Голяма еуфория настава, МАРТенчето на годинка става! - тема14

• 37 501
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета!

Направо не мога да ви смогна да изчета всичко, което сте написали...още от предишната тема имам непрочетно......та по диагонал карам  Confused

Първо да ви честит Св. Валентин и Трифон Зарезан.......Аз, лично не почитам много Св. Валентин, защото ми е католически и малко лигав, но няма лошо да има повод човек да празнува!  Peace

Преди време бях споменала, че Дара започна да ми отказва да седи на гърне, но слава Богу, успях да я залъжа с играчки и полека лека......вече сме ОК!  Praynig Явно не й хареса новото, което й бях взела и покрай него ми отказа и старото си.

Браво, Стихийно бедствие, че сте успяли!!!  Hug За съжаление не мога да съм от помощ за квартирата....

Момичета, искам да ви питам.....дали е по-добър вариант вечерно време да й давам да пие разредено домашно козе мляко вместо АМ? newsm78

# 106
Охо, какви красоти сте направили всички-браво!Редрени, Коммелина, Анелиса-майсторки сте!
Пенмар, тия пържоли цял ден ги мисля. Mr. Green
Анелиса, честит ви старт в ходенето!
Весето, честит подарък на Ванеса-да си ги носи със здраве! Simple Smile
Викиимм, мъжете добре са отпразнували, гледам. Wink
Марис, какви са тия снимки, само аз не разбрах. Много са красиви, ама на иночкада ли са...?
И аз да се похваля какво получих от моите мъже: мъжо пристигна с прекрасен букет от мнооого лалета/ и ми напомни за пролетта/ и кутия сладки изкушения, а малкото ми момченце е направило в детската градинка ето това специално за мен

Този сладкиш пък направихме ние с Емо за тати. Не може да се мери с професионалните торти, които някои от вас правят, ама го направихме от сърце и беше оценен високо. Wink

# 107
Хайде мами:) весело любуване тая вечер  Mr. Green Тортата е готова,вечерята също,салатата,виното....само мъжо го няма  hahaha
Мерси ,мами:) Те обичките всъщност ги взехме за подарък от свекърва ми:)от мама и тати - гривната

# 108
Марис, какви са тия снимки, само аз не разбрах. Много са красиви, ама на иночкада ли са...?
Ena, да на ino4kada са, първите подаръчета-изненади, които е получила от divina  Simple Smile

redreny2000, commelina, anelisa, Ena, браво за сътворените вкусотийки Flutter
Весето, със здраве да си носи подаръка Несито Simple Smile
anelisa, браво на детенце! Стефуна и той вчера на два пъти прави по една крачица Simple Smile

Г-жа Стихийно бедствие, много се радвам, че са ви приели в Тацитус  Hug

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 21:27 от marys

# 109
г-жа Стихийно бедствие откъде мислиш да вземеш водната маса за Крум?
от амазон

# 110
Mомичета, честит ви Св. Валентин и Трифон Зарезан!
Не съм чела новата тема marys  Hug благодаря за нея,връщам се да чета ама утре  Mr. Green
Само на първо четене  да честитя на г-жа Стихийно бедствие и Емо,браво много се радвам,че са ви приели,сега напред  Hug

И да сложа от наШто Шуши,да боднете и вие  Wink

И картичката от Йо за мама и тати

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 22:50 от migeo

# 111
  • София
anelisa, честити ходещи крачета на Калоян. Да се престрашава по-скоро да направи повече крачки и да се похвалите какво си е избрал на прощъпулника Hug

migeo, направо ме разчувства с тази картичка от Йоана  bouquet

# 112
redreny2000 Hug виждам,че сте творили много вкусни неща,браво въпреки непрекъснатата ангажираност покрай бебчовците,мартенски мамчета пак не се спирате Ena,Commelina,Anelisa,redreny2000Hug  Hug Hug Hug.А гледам и още мами са се заели сами да правят тортите за РД Penmar,Лъки,mama_vessy,Kaти  Hug Hug Аз този път по телефона свърших работата  Blush,толкова съм изтощена,че нямам никакво желание да приготвям нищо,но това не ми пречи да ви се радвам  Heart Eyes
janica25 сега те видях и да не пропусна да те похваля,мнооого си добра,страхотна торта   bouquet правя заявка за другият рожден ден на Бобо  Wink не можеш да ми отлажеш,нали  Wink

# 113
migeo, освен че много се трогнах от картичката на Йо, надявам се много и аз да получа подобна от щерката някой ден Simple Smile И на английски, похвално  Grinning

Освен това, като ви видях шушито, се сетих, че последния път в който си бяхме поръчали, след около 4 часа хукнахме за родилното  Mr. Green

# 114
благодаря ви  Hug

Никът ми е в чест на парфюма, но вярно как навреме дойде  Grinning, а и наистина съм романтична даже повече, отколкото е здравословно Wink

Мерис, благодаря, че вече сме в списъка! Simple Smile

Доядоха ми се всички торти Simple Smile! Изглеждат страхотно вкусни!

А ето и от нас честитка  Heart Eyes Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 01:12 от love in paris

# 115
Здравейте мами Hug
Отдавна не съм писала, надявам се да не ме отлъчите от групата Heart Eyes
Толкова много ме похвалихте, че няма начин да не се разпиша. Иночката, много, много се радвам, че ви е харесали  подаръчетата, а малката Дара е голяма чаровница и ровово много, много и отива, да я нацелуваш и нагушкаш от нас. Heart Eyes Много приятно ми стана да прочета, заредихте ме с положителна енергия за един месец напред Grinning. Силно се надявам се един ден да се срещнем с дечицата в твоето прекрасно градче,  което по случайност е на три километра от селото на моята баба по майчина линия......
Да ви честитя двойният празник с малко закъснение. Тук в Испания св. Валентин не е само празник на влюбените, а и на приятелството, така, че приятелки мои хайде една малка почерпка от мен

/извинявайте, ама нямам време да намаля снимките Embarassed
Иначе редовно ви чета, ама хич не ми се пише......имам малко напрежение в работата, нещата не се стакоха както ги бях уговаряла и в последния момент ми извъртяха номера и се върнах на пълен работен ден по мое желание. #Cussing out Започнах в нов   отдел и на всичкото отгоре днес отново ме извика директора на човешки ресурси.....та от другата седмица пак ми сменя работното място..... #2gunfireНадявам се всичко скоро да е ок, и да мина на намалено работно време......че не се издържа така бебе, къща, работа.....уф мразя да се оплаквам, единственото хубаво е, отслабвам без да си давам зор newsm44
Еуа, аз бях писала за диетата, ще ти я пратя на лични
Лъки, мила видях че си ме питала за погача, ама аз от питки много не разбирам, но като гледам момичетата са ти дали прекрасни направления, от които смятам и аз да се възползвам.  chef Радвам се, че Ади е вляза в режим и това се отразява много позитивно на всички
Мигео, трогнах се от картичката на Йоана! Толкова мило ми стана, като я прочетох, благодаря ти  че си я споделила с нас. Радвам се, че и Бобо е по-добре Hug
На Госпожата искам да кажа, че много се радвам, че Крум са го приели и нека ви се наредят нещата както сте ги намислили да станат Praynig
Вета, след случката с Бобо много ви мислих, как са го мъчели милото детенце по това деликатно място.....вярвам, че вече Бобо е същото жизнерадостно дете както преди. В никакъв случай не се самообвинявай, че ти си провокирала нещата, на всеки е моголо да се случи така Hug. Между другото и аз съм с беакети, хич да не те претеснява възрастта, ние с теб сме май наборки ,аз моите ги сложих по здравосоавни причини, не от естетически. Моите са даймонт, миналата седмица махнах долните надавам се скоро да захвърля и горните. Много интересно ми стана, че същия модел в БГ излиза по скъпо отколкото тук.......ама нали сме страната на неограничените възможности #Shocked

За отбиването,  не съм си и помислила, явно съм пристрастена.....особенно откато работя ми е много, много миличко като се върна да се сгуши Самито като котенце в мен и да си цокне воля колкото иска. Embarassed Срок няма да си поставям, надявам се до три години да се отбие, ако ли не, като му дойде времето ще го мисля как най-безболезнено да стане, без излишни травми и стрес. Като си помисля, ако някой на мен ми забрани нещо дето много много ми харесва, как бих се чувствала? Ами нещастна Cry така, че момента е много деликатен Peace
За кърменето на вън,  за последно кърмих на плажа като бяхме на почивка януари. Аз винаги го правя по дискретен начин и си мятам отгоре един много фин шал който винаги е в количката на малкия. Иначе, ако е на зор детето бих му дала по цокне, няма да го мъча, макар, че когато сме по улиците той си мисли за съвсем различни неща. Peace Между другото ние за голямо съжаление много намалихме кърменията, останали са ни само 3-4 на денонощие, предполагам, че скоро ще ми дойде.
Предният път пропуснах да напиша нещо важно. Преди време няколко мами имаха запитване към мамите в чужбина, въпроси свързани с подаръците за рождените дни на децата, сайтове за поръчки и т.н. Мами, ние сме обикновени и скромни хорица, няма нужда от скъпи подаръци, купувани от нета ще се трогнем от сърце на една мила картичка  и една мартеничка или едно тънко книжленце на български Heart Eyes. Надявам се да не съм закъсняла много с отговора, та мамата на която сме се паднали да ни мисли много
Забравих да кажа добре дошла на новата мама Hug
Хайде не се сещам друго, а и май късно стана, прегръщам ви силно и обичайте се Hug

# 116
  Еуа, аз бях писала за диетата, ще ти я пратя на лични
[

~divina~ моля те и на мен я прати
Ти толкова много я похвали тази диета от диетолога
Аз имам 4 - 5 кг да смъквам
Не са много, но ме мъчат
Каквото и да правя не ми се получават нещата

# 117
Дивина, включвай се по-често, мила!Тортите и сладките са превъзходни! Ако беше в Бг щях да те ангажирам за рождените дни на малките. Simple Smile
Мигео, ех, тази Йоанка, как е изненадала мама и тати-много мило дете!
При нас празникът мина не съвсем като празник, но то нямаше и как. Ева направи една необичайна дрямка към 18 ч. и стана толкова кисела, че като седнахме всички на масата настана едно реване...Аз я разнасях през цялото време на ръце от стая в стая, а мъжете вечеряха. После мъжо ме смени, та даже и не се видяхме всички около масата. Ама при нас всяка вечер е така, така е било и , когато Емо беше мъничък. Здраве да е , ще дойде и нашето време . WinkНякой ден.
Оставям ви, че Ева мрънка и ме дърпа . Надявам се всички да схе изкарали добре снощи.

# 118
  • София
divina, страхотни неща правиш. Добре, че ги пусна по-късно, защото мен щеше да ме е срам да показвам моята торта Embarassed
Дано бързо да се наредят нещата при теб и то по възможно най-добрия начин за теб.

# 119
Дивина,наистина големи красоти правиш..така ми се ще и на мен да ми се отдава,ама уви...абсолютно некадърна съм по отношение на тортите...но пък правя най-вкусното реване на света  Laughing
Ей я и моята торта от вчера:) Не успях да я снимам преди да я нападнат,та е рязана

Аз поръчах вече и торта за Несито за РД:) Маринелче,да не ме издадеш,че копираме,ма много си я харесах и едно момиче каза,че ще ми я направи...едва ли ще е същата,ама квото стане

Общи условия

Активация на акаунт