Голяма еуфория настава, МАРТенчето на годинка става! - тема14

• 37 442
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
  • Стара Загора
Някой знае ли откъде мога да купя малки магнитчета, като тези с които се закрепят сувенири за хладилник?
sunflower,виждала съм в книжарница и в магазин за левче.

# 226
Mного вкусни работи, мами - и сладки, и солени!!! Впечатлена съм! И сладки дечица  Heart Eyes

Аз само в морето съм я къпала, в басейн не посмях до сега, но и беше малка.

Моята философия за вредностите - и аз злоупотребявам с някои вредни неща и ми е удобно да се самоуспокоявам, че то няма как от всичко да се лиша/спася Wink
Истината е обаче, е че много от тях могат да бъдат избегнати сравнително лесно... и по-добре предварително/превантивно, отколкото 'следварително' Wink

Хубав ден!  bouquet

Едонна, прати ми плс рецетата на сладкиша, в секция 'помощ' има инструкции за снимките Simple Smile

# 227
  • Бургас
lilincho , мерси за рецептата - със сигурност ще я направя на моя принц  Wink
Пипилотке , Hug Hug Hug
Penmar , честит нов аватар  Grinning Рожденика е много сладък  Peace
Ani4ka_ , честита ви месечинка !
Повече няма как да пиша, викат ме  Grinning

# 228
Мноооого пишете!  Wink Аз до като успея да изчета и забравих... какво искам да напиша!
Не успявам да кача снимки и картинки, а то ето че е време за следобедно кафе и чай...
Заповядайте food010 Coffee Coffee Coffee Coffee Coffee  food010
днес моята щерка става на 11 месеца и тя черпи Wink
Бишкотка, честит Ви нов Дом, и нека винаги е преизпълнен с много любов, добри намерения и весел детски смях!
Маринелка , чудна торта и софра си заформила! Да сте живи и здрави всички- много усмихнато и готино семейство сте! А за миалната, където я ползваш..., не беше ли разказвала преди ти, че всичко на ръка миеш, за да не се разточителства с водата newsm78, хи- хи... Wink

......
Моята философия за вредностите - и аз злоупотребявам с някои вредни неща и ми е удобно да се самоуспокоявам, че то няма как от всичко да се лиша/спася Wink
Истината е обаче, е че много от тях могат да бъдат избегнати сравнително лесно... и по-добре предварително/превантивно, отколкото 'следварително' Wink

newsm10 Абсолютно съм съгласна!
Лилироуз, всичко ще бъде наред, кураж Hug

sunflower, идеята за печката ми допада и на мен, и ще запретна ръкави, за да изненадам синковеца, който по цял ден "готви" вкъщи.
Мигео, а палачинките се получават и в керамични и обикновени алуминиеви тигани, без да залепват. Аз слагам в сместа краве масло.
 Микровълнова фурна нямам, не ползвам, и не бих купила.
 Тенджера под налягане имам, но ползвам- един- два пъти в годината. Храна за децата не бих приготвила там.
mama_vessy, каквото и да е помрачило настроението ти, на вън вече грее слънце! Hug
 Викат ме....

# 229
  • София
Привет, момичета!

sirence Hug (ти си знаеш Wink)
Идеята за детската площадка е страхотна. Хубаво е, че сте се събрали повечко майки на едно място. Ние нямаме този късмет.

тефлонов тиган използваме много вкъщи, особено когато трябва да сготвя нещо набързо, като предимно пека и задушавам в него. Не съм се замисляла много.
микровълнова също ползам, тъй като понякога има прибрано в хладилника някое изостанало пюре от предния ден и трябва да го постопля. А за нас понякога размразявам месо там пак поради липса на време.

Бишкотка, честит ви нов дом. Пожелавам ви само хубави моменти в него  bouquet

janica, какви красоти само. Пускай ценоразписа тука и започвай да изкарваш пари и дани радваш и нас  chef

Ей, само изкушения тука, не завиждам изобщо на диетуващите. Доядоха ми се и на мен такива вкусотии marinels. И аз искам от специалитетите със сиренце - аз не сядам на масата без сиренце Wink

Женичка, страхотна торта  chef

тенджера под налягане по принцип нямаме вкъщи.

lilincho, радвам се, че се е харесал омлета. Аз сега пека десертчето, което ти предложи, че и на мен ми потекоха лигите, като го видях. Само че използвах оризов гриз (такъв имам вкъщи), долу горе удвоих продуктите, но запазих маслото 50 гр. После ще докладвам.

anelisa, много сладък помощник си имаш Wink

кайма по принцип и за нас гледаме да си мелим месо, така че и за Виктор ще е същата процедура.

Penmar, рожденникът гледам е останал доволен Wink

Ади е голяма сладуранка Heart Eyes

# 230
Момичета,не мога.да майсторя такива красоти като тази торта-не съм я правила аз,а сладкарници Неделя.

Жени-бъркаш ме с някои,моята миална мие с 10литра вода количество съдове,които аз със сигурност ще измия с павече вода

Ена-хубав ли беше съня хихихи

Сънфлауър -благодаря за комплимента...

# 231
Малко встрани от темата,но отдавна се каня да ви попитам как запомняте имената на всички мами,на които трябва да отговорите,особено когато са много? newsm78Аз хич не мога да помня имена Mr. Green,пък да отговоря на всяка поименно когато са много. ..Crazy

# 232
Малко встрани от темата,но отдавна се каня да ви попитам как запомняте имената на всички мами,на които трябва да отговорите,особено когато са много? newsm78Аз хич не мога да помня имена Mr. Green,пък да отговоря на всяка поименно когато са много. ..Crazy

Изобщо не помня, връщам се поне 5 пъти назад , за да прочета отново!  Mr. Green Laughing Mr. Green

# 233
  • София
Ani4ka, изобщо не си товаря мозъка да запомням. Отварям си два прозореца и така Wink

# 234
Ааааааааааа добре защото се бях притеснила. Laughing
Мами,да ви питам вашите бебоци пият ли сокове?Мартина нещо не иска.Хем аз й го правя пресен,токущо изцеден,без захар и тем подобни.Отначало си мислех,че още не се е научила да пие от шишето с мек накрайник,но като й давам вода,айрян,чай пие,когато е сок обаче го използва за промивка на устата. Mr. GreenНе че съм притеснена,но си мислех че децата ги обичат. Thinking

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 17:03 от Ani4ka_

# 235
Цитат
Нова си и не те познавам, но забелязах че до момента всеки път като ти чета постингите ми се иска да сложа този емотикон  Peace
Тенджера под налягане ми е най използваем уред в къщи

# 236
Бишкотка, честит нов дом, да си го ползвате със здраве и да го напълните с много щастие, любов и разбирателство! Това е прекрасна новина, струваше си чакането  Simple Smile

Ох, едно кафе на спокойствие не мога да изпия днес, малкият калпазанин за втори път вече ми го излива, сега докато се усетя и ми го изсипа на дивана  Close

Маринелс, вярно, че това е торта, аз реших,че е подаръка за усмихнатия татко, а то и свещички имало  Laughing  Божееее, кога бяхме на 26... На теб май пълничка повече ти отива, слаба нещо не мога да си те представя  Hug  А предястията ти са страхотни, ти си ги правила, нали? И от други снимки, които си поствала се разбира, че много те бива в това.

Penmar, браво, справила си се супер с всичко. Дени е толкова сладък рожденик и колко е важен на колелото  Laughing

lilincho и аз ги гледах тези овесени блокчета. Ще взема да ги забъркам, пък ще видим кой ще ги яде  Wink

На тефлон си готвя и микровълнова си ползвам, а за вредите много не съм се замисляла, наблягам повече на ползите  Wink Спомням си, че едно време, когато нашумяха микровълновите, майка ми не купи защото се появиха мнения, че са много вредни.

Ani4ka, спокойно и аз отварям друг прозорец, къде толкоз акъл при мен, че да помня  Mr. Green Мамите тук вече ги знам поименно, но рядко си спомням кой точно е писал това, на което отговарям в момента примерно.
Относно соковете и моят не пие, правих му веднъж, два пъти и дотам. Той се мръщи и не ще, а аз после докато измия сокоизтисквачката... Явно не са свикнали още, а едно време нашия батко като беше бебе, сокче се даваше от 3-тия месец и той много си го обичаше и си пиеше

Друго засега май не се сещам  newsm78

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 17:12 от anelisa

# 237
Ааааааааааа добре защото се бях притеснила. Laughing
Мами,да ви питам вашите бебоци пият ли сокове?Мартина нещо не иска.Хем аз й го правя пресен,токущо изцеден,без захар и тем подобни.Отначало си мислех,че още не се е научила да пие от шишето с мек накрайник,но като й давам вода,айрян,чай пие,когато е сок обаче го използва за промивка на устата. Mr. GreenНе че съм притеснена,но си мислех че децата ги обичат. Thinking

Моят дечко пие. Правя му от портокал , мандарини , ябълка, морков. Каквото се сетиш  Laughing Всичко изпива. Ама виж за айряна сме жестоко скарани.  Crossing Arms

anelisa   браво успя да ни изчетеш всичките глупости  Laughing

# 238
anelisa   браво успя да ни изчетеш всичките глупости  Laughing
smile3532

# 239
Оххх все по - рядко се появявам в темата, а още по -рядко пиша (малката като ме види че щракам и идва и тя да блъска отгоре по клавиатурата, а като не и дам става едно тръшкане ...). Много се тръшка за всичко и веднага надува гайдата - на кого е такава хич не ми е ясно и направо ме втриса ако продължи и след като поотрасне  #Crazy Маринелка направо ти завиждам, че твоята само виси по краката ти! Simple Smile Моята отваря всеки един шкаф и пада едно лудо гонене, бъркане в кофата и какво ли не и да ви кажа ако няма кой да я занимава хич и не готвя Simple Smile
Вашите деца тръшкат и се като не им се даде нещо и как процедирате ( може ли да я отуча от това нещо на този етап от възрастта й? ).

Както и да е.

Penmar  честит ви първи рожден ден на патерици! Да ти е жив и здрав Дени и мноооого години да ви радва, а и вие него с все по-големи и хубави подаръци!
Гледам ви снимките от празника и толкова веселие лъха от тях Simple Smile Малкото бебче си е вече момче с колело и захапало пиле Simple Smile Страшно весело! Simple Smile

Добре дошли на новите! Ако знаете колко много изпуснахте Simple Smile В тоя смисъл някоя мама която има по - голямо дете и пише в друга отчетна как стоят нещата с годините. Задържат и се хората и интереса или постовете стават все по редки ? (просто от любопитство се замислих за нашата тема и нейното бъдеще)

По повод обсъжданите неща ами...:
тенджера под налягане  - нямаме
тефлонов тиган - от вас "чувам", че е вреден
микровълнова - имам и позлвам когато ми потрябва. Но обикновено от сутринта вадя каквото имам за размразяване  и на малката ако е нещо от хладилника и го  слагам на перваза над конверторната печка и до обяд е топло Simple Smile хихихи , а лятото ги оставям на слънце Simple Smile

Сокове пием , всичко пием май - чай, вода сок, (без да си напълни корема  с някоя течност не иска да заспи през деня , а и през нощта)

Общи условия

Активация на акаунт