баба, мама, тата, тате, дете, да да, не не, дата,папа, пада, тапа опитва се казва и л, както и всякакви други комбинации.Според мен е тест за говор. Дава ми когато му кажа да ми подаде нещо. И много добре ме разбира когато му се карам и не му давам нещо да прави.
Виждам че всички вършат едни и същи бели
Не виждам нищо лошо в дългото кърмене, както в храненето по паркове. Всеки решава сам за себе си какво иска 

че аз като не пиша, не пиша ама като започнаааааа

), роди се по естествен път на 03.03.2011, 3530 г, 53 см. 

), роди се по естествен път на 03.03.2011, 3530 г, 53 см. 

Добре, че беше mama_vessy да попита, иначе щях да си отида на първото място

. Хранителна необходимост също, не само емоционална. Нуждите на детето от мляко между 1 и 2 години плавно намалява от около 75-80% на около 50%. И ако има човешко мляко, това би бил най-подходящия млечен продукт за детето. Отделен е въпросът какво е твоето желание и то не може да подлежи на оспорване
Само споделям, че и след годинка хранителните нужди от кърма са на лице.

Та яде от нашата храна, когато е удачно, а когато не е му давам от домашния хляб корички, броколи, зеле, моркови (какъвто зеленчук има) и плодове, сварено яйце, парчета месо и така, манджа за него вече от поне месец не правя. Само бисквитки. Бях взела пюре сини сливи - не иска да ги яде - на бисквитки, сега реших да пробвам пюре хек със зеленчуци - не го иска, та тези дни и него ще го пробвам на бисквитки, само че малка доза, да видим дали ще ги яде, че си мирише на риба. Бисквитките обаче ще ги "пека" в тигана като палачинка, че ми изгоря фурната и не знам кой и кога ще ми я оправи. Дала съм краен срок седмица пред РД, че къде ще пека блатовете за тортите 
Най-после нашата Дали да си има форумна адашка 

и малкия Самуил
и си ви прегръщам мечешката
,макар и виртуално подробности в албума ,че три пъти се опитах да кача тук снимка и все ми блокираше нета.Имайки предвид, че Дара е с ужасна хрема беше отзивчива на фотосесията 
/
и да си призная /като Маринелс/,че и аз съм от патките ама от тези с р-р на щраус.С молба към теб за "бабин" лек за кашлица приложим на малко дете , не намирам при записките ми
, благодаря!

Ето ти моята най-нова любима рецепта за гости и уикенди. Супер става и е много ефектно: http://www.bbcgoodfood.com/recipes/2681/smoked-salmon-rotollos-

. Кърмя на поискване от самото начало и не се очертава да спирам скоро. Дори се притеснявам, че изоставаме (с другите храни - още има много, които не съм въвела, а и с броя хранения с твърда храна). Докато въведа основните неща, ползвах готови пюрета, сега вече повече ѝ готвя или отделям от нашето преди подправките. За съжаление още не съм адаптирала нашето меню, защото ядем с доста подправки, печено месо, много салати, баници, а и сладкиши (макар и домашни) - тези неща не ми се струват много подходящи за бебе
. В неделя за първи път яде малко палачинка
(преди това ѝ бях правила с АМ, но не ѝ харесаха, на мен също
)
Имаме от отдавна, но не иска да седи мирно (тя никъде не застава мирно, дори и да я облека; една приятелка ми каза, че не може да си представи как я возим в кола
Уж се старая да направя всичко според 'най-новите' стандарти и 'най-добрите', постоянно чета, нооо... Не винаги съм достатъчно търпелива, понякога ми липсва предишният ми начин на живот, но това е някак си ... само 'на теoрия'
, защото реално нямам желание много да излизам или да ходя някъде без нея, а като отида (това се случва МНОГО рядко) ми е притеснено и само мисля как ще се прибера да си я гушна и друго не ме интересува:)
) Аз не бих се справила сега (не само физически, но и емоционално - изпадам ужас от най-обикновена хрема...
)
, ако харесам нещо друго (кукла), ще взема
.
И аз разсъждавам по абсолютно същия начин. Е ще купя торта и ще вдигна телефона на всички решили да ни поздравят