Голяма еуфория настава, МАРТенчето на годинка става! - тема14

• 37 411
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на НИКОЛА на Skrech и на ХРИСТИЯН на Ивка 10! Да са живи и здрави дечицата и семействата!!!
Лъки, като прочетох колко хубаво си изкарала на рождения ден, направо ми се насълзиха очите. Благодаря и за описанието какво сте предложили на гостите, ще се възползвам, за което сигурно ще ми трябва малко помощ... Ние ще сме 13 възрастни и 2 деца + рожденика, който в момента спи...  Wink
Catwalk, и при нас имаше нещо подобно на лишейчета. Мазахме с какво ли не, накрая го намазах нящолко пъти с дефламол и те минаха. Водихме го сто пъти на кожен лекар, купихме сума ти кремове и с нищо не минаха, освен с дефламола.
mama_vessy, ако те помоля да ми направиш тортата за рождения ден на малкия, ще я направиш ли?  Flutter Страхотна е твоята!!!.   bouquet
Аз все още не съм решила каква торта да взема, но ще видя в Неделя, ако предлагат наистина фигурки, май ще измайсторя нещо аз...

# 376
  • Варна
Честит Рожден Ден на Християн, Мартин, Георги и Никола! Нека растат здрави и заобиколени от много любящи хора  Hug

Зъболекар: засега не
Очен: засега също не

Относно анкетата гласувах у дома, защото по всяка вероятност ще имаме гости от Турция и затова реших да сме семейно у дома. В началото си мислих да го празнуваме навън, но решенията не винаги са последни, особено като се планира от рано  Joy

Обувки купих едни, които обаче докато проходи Аслан ще му умалеят, затова за лятото мисля да купя други. Аз също исках да поръчам от Кларкс, но видях, че няма доставка до България. Вие как ги получавате тук?  newsm78
Засега я караме на терлички, които поръчах на една бабка навън (пред блока), направи ги високи като ботушки и за вкъщи са много удобни, защото не може да ги събува, за разклика от всичко друго:peace: Сега крачетата са винаги топли

Мама Веси, тортата е наистина много хубава, личи си, че е правена с много любов и внимание!

Искам да питам мамите, които казаха, че децата сами си искат да сучат как точно ви показват, че им се е досукало? Защото Ева не се сеща, просто не мога да я приспя по никакъв друг начин освен на гърда. А сутрин, както казах, давам само защото гърдите ще ми гръмнат. Но няма дърпане на блузи, отваряне на уста и насочване към гърда...това ли имате предвид, че си искат?

И аз това се чудих, защото Аслан също не показва желание по този начин-той по-скоро се усеща чак когато аз тръгна да го вдигам блузата и тогава започва да издава нетърпелив звук, който ми подсказва, че си иска мляко.

Не мога да намеря кой си искаше мляко с "бръм бръм", много се смях на този пост  Joy

# 377
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Честит рожден ден на Никола и Християн! Да растат здрави и весели деца за радост на родителите си!

[u]Зъболекар [/u]- след няколко месеца

Очен лекар - водих го още преди 2 месеца. Според нашата педиатърка е задължително м/у 6 мес.и годинка. Не че беше кой знае какъв преглед, то няма и как дете на 8 мес. как да го преглеждаш като не застава на едно място. Докторката каза, че вече след 2,5 - 3 год. трябва да е следващият преглед.

Лъки, питката е страхотна! Браво!

# 378
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА И ХРИСТИЯН!!! Пожелавам им да растат здрави, палави, безгрижни, обградени с много любов и усмивки!    Tada

Мама Веси, майстор си да знаеш Peace

Зъбките на малчо почиствам с nenedent-baby - бебешка паста за зъби+силиконов накрайник за почистване.

Обувки или пантофи вкъщи не ползваме. Ходи с дебели чорапки със силиконова подметка.

Възглавница - не им е фен засега.

Мацки обещах снимки от нашия РД, но ние още си боледуваме цялата банда вкъщи и не сме стигнали до бебешкия купон Sad Ето ги двечките ми диванета на рождения ден на Митко: http://sne6.snimka.bg/children/viki.355123.26424488

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 11:23 от zina_

# 379
  • Пловдив
зина, страхотни дечица!  Hug

# 380
Лъки, не се виждат снимките  Rolling Eyes
zina_ , на мен ми иска парола  Confused

# 381
Момичета, мисля, че го оправих албумчето. Бях дала достъп на албума само за себе си  ooooh! Ето го пак, би трябвало да се отваря вече.
Лъки, като прочетох колко хубаво си изкарала на рождения ден, направо ми се насълзиха очите. Благодаря и за описанието какво сте предложили на гостите, ще се възползвам, за което сигурно ще ми трябва малко помощ... Ние ще сме 13 възрастни и 2 деца + рожденика, който в момента спи...  Wink
котенце 1, ако те интересува нещо питай  Hug Ще помагам с каквото мога.
zina_ , и на мен ми иска парола  Confused

# 382
Честит рожден ден на НИКОЛА НА СКРЕЧ И НА ХРИСТИЯН НА ИВКА10 !!! Да са ви здрави и умни дечицата, да имат много късмет и да ви носят само радости.

За мамите                                                                   За бебчовците

mama_vesy страхотно си се справила, браво.   bouquet
Еna Денис наистина много бърбори , но когато е в настроение, но дори и тогава не скалъпва изречения  Laughing Laughing
Ние ползваме възглавничка, ама тя тънка, тънка, като два листа хартия, дори няма  сантиметър.
Тенджера под налягане нямам!
Nadya81  как си? Расте ли мъничкото човеченце.  Hug

# 383
Лъки, за пореден път се убеждавам, че Ади е невероятна чаровница  Heart Eyes Всички сте много сладки, а софрата няма грешка  Peace

# 384
  • Бургас
Вие гладите ли?
Каква вода давате на малките ?
Аз давам Девин изворна.
Вече не гладя (от доста време, де), но сега се замислих, да не би тези лишеи да са от това, че не му гладя дрехите ?

# 385
  • София
ей ни на: http://sne6.snimka.bg/children/viki.355123.26424488   Grinning

Лъки страхотно парти сте си спретнали Simple Smile

# 386
  • Стара Загора
Честит рожден ден на Никола на Скреч и Християн на Ивка10
Да растат здрави,умни и обичани!Много щастливо детство им желая!

Скреч,Ивка10,много да ви радват малките юнаци,усмивки и незабравими моменти да ви носят Hug  bouquet

Мама Веси,тортата е невероятна newsm09 Цветът няма значение-важен е вкусът и желанието,с което е правена.Браво!

Помните ли как преди една година плахо,плахо започнаха да се появяват на бял свят първите мартенски бебчета и как настъпи мартенския бебевалиж след това.Сега като чета пожеланията за рожденните дни си спомням точно тези моменти на малко страх и голямо очакване.
И ЕТО НИ ЕДНА ГОДИНА ПО-КЪСНО-С НАЙ-КРАСИВИТЕ И УСМИХНАТИ ДЕЦА-НАШИТЕ МАРТЕНЧЕТА!ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ,И МНОГО РАДОСТ ДА НОСЯТ НА ВСИЧКИ! newsm51
Дончо,налегнаха ме и мен хубави спомени от тогава. Heart Eyes
Лъки,чудесна маса си подредила.Много мило ми стана като прочетох разказа ти.Четиримата сте големи сладури Hug Все така усмихнати и щастливи бъдете HugЧестита ви архитектка!
На очен и стоматолог нямам намерение да я водя на годинката-само ако има причина.
Днес проби и 4-тото зъбче Crazy.Дано тази нощ да се спи. Praynig
Възглавница има съвсем тънка-с нея или без,все тая.
За знаците за кърмене-катери се по мен и като я взема недвусмислено заравя лице в гърдите ми или да ме дърпа за блузата.Когато хленчи,също го отчитам като сигнал и си предлагам-рядко ми е отказвала,ама аз си отглеждам бебе-цицохолик Wink.Изобщо не вярвам скоро да се отбием
За анкетата гласувах за ресторант.За сега това са ни плановете-има един ресторант с детски кът.Но все повече се замислям за обедния сън,който може да окаже пречка,та до април месец може и да променим намеренията.А и съществува възможността да ми откажат да внесем тортата,понеже аз ще си я правя-и тогава категорично ще сме у дома.Няма да сме много хора,а и съм ангажирала свеки да помага с малката дните преди празника,така че ще се справя...Надявам се Thinking
Зина,големи сладури.Много да те радват Hug Heart Eyes

Вие гладите ли?-да,всичко.Обичам в гардероба всичко да си е изгладено и подредено  Peace
Каква вода давате на малките ?-девин изворна.Не преварявам.Мони от месец започна да пие и просто не виждам смисъл на такава възраст да го правя. Peace
катуолк,аз не мисля,че лишеите имат връзка с гладенето.Смяна на перилен препарат,козметика?

# 387
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА И ХРИСТИЯН!!!

ЧЕСТИТО И НА МАЙЧЕТАТА!!!

За зъболекаря попитах точно защото бях слушала преди време тази зъболекрка при Гала.
За очния лекар попитах, защото аз имам проблеми с очите, брат ми е периран като мъничък и затова искам да съм предпазлива. Ще се кнсултирам направ с очен лекар, за да знам дали да ходим сега.

Лъки, zina, страхотни са порасналите дечица.
Лъки, ти направо ме разби. Как успя да приготвиш всички тези завъртяни неща.

На анкетата все още не съм отговорила по 2 причини:
1. Виктор се дърпа много от хората, плаче и т.н., та се чудя какъв рожден ден ще правим при това пложение. Дори и при баща си реве т време на време. Като има чужди хора се завира в мен, хленчи и не дава никой да го докосне.
2. Все още се чудим дали да е вкъщи или някъде другаде. Искаше ми се вкъщи, но както и да го мисля е тясно. В детски клуб не ми се иска. За 2 часа ще ни вземат сумати и пари, а и като знам че е трудно с дете да пристигнеш в точен час. Освен това не ми допадат менютата за децата. Мисля си, че ще е най-удачно в ресторант с хубав детски кът. И в този ред на мисли, някой може ли да предложи такъв в София?

mama_vessy, давай я тази торта насам, като не ти харесва Wink

catwalk, може да е и от студа. На нас ни се бяха появили ситни пъчици на коремчето. Консултирахме се с кожен лекар и ни препоръча да сменим козметиката с по-мазна за този сезон. За 2 дена се оправи. Също така каза, че зимата е хубаво да се мажат по 2 пъти на ден, въпреки че аз продължавам да си го мажа само веднъж на ден след банята. Бузките също са ни изпръхвали, но не чак така като вашите. В момента ползваме Lipikar baume up и Lipikar syndet.

Аз гладя все още, но не всичко.

Вода давам филтрирана и преварена от кана брита. По някое време просто ще спра да я преварявам.

# 388

Помните ли как преди една година плахо,плахо започнаха да се появяват на бял свят първите мартенски бебчета и как настъпи мартенския бебевалиж след това.Сега като чета пожеланията за рожденните дни си спомням точно тези моменти на малко страх и голямо очакване.
И ЕТО НИ ЕДНА ГОДИНА ПО-КЪСНО-С НАЙ-КРАСИВИТЕ И УСМИХНАТИ ДЕЦА-НАШИТЕ МАРТЕНЧЕТА!ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ,И МНОГО РАДОСТ ДА НОСЯТ НА ВСИЧКИ! newsm51

За знаците за кърмене-катери се по мен и като я взема недвусмислено заравя лице в гърдите ми или да ме дърпа за блузата.Когато хленчи,също го отчитам като сигнал и си предлагам-рядко ми е отказвала,ама аз си отглеждам бебе-цицохолик Wink.Изобщо не вярвам скоро да се отбием

тия двете все едно аз съм ги писала  Peace

Та привет мами, на всички малки рожденици - много здраве, весели игри, безгрижно детство да са все така обичани от мама и тати  Heart Eyes

Момичета, благодаря ви много за пожеланията. Започваме ремонт (ГОЛЯМ) в близките дни, но дано по-скоро да приключи всичко.

За рождения ден - още не съм го измислила и нямам никакво намерение да се напрягам, нервирам и пр. Ще се съберем в тесен кръг, ще имаме торта (май че я избрахме вече), подарък (и него май сме го набелязали) и дано сме здрави, за да се радваме на празника.

Днес най-после ходихме на консултация, че предния месец пропуснахме, и вече сме 73 см и 9,800. С една дума - растем  Mr. Green Не знам при вас как е но ние само докато влезем в  помещението за консултации и Дали види лелите с белите престилки и се започва супер голям рев. И днес не пропусна. Такъв рев .... и на мен ми се дорева в един момент. И не мога да я успокоя по никакъв начин, освен на гърда. Та се вмъкнахме в едно друго помещение и след като сукна се успокои малко. Явно ще е така всеки път, а идват и нови ваксини, и кръв ще й взимат, направо не знам.

И друго са споделя - от както проходи това дете, съвсем забрави да говори. Преди казваше баба, тати, но не и мама, която се оказа много смешна дума и всеки мой опит да я накарам да повтори мама завършва със смях. Та мисълта ми беше, че сега казва само ми-ми, протягайки ръце, което се възприема като вземи и от 2 дни не спира да повтаря пътя-пътя-бътя-пътя  Mr. Green каквото и да рече това.

# 389
Аз пак съм тук... само,че по малко по различен повод...
Днес ... (вече 22.02) празнувам своят 22-ри рожден ден! Минавам , за да ви почерпя..Laughing

И за да не приковавам вниманието само към себе си искам да честитя на две малки принцеси ...
Андреа на maiski3 и Дара на ino4kada .. и на един малък джентълмен Димитър на iliqna_   bouquet Да са ви живи и здрави дечицата, и много, много да ги слушате !

Общи условия

Активация на акаунт