Голяма еуфория настава, МАРТенчето на годинка става! - тема14

• 37 432
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора
lilyrose,честити ви 11месеца  bouquet Стискам силно палци да минава възможно най-бързо тази манипулация и притесненията скоро да останат  зад гърба ви Praynig  Praynig
Penmar ,lilinchosmile3532
Благодаря на всички,които отговориха за тенджерата под налягане.Аз си я използвам всеки ден(освен ако не готвя нещо на скара или фурна),но определено съм пристрастена към нея-спестява ми много мотане в кухнята.Жени,има ли нещо вредно в нея,което те спира да я използваш?Питам,защото винаги съм мислила,че това е един от най-здравословните начини за готвене,че даже и свекървата зарибих да си готви в нея newsm78
За детските дрехи-избягвам синтетиката,но не мога да кажа,че няма в гардеробите им.Аз им купувам памучни,а другите са подаръци.
Тръшкането,и Мони се тръшка,но и бие,щипе,драска,ръмжи,извива се на дъга назад:ooooh: Не си обяснявам как стана такъв вагабонтин.В къщи няма побойници,а тя... ooooh!Вчера баткото си пиеше от чашата със сламка,тя като го видя,реши,че иска също от там да пие,като започна да ръмжи заплашително "рррррррррррррррррррррр",да драпа към него,да пищи,а той горкия дава,като е така заплашен Crazy
VSD,и на мен ми допадна много зумба фитнеса,точно от това имам нужда,да скачам и да си викам,че съм станала кълбо нерви.
sunflower,успех,дано намериш Hug
мама_и_бебе,на баткото направих,когато си ходеше уверено,мисля така да направя и с малката.Само че неговата прощъпулка я правихме в една градинка,тук в Стара Загора била такава традицията(така ми казаха,така направих).Купихме пита с дупка и му я сложих като пояс.Един вид питата като се разкъса,се развързвали краката на детето,но той си е все така спънат,да ми е жив и здрав.Събрах децата от градинката и всички чупиха и бягаха,а той рев,рев  Confused...Като се разчупи питата,го оставих да отиде до скамейката и да си избере предмет.На малката ще я направим в къщи.
edonna,голям сладур си имате  Heart Eyes
Днес най-накрая купихме на баткото седалка за тоалетна чиния,че да започвам малката на гърне.Е нямаше такава радост,цял ден изкара в банята.През 15 минути му се ака или пишка. Laughing
Спокойна нощ,мами и бебета  smile3524

# 271
Привет!

Връщам се от вечеря, но ми се прииска почерпката на lilyrose да беше реална, а не виртуална ...ммм!!! Честити 11 м. Simple Smile и наздраве!!! Относно упойката - не съм детайлно инфрмирана, но не се притеснявай, сега има някаква 'бърза' пълна упойка, по-'олекотена' и я предпочитат пред местната за някои манипулации (на моя приятелка ѝ правиха изследване за проходимост на маточни тръби с такава). Не знам изобщо дали примерът е релевантен, но с две думи - не се притеснявай от упойката, поне бебчо нищо няма да усети, няма да е травмиращо за него и всичко ще е наред!

Тръшкането - и при нас го има, лошото е, че ми става все по-трудно да ѝ отвличам вниманието, играчките вече не са ѝ интересни Sad Все иска кабели, телефони, компютъра... Sad
И аз като ВСД искам вече да е малко по-голяма и да се забавляваме заедно с разни неща, да ходим на люлки, влакчета, да готвим и майсторим  Laughing

...и също ми липсва спортът!!! Не че ходенето ежедневно с часове с количката навън не е спорт Simple Smile, но все пак... Сега не се организирам, вечер съм уморена, денем няма на кой да я оставям, събота и неделя ни минават като един миг с мъжа ми и все не успявам да ги направя 'два мига' Simple Smile...

Сок - за съжаление не обича много, предлагам от скоро ябълка, круша. Започнах със сокове, защото плодове сурови не яде особено и ако до скоро не настоявах за нищо, вече е по-голяма и си мисля, че трябва да поема и повече неща, витамини, не знам дали кърмата е достатъчна. Сутрин като опитва от моя грейпфрут обаче ѝ е много вкусно, така че съвсем скоро ще започна да предлагам и грейпфрут Simple Smile

Сънищата - и аз сънувам много странни. Сънувах веднъж, че готвех и почнах да режа гъби, но много трудно се режеха, тъкмо се чудех какво да правя и една гъба ми проговори  Laughing Каза, че това не са гъби а горски магове  Shocked  Laughing... Забавното е,че тогава живеех в Холандия и като разказвах после, ме питаха дали не съм яла от тези гъби, че да ги сънувам... но не бях... Wink
Много обичам да сънувам!!! Сега не сънувам чак толкова, не ми остава време нощем Simple Smile))

Сладки сънища, момичета  Heart Eyes

# 272
Момичета, не мога да повярвам кога мина една година. Но ето, че Ади ми е днес рожденичка. От мама и тати ще получи количка за любимата кукла  Laughing
. Марти ни е изтеглил късметче да получим подарък от Тошко и Комелина  Hug Тя така ме изненада онзи ден, направо на вратата, на крака ни донесе подаръците - по един за Ади и за баткото, чакам да се събудят децата и да ги отваряме  Simple Smile Сега пека питката за прощъпулника и си лягам да събера сили за утре  Simple Smile
Цитат на: redreny2000
Весе, какво вредно видя в палачинките? Ако са направени на тефлонов тиган без мазнина и си ги хапенш със сиренце и мед например.
Хайде сега някой да се включи за вредата, която причиняват тефлоновите съдове и да се почва следващата престрелка  Laughing
Мигео, моя е грешката, на Редрени е бил цитатът, но аз съм си признала официално, че помня 3 секунди.

Цитат на: г-жа Стихийно бедствие link=topic=640356.msg21167511#msg21167511
Мога да препоръчам SKK, за палачинки трябва да вземеш от серията TITANIUM Light, защото са по леки.
http://www.nvb-bg.com/read.php?see=product&prid=49&catid=202
Благодаря ти, Стихийно бедствие. Ще ги погледна. Ти намери ли подслон в София или и пловдивчанки да се включваме в търсенето?
Лъки, ти лични впечатления ли имаш от Britax Evolva? Гледам, че е 9-18 кг., значи ще става и за нас. Откъде ги купуваш ти? Аз вчера гледах в Амазон UK.
redreny2000, Evolva-та, която съм купила е 1-2-3 - смесена група от 9 до 36 кг., защото баткото ми е още малък за 18-36, а купя ли още един 9-18 догодина трябва да го сменям. Купувам от там, където е най-евтино. Дуото го взех от и-бей, Еволвата взех лятото от мадъркеър, имаше 50 % намаление на столчета. Още не сме го ползвали, защото Ади си е засега ок в кошницата, пък и исках да стане поне на година преди да я обърнем напред. В сайта на Бритакс можеш да си въведеш марката и модела на колата и ще ти покаже кои столчета са съвместими и подходящи за вашата възраст. Като най-сигурни дават тези, които имат изофикс.
За тръшкането и Вико се тръшка и се сърди батко му като му вземе нещо от ръцете или не му дава нещо, което иска.
За тръшкането аз си мислих, че е много рано. На тази възраст много лесно се разсейва вниманието на детето и само да му се усмихнеш забравя какво е искало. Но като ви чета почвам да си мисля, че Ади ми е много добричка hahaha Както каза вчера една продавачка като си купувах кафе в кварталния магазин "Ама то много усмихнато това дете и много доволно, ама как да не е - то и мен така да ме носят (разхождам я в кенгуруто сега в снега) и аз ще съм доволна". Това е единственото, на което държи - да я гушкам! Не се е тръшкала досега, нито тропала с крак, когато нещо иска вика - много е гръмогласна. Обикновено каквато и играчка да вземе баткото веднага й я дърпа от ръката, тя милата само стои и го гледа, нито се сърди, нито си я иска, просто си намира нещо друго. Единствено любимата кукла не му давам да й взима, тя си е нейна собственост  Laughing Днес мъниците си размениха за по-дълго време режимите на спане и установих, че тя всъщност много добре се заиграва с играчките. Просто като са двамата той не й дава възможност да си играе с нищо.
Ползвате ли синтетични или избирате естествени материи- памук, вълна, лен...
Жени, предпочитам естествените материи, но много харесвам грейките (които са шушлек и изкуствен пълнеж) и космонавти - промазани, водонепропускливи  Peace За обувките следя да са естествена кожа, за да не се спарват крачетата. Завивки имаме както памучни, така и от леките полиестерни одеалца.
Лъки, намерих ти поста с препратката към фотографката. Харесаха ми много фотосите и дори запазихме час за 11.03.  Flutter Много ти благодаря   bouquet.
Ще чакам да покажеш снимки и да споделиш впечатления, че вашата фотосесия ще е преди нашата Simple Smile
mama_i_bebe прощъпулник ще правим утре, а Ади направи първите си стъпки на 1-ви януари. Вече си ходи съвсем стабилно.

# 273

Честит рожден ден на едно прекрасно дете-Ади на Лъки! Нека расте все такава умница, чаровница, да радва всички вкъщи с детския си смях и да изпълва с възхищение всички около  себе си!!!

Ето и букет за мама:
Все още си спомням с умиление дните , когато си гостувахме с Лъки по нощници в родилния дом, докато нашите слйнчица сладко спяха. Много мили спомени!!! Heart Eyes

# 274
Добро утро
Честит Рожден Ден на Ади!
Да е жива и здрава, усмихната и засмяна за радост на мама, татко и батко  Hug
Лъки за теб един виртуален букет от любимите ми цветя

Честита месечинка и на lilyrose
А почерпката е супер от любимите ми  Wink

И нашия РД наближава и ние поръчахме подаръците за Алекс
От нас http://www.mytoys.de/BIG-BOBBY-CAR-FULDA-schwarz/Lauflernhilfen- … a02.03.12/1735949
От баба и дядо http://www.amazon.com/Fisher-Price-Baby-Bounce-Spin-Zebra/dp/B000EULX9I

И накрая едно въпросче
Ползвате ли някакви възглавнички за бебоците
Аз до сега не съм ползвала, Алекс спи направо на чаршафите та се чудя дали да купя  newsm78

# 275
Честит рожден ден, Ади! Да си здрава, щастлива и винаги усмихната! Целувки от моите юнаци  Wink

Lilyrose, честити ви 11 месеца! Много стиснати палчета! Всичко ще е наред!

Добре дошли на новите момичета  Hug

Commelina, къде си?

# 276
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРАНКАТА АДИ!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА УМНА И ОБИЧАНА!!!   newsm59 newsm59 newsm59

Не ме забравяйте и мен днес  -  и аз съм рожденичка  
bowuu   bigdance2     party023   От тази торта си хапнете, че още не съм се научила как да правя "цък" (тя Ена се научи и не е спряла картинки да качва ...  Wink )

Вчера все едно бях без дете - три часа в салона на педикюр, маникюр и кола маска - релааакс, не бях ходила от месеци. А после три часа в Метро - пак релакс за мен е това Wink
Уж нямаше да празнуваме, а две торти имаме днес и два празника - и на обяд, и на вечеря. И на Марио му поръчахме - ще я видите, като дойде, друга си избрахме, не от тук споменатите.

Едона, много е складък бебокът, и изглежда кротичък Hug
Мама и бебе, честито прохождане  bouquet
Тенджера пода налягане траиционно в нашето семейство не използваме - знам за полезността й, но мен лично ме напряга да готвя в такава.
И за тефлона знаех, но имам грил тиган и такъв за палчинки, и понякога ги ползвам.
Стихия, да си намериш скоро подходящата диета!  Hug
Вижте, че тази на Дивина добра се оказва (а тя как е успяла да спазва диети с тези нейни торти, направо не знам  newsm78 Wink  )

Бишкота, честит нов дом  Hug Е, това на истина е новина!!! Да сте щастливи в него!
Ама какви са тези сънища Пенмар, Ена, кой още пропуснах...  Hug Богат нощен живот водите вие! И аз по принцип много сънувам, но напоследък малко спя, та не се сещам какво е било точно.
Браво на Лилироуз за 5-6-те кг, аз мноооого ще имам да наваксвам, ама нали сега активно пиша и не мога да не ям. Лилирпуз, стискаме палци за оченцето  Hug

Ена, много мило ми стана като си представих картинката  - вас с нощниците покрай новородените момиченца  Hug

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 08:29 от sirence

# 277

Честит рожден ден АДИ! Бъди жива и здрава! Лъки   bouquet

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 08:37 от Thomasito

# 278
  • Пловдив
Честит рожден ден, Ади! Да си жива и здрава, много усмивки и щастливо детство!  Gift newsm59 newsm38  bigdance2

Лъкиsmile3525

сиренце,честит рожден ден и на теб!  Hug Да си жива и здрава, много обичана и все така всеотдайна! Хубав празник!  smile3510 bdbaloni   bouquet

# 279
Съвсем набързо се вмъквам
Честит Рожден Ден на Ади!Да расте много здрава,умна и красива за радост на мама,тате и батко!Много целувки!  newsm59  ura

Ахаа веднага се редактирам СиренцеЧестит Рожден Ден и на теб!Здраве на първо място ти пожелавам,бъди много обичана!  bouquet nbirthday

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 09:18 от lilincho

# 280
О, Сиренце, аз пък как не съм знаела, че си рожденичка днес?!Честитооо!Бъди все така позитивна, добронамерена и мила, каквато ми изглежда ,че си от времето, което прекарваме във форума, много здраве и щастие, усмихнати дни и любов!!! Ето букет за теб от мен, придружен с приятелска прегръдка: HugЦък не съм се научила как се прави. Wink

Големи сънища, големи чудеса hahahaСнощи пък на сън ме хипнотизираха, защото исках да разбера каква съм била в предишния си живот. Laughing Винаги сънувам.
Едонна, много те хубави! Hug

# 281
Честит рожден ден на Адиии.Жива и здрава да е,много усмихната и щастлива! мама и тати мнооого да я слушат!
Честито и на нашата Сиренце.Много любов и успехи!

За сока,Ванеса пие всеки ден...Правя и от два вида плод,като сменям всеки ден круша,ябълка и морков....Цитруси не давам..Пие по около 70 мл

# 282
Честит рожден ден на Ади Heart Eyes Лъки  bouquet
Още веднъж да честитя всички мартенчета родени февруари  bouquet

Квартира не си намерихме, решихме засега да пътуваме, ще видим как ще го приеме и ще решим в движение.

# 283
  • Пловдив
Честит рожден ден на Ади! Много да е здравичка и щастлива!
Лъки, честит празник!

Sirence, да си жива и здрава!

И за всички февруарски мартенчета  Hug
Happy Birthday - Disney Song

Марис, тук сме  Hug чета малко по диагонал, че много бързо тръгна темата  Blush и не смогвам да пиша.

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 10:37 от Commelina

# 284
Sirence, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Много усмихнат празник!
Аз ще почерпя вместо теб, а когато имаш желание съм насреща да те науча и на цък и на вмък Simple Smile

Commelina,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт