Голяма еуфория настава, МАРТенчето на годинка става! - тема14

• 37 489
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Я гледай Весето какви хубави торти правела - ммммммм

chef

# 121
Здравейте следпразнично! Има ли махмурлии?  Laughing

Току-що пристигнаха материалите за подаръчето на мартенчето-рождениче, което ни се падна и тези дни започвам да творя, че време не остана. Вдъхнових се от вас, мами  Hug Реших и аз да се опитам да изработя нещо hand made, пък ако не стане купено ще е, но ми се иска все пак да е нещо оригинално, защото и мартенчето ни е много скъпо  Heart Eyes

migeo, страхотен подарък за празника сте получили, милото дете, как се е сетило  Hug Ама така е, момиченцата са си друго нещо, като се сетя и аз като малка правех такива изненади на нашите. Момчетата като че ли не се сещат за такива неща, въпреки, че моят син вчера ми сподели,че щял да си събира дневните парички за да купи хубав подарък на брат си за първия РД. Бил ми подготвял изненада за 8 март, пък да го видим колко е изобретателен  Wink
Снощи и моите мъже така ме трогнаха, нашият татко досега за всичките 16 години, в които сме заедно, никога не е пропуснал да ме зарадва. Те също много се изненадаха и харесаха тортичката, която бях приготвила.

divina, браво,страхотни изненади за малката Дара! Всичко е много оригинално и много ми хареса, пък и тя е страхотен малък фотомодел, красавица Heart Eyes ino4kada, това може да й стане професия като нищо  Peace

divina, невероятни са ти сладкишите както винаги! Теб и janica съм ви признала за големи майсторки   chef

veset0, сега видях, че и ти голяма вкусотия си спретнала   chef

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 11:05 от anelisa

# 122
Е особен вид няма,ама важното е,че е вкусна...постарах се поне на вкус да е хубава

# 123
но пък правя най-вкусното реване на света  Laughing

Весето много го обичам, но никога не съм правила в къщи
Хайде като го хвалиш така и да ми дадеш рецептата и аз да го пробвам  Laughing
Тортата която си избрала е прекрасана

# 124
  • София
Чудя се, чудя се къде са тези подъръци, ама кой да се сети да разгледа албума. Прекрасни са!

veset0, Браво и на теб. Важни са желанието и любовта, с която си направила тортата!

# 125
Браво на вас,какви хубави торти сте спретнали. smile3501
Аз 1-во не съм правила и 2-ро няма кой да ги яде освен мен. Mr. GreenМъжът ми не кусва сладко и ще трябва аз да си я ям цяла седмица.Понякога се излъгвам да напрявя тиквеник или нещо подобно ,той хапва 1-2 хапки и с останалото аз трябва да се спрявям. Mr. Green
Мигео,страхотен подарък сте получили от Йоана,разчувствах се.
Вчера найнакрая успяхме да излезем на разходка. newsm44Мислех,че ще имам проблем със снега,но количката ме изненада приятно.Дано и днес успеем,че ни се стегна душата в къщи с тези студове.

# 126
  • Кукуландия
Браво момичета за хубавите и вкусни торти!
Браво и на Емо и Йоана за скъпите подаръчета  Hug Heart Eyes

Аз бях пас откъм готвене вчера, само едно кремче с карамелизирана захар направих, което ни дойде добре след разочароващата вечеря  Rolling Eyes

Малко взехте да ме притеснявате с ръчно направените подаръчета за нашите мартенчета. Аз вече купих подаръче и като ви чета вас ме хвана срам и измислих какво ще опитам да направя, въпреки че се съмнявам да стане, НО ще опитам  Grinning

уинен Браво бе момиче за куража  Peace А стана ми интересно, какво ще стане ако в този срок дето сте си го дали не се получат нещата   newsm78  Mr. Green Разбира се пожелавам от сърце да се получат.  Hug

Димитър стана още през първият месец от сериозните ни опити, та се надявам и мацката да стане пак така бързо  Rolling Eyes (Знам какво ще си кажете... не стига, че иска от раз, ами и момиче  hahaha ... но в крайна сметка не пречи да дам заявка, пък каквото стане  Mr. Green) Иначе какво ще стане... ами сложно е, не знам, не съм го мислила... то при мен са едни сметки едни чудесии Simple Smile Знам, че не може всичко да се планира, но поне се опитвам Simple Smile Всичко идва от там, че работата ми е в София, а ние ще се местим в Пловдив, което значи, че като изтекат двете години майчинство оставам без работа. Ако не съм родила до тогава трябва да си търся работа и бебе номер 2 ще трябва да изчака поне още 2 години, което значи, че ще започнем опити когато аз ще съм нааа.... 31  newsm78 А искам и 3то дете, пък не искам да раждам след 33-35 години, това значи още почти 10 години да съм слон (защото аз сега съм си слон). От друга страна пък тайничко се надявам, че ако има и бебе номер 2 и него гледам до 2 години има шанс за цялото това време да успеем да се върнем в София и да си имам работа  Mr. Green Абеееее правя си и аз разни сметки без кръчмаря, пък да видим Simple Smile
Приемам изстрели, смях и критика, само не звънете в лудницата  Mr. Green

Хайде хубав ден, аз продължавам с планоправенето  Laughing

# 127
Уинен, много забавен пост, посмях се. Laughing Ама браво за ентусиазма. Peace
Маринелче, дай пак оня линк за детските дрешки, моля те, че не мога да го намеря.

# 128
Уинен, много забавен пост, посмях се. Laughing Ама браво за ентусиазма. Peace
Маринелче, дай пак оня линк за детските дрешки, моля те, че не мога да го намеря.
www.bebeshkidreshki.com

# 129
  • София

Аааа Ena, ще пременяш Ева за рождения ден ли?  smile3503

# 130

Аааа Ena, ще пременяш Ева за рождения ден ли?  smile3503
GrinningНе можах да разгледам сайта миналият път, та сега ще видя дали има нещо интересно за децата. А тоалета за рождения ден вече е готов. Е, не е официален като на Анастасия на Маринелка, но ми хареса. Дрешка е, която ще си я носи и без повод. Wink

# 131
Момичета,ама мнооооооого вкусно в тая тема бееее  Joy Ето снимка от снощи да поздравя,че май вчера писах 100пъти ама забравих да ви честитя празника...

Дивина - предполагам колко ти е кофти,аз сега не мога да пренаредя едни семинарни занятия в програмата си и се побърква,а какво остава за пълен работен ден. Дано скоро всичко се нареди  Hug

Ена - дай да го видим деее

Весе - плагиатствай си на спокойствие  Joy само после искам да видя снимки на тортата,аз още не знам нашата как ще изглежда,т.е. чакам момичето да я нарисува и това чакане ме побърква,ама и аз съм една патка...

Aуууу заслепих се от една прелестна красавица в албума ни  Heart Eyes Много е сладка Дара, а подаръчето е уникално наистина  Hug Браво на майсторката....

# 132
Виждам, че е имало доста голяма активност около вчерашния ден. Аз не се сетих да изненадам любимия, но той се е сетил и това ме трогна ( а той се пише невярващ в тези неща).
Добре дошла на новата мама, колко е хубаво, че се увеличава Мартенската група  Grinning

# 133
Благодаря ви за милите думи момичета към Дара ,а за divina отново благодарности за чудесния подарък   Hug  Hug  Hug А за "професията " манекенство - на мен не ми хареса на времето и се отказах, но на дъщерята може и да й хареса, като се има впредвид ,че на тези снимки е с 39 Т и й е много лошо ,а и се спеше направо си го има в кръвта  Sunglasses
Стихия , днес изпробвам компреса с маста, дано й помогне ,че така й хъркат гърдите а искам да минем без АБ
В  голяяям спор сме с ММ аз казвам играчка за подарък, той дрешки , ще видим кой ще надделее   Crossing Arms
migeo това е толкоз мило, да я гушнеш и от нас Йоана , аз от синчето си пазя в една папка всичките му бележчици и картички който ми е правил/направо съм плюшкин/
Хубав ден отивам да ровя из нета за подарък на "моделката"  Heart Eyes

# 134
Някой може ли да ми помогне с инфо , как или къде да си направя етикети за бутилки.  Ако някой може да ми подскаже как да си ги измайсторя на някоя програмка, много ще съм благодарна Simple Smile

Нашия рожден ден е на 17.03  и сме решили да го празнуваме на два пъти-първо с родата и след това с близки приятели и искам и в двата дена да има по бутилка ракия с етикет, който съм направила сама, обаче искам да е по най-лесния и евтин начин, защото нямам никаква възможност да се мотая по магазините или да давам много пари...   Praynig   

Общи условия

Активация на акаунт