Голяма еуфория настава, МАРТенчето на годинка става! - тема14

• 37 481
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Пенмар, Честит 1-ви рожден ден на Дени  bouquet
Да ви е много здраво, щастливо и весело дете Hug
. Поздравления и за тортата, майстор си  bouquet

Стихия, много се радвам за Тацитус Hug Стискам палци за скорошни резултати Praynig Hug

zvezdaa, страхотна е питката!

# 151
Пенмар, Честит 1-ви рожден ден на Дени
Честито на всички февруарчета които са мартенчета  bouquet

# 152
Честит 1-ви рожден ден на Дени !!!
Да е щастливо, усмихнато, зака4ливо и палаво дете!

А мама Penmar да е винаги горда с него и с все така забавно 4увство за хумор bouquet

# 153
Честит Рожден Ден на Дени!
Щастливо детство и много здраве за малкото ти момче Пенмарbouquet newsm59 newsm67
redreny2000 отдавна се каня да ти пиша,че тук имаме едно комшиийче,което лазеше по точно този начин.Избутваше се само с едното краче,а др си оставаше свито.Даже като проходи предпочиташе така да се предвижва.Нищо му няма на детето,сега си ходи като пич(с 5 месеца по голямо е от нас).Смяхме с майка му,че прилича на ранено жабче.Какъв бързак беше с това куцо лазене  Laughing
А за месото-Ивана яде предимно под формата на кебапчета и кюфтета.Смесвам каймата със зеленчуци,че иначе няма шанс да опита такова чудо.Прочетох те за омлета с хляб(и аз все диря разнообразие за мис каприз) и ще взема да пробвам,че до сега ми отказва жълтък и това си е.

# 154
  • Бургас
newsm59 , Дени!!! Бъди много здрав и послушен!!!

# 155
Благодаря Ви, момичета , аз влизам да ви почерпя, а те половината поздравления минали   bouquet
Много сте мили   bouquet

Аз все още си допивам кафето и след малко се хващам за работа  Flutter

И все пак да ви почерпя :

Тортичката ви я показах вчера - почерпете се   bouquet

А ако по-късно мога да издрапам до компютъра ще сервирам нещо градусово - и от към печка , и от към напитки  Laughing Laughing

# 156
Честит 1-ви рожден ден на Дени! Жив и здрав да ти е, Penmar! Весел и усмихнат празник!

Честити ходещи крачета на Сисито на zvezdaa!

# 157
  • София
Честит рожден ден на Дени на Penmar и от нас с Тео! Да расте здрав, умен и много да радва мама, тати и всички роднини!

# 158
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЕНИ! БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ЩАСТЛИВ И ВИНАГИ ДОСТОЙНИЯ ПРИНЦ НА МАМА!

lilincho, благодаря ти, че сподели. Няма как да не се притесни човек, но все пак засега нещата изглеждат нормални. Дано да съм успяла да ти дам идея, която Ивана ще оцени и хапне с удоволствие. И аз все търся някакви идейки, които да открадна от вас момичета и които да се харесат на Виктор.

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 11:17 от redreny2000

# 159
Пенмар newsm59  Gift Жив и здрав да ви е малкия рожденник!Много да ви радва и днешния ден нека е изпълнен само с положителни емоции за всички ви!

Да разкажа и аз нещо...Преди да родя работих в начално училище...там имаше едно дете,което си личеше,че не е като другите...Когато попитах медицинската сестра,тя ми каза,че УЖ бил аутист...То изглеждаше абсолютно нормално,но не слушаше,не можеше да учи като другите деца и беше леко груб...говореше си абсолютно като всички останали,играеше си на различни игри с децата,но просто се виждаше,че има нещо...Това,че е груб го отдавам на факта,че майка му постоянно го малтретираше и в училище и в къщи...Тя си мислише,че като го бие и насилва в учението то ще се оправи,ще знае колкото и останалите...и специалисти не успяха да обяснят на жената,че с бой и крещене нищо няма да постигне...Ако това дете е аутист за мен то има нужда от ужасно много внимание,защото когато го виждах как работеха със специалисти..ми то беше съвсем различно,просто знанията му бяха занижени...не знам що го разказах това...

който иска рецептата,нека ми пише на лични

# 160
Добро утро!
Лелеееее, колко торти, питки и вкусотийки сте спретнали! Браво! Жалко само, че не мога да ги опитам всичките Wink))
Честит Рожден Ден на Дени на Penmar! Нека расте силен и здрав, и има едно безгрижно и незабравимо детство!
Редрени, мисля че ти беше споделила, че синът ти не харесва много да яде зеленчуци и пюрета, и се сетих, че и при Елица имаше този момент, а сега си хапва от всичко стига да може сама да го държи в ръка. Морковчета, картофи и др. хапва, като ги задуша и запеча после във фурната. Давам и парчета на таблата на стола, и така тя си хапва... доволно, а цапаницата е голяма- то се знае. Но поне успява да яде и от тях.
 После ще дочитам от начало, че то много писания има още.
veset0 , а на мен от целия разказ ми стана чудно, или по- скоро не разбирам, защо след като сте видели, че майката тормози детето си пред очите на всички там в училище, не сте сигнализирали в социалните или други институции. Някак си не го разбирам. Ако детето е грубо, то е само защото майката го неглижира и тормози, и то без каквито и да е скрупули, а ей така пред всички, та може и похвали да е очаквала за тези си "възпитателни мерки".

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 10:42 от Жени

# 161
Пенмар, браво за тортата!
Звездаа, честита ви пътешественичка-компютърен специалист! Simple SmileПитката е страхотна! Напомня ми тази на Таша- тогава за първи път видях такава.
Честито и на бишкота, ама не разбрахме сега какво ще става детето? Laughing Аз затова си бях казала, че каквото първо хване-това е. То иначе ще опипа цялата маса и нищо накрая.
Много се радвам на растящите ни и поумяващи мартенчета. Heart EyesДнес ме питаха дали Ева говори, че нали уж момиченцата по-бързо проговаряли. Е, чак пък да говори...Опитва се да повтаря-например като и кажа "банан" тя казва "ба", на водата казва "буда", ама дали случайно го казва, не съм сигурна. Казва и основните думички-мама, тате, бати, баба, деде и някои звуци от рода на как прави еди кое си животно, ама това не е говорене.По-скоро това, което ме радва е, че започва много да разбира като и говоря. Донеси това, къде е онова...

# 162
Еййй момичета сега ми дойде подаръчето от мама _usmivka_ и малката принцеса Никол.
Сърдечно им благодарим за прекрасните пожелания  Heart Eyes Hug

# 163
Жени,на този ти въпрос не мога да отговоря...Тя жената наистина много го обича,ама има много ненормална представа за това,как се отглежда дете с някакъв проблем...Те са ходили на много места,по много доктори,така ли не са им казали какво точно трябва да правят,та чак вече започвам да си мисля,че те са и казали,че трябва да настоява от към учене,а тя за настояване сигурно си мисли,че трябва като луда да крещи и врещи....де да знам и аз...на туй му викам луда работа....

# 164
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ТУК НА МАЛКИЯ ДЕНИ НА PENMAR!

Общи условия

Активация на акаунт