терапия за намалели води?! Тъй като и аз имам такъв проблем, а и от време на време качвам кръвно...  Sad

# 86
  • Sydney
mims83 да ти кажа и аз съм така с кръвното... терапията - кортикостероиди мускулно, венозно кормагнезин и разни други "коктейли"... това ти го правят пълни 3-4 дни, след това минаваш на медикаменти орално и ако е добре положението те пускат Wink през цялото време те следят - мерене на кръвно, както беше в моя случай...

# 87
От кога те чакам с новини, бени.  Hug
А за какви граници на кръвното говорим при теб ? Моето си е вече между 125/70 - 140/80 и пия допегит 3х 1/2 всеки ден . Но май го поддържам само . Много ме притеснява с напредване на бременността да не се вдигнат и границите.

# 88
  • Sofia
Привет от Токуда   bouquet

На 14 вечерта постъпих с контракции и прекарахме един "дълъг"празник с тати... Анна се роди на 15ти следобяд под вещите грижи на д-р Илиев и акушерката Десислава. Бебка тежеше 3460г и бе 50см.Нямаше да бъде същото и ако таткото не ни подкрепяше.В момента спинкат и двамата,а аз отивам да си поговоря с д-р Константинова

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 07:09 от major

# 89
Честито!!! Че и естествено, браво, пребори се  Hug
И много хубаво име сте избрали накрая.

Да ти е жива и здрава и много да сте щастливи!

На теб сега бързо възстановяване (как се чувстваш?) и дано ти е кротко бебенцето.

Общи условия

Активация на акаунт