Голяма еуфория настава, МАРТенчето на годинка става! - тема14

• 37 726
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
Честит рожден ден на Ади - да расте най-вече здрава и много обичана Hug
 hahaha

Сиренце :hug: Hug Hug Hug newsm51

Mama_i_bebe и Ena - хубави работи сънувате вие  hahaha smile3525

Тенджера под налягане - имам,но си стой в кутията,защото така и не се научих да я ползвам...

Сок - не пие,може би веднъж на месец купувам за нея,все още само от бебешките. Вода пие по едно шише на ден.

За тръшкането - Анастасия не се тръшка,но пък като не стане нейната и търси предмет да захапе,преди хапеше и хората,но успяхме да се отучим от това. Ние даже се майтапим,че имам проблеми с контрола на гнева  Joy Обезумява като се ядоса,захапва зверски нещо,но като са предмети и съответно я заболяват зъбките

Таша - не можем без възглавница,може би аз съм виновна,тъй като още от бебе стоеше в леглото една възглавница за декорация и когато тя започна да имитира почна да ляга по моята и накрая се усети,че има нейна,а сега понеже обикновено спи по корем и спи със сгънати към коремчето крака,та възглавницата я "уравновесява" уффф не можах много да го обясня,дано си ме разбрала. Разбира се тя е много тъничка... И съм опитвала да я крия,тогава ползва моята,та реших че е по-добре нейна малка,отколкото моята

Жени - и аз гледам това,което се допира до кожата да е естествена материя,а другото отгоре не се втелясвам какво ще е

lilyrose  Hug чакаме да ни държиш в течение

# 286
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АДИ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И ДА ИМАШ ЕДНО СЛЪНЧЕВО ДЕТСТВО!

ЛЪКИ, ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕННИЧКА!

Лъки, благодаря ти много за включването за столчето. Доста се замислих за Evolva, защото все пак ще се ползва дълго време. Също така ми допадна и Multi tech, тъй кaто може да се позиционира в обратна на движението посока, но пък го няма в Амазон.

СИРЕНЦЕ, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МИЛА! ВСЕ ТАКА ПОЗИТИВНА И ДОБРОНАМЕРЕНА! И ПО-ЧЕСТО ДА СЕ ЧУВСТВАШ ТАКА, КАКТО ВЧЕРА Wink

lilyrose  Hug
Десертчето с овесените ядки стават мекички, защото се накипват добре в ябълките. Външната страна е със съвсем лека коричка, но не мисля, че е проблем за нашите бебоци.

Tasha, Nie wse още не ползваме възглавница и аз съм се замисляла, но не ми е ясно как ще му се задържи главата върху нея.

Днес най0накрая ще направим една хубава слънчева разходка  Nature Sunny

# 287
  • София
Момичета,

да ви споделя нещо в отделен пост, че да не развалям предишния положително насочен.

Преди няколко дена контузохме Виктор, но толкова ми беше гадно, че чак не ми се споделяше. ММ го бутна и той си разцепи устната и венеца на плочките. Доста порева, през нощта пак беше неспокоен, но то е нормално, защото точно под сцепения венец напира зъбче, но на следващия ден всичко беше що годе нормално, не беше по-неспокоен от обикновено и не ми отказа твърда храна. Та, аз се успокоих и решихме да не ходим на лекар, че достатъчно го стресирахме с ваксината 2 дена преди инцидента. Снощи обаче вече по-смело му поогледах раната на венеца и всъщност видях, че се е оголило почти цялото зъбче, като в същото време не е пробило от долната страна и малко се притесних. Утре ще го заведем да го види педиатърката и дано да не сме му направили нещо сериозно.

# 288
АДИ на ЛЪКИ,, Честит първи рожден ден, малка принцесо!!! Пожелавам ти да си здрава първо и много да радваш мама, тати и батко. Нека бъде най-щастливото и лъчезарно дете и да ви кара да се чувствате най- гордите родители Simple Smile))
 newsm51 newsm51 newsm51

# 289
  • Бургас
Ади, честит първи рожден ден - бъди много здрава и послушна  Hug Лъки, Hug  Hug Hug Hug

Сиренце,  честит празник и на теб - бъди най-обичаната и много, много здрава и щастлива!!! Hug Hug Hug
Направих овесените блокчета - малко на око с грамажите - не са лоши, харесаха ни  Wink

# 290
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АДИ   Heart Eyes  ЛЪКИ   bouquet

СИРЕНЦЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И НЕКА ВСЯКО ПОЖЕЛАНИЕ СЕ СБЪДНЕ   bouquet

Стихия за теб имам специялни благодарности за "малкия" "голям" съвет, кашлицата й понамаля сега остава да се преборим със секретите в носа, съжалявам за това което ти се е случило, и тъй като и аз съм припадала с Дара на ръце/беше само на 5 месеца/ имаш моята пълна подкрепа ,да допълня за 90 дневната,че аз в плодов ден си правя прегрешения иначе няма кърма/гърди празни-детето плаче  ужас/,но дори и с прегрешенията се свалят килограми  Hug
Сиренце какво даваше на Марио за подсилване на имунитета  newsm78 и доволна ли си
РедРени няма място за притеснение заведи Виктор при някой зъболекар да го погледне ,предполагам ще му намаже венеца с онова миризливото лекарство за промивка ,но ще се успокоиш.   Hug
Маринелке вие какво спечелихте, на нас най- изненадващо в петък получихме чаша на Авент ,а три пъти проверих списъка и ни нямаше  Rolling Eyes много приятно ми стана

# 291
Маринелке вие какво спечелихте, на нас най- изненадващо в петък получихме чаша на Авент ,а три пъти проверих списъка и ни нямаше  Rolling Eyes много приятно ми стана
Да не ти е от предния брой,понеже аз в петък си получих наградата от миналия брой (ФРИЗО 3) и от тази голямата томбола (Комплект козметика Бебино)

Момичета,
а ви споделя нещо в отделен пост, че да не развалям предишния положително насочен.
Имаш пълната ми подкрепа,тъй като и аз имах един кошмарен инцидент в петък с малката,за който не ми се говореше понеже ми е трудно да призная вината си и че съм наранила аз самата детето си макар и не нарочно. Който не му се чете го пускам като скрит текст:
Скрит текст:
Анастасия много обича да си играе с магнитите на хладилника ни и ние сме наредили за нея по-надолу,за да ги стига като се изправи,хладилника ни е с фризер отдолу. Отварям аз да си взема нещо за ядене и премествам една купа със салата,но понеже бързах я сложих където ми падна най-близо,без да преценя че като се отвори след това може да падне. И така и стана - стоплих си каквото щях да ям и отварям да върна останалото,купата пада и понеже беше порцелан се пръсна на хиляди малки парченца,няма нужда да споменавам че Анастасия все още беше отдолу - тя цялата в салата и стъкла,тече кръв от някъде по лицето и то доста,аз много се уплаших и веднага в банята,докато я събличах изпадаха още няколко стъкла. Ужасих се...След като се изкъпахме се разбра,че само устната и е срязана,дълго,но не дълбоко .И Слава Богу...Но докато го разбера ми идваше да си оскубя косата,че детето ми можеше да получи стъкло в окото заради немърливостта ми...

# 292
Честита 1-ва годинка Ади!Бъди весело,здраво и щастливо дете за радост на мама и тати!

Лъки,честит празник и на теб!

Сиренцеееее Heart Eyes,честит рожден ден!Бъди все така весела и позитивна,продължавай да ни радваш с твоята духовитост!Да си жива и здрава,хубав празник и НАЗДРАВЕ!

Anelisa,Калоян е толкова сладък и мнооого е пораснал,какви бузки е направил Heart Eyes

Бишкота,честит нов дом!  bouquetДа си го обзаведете с много любов и да е изпълнен със семеен уют и хармония!

Отивам да правя овесените блокчета,а следобед и питката  Crazy

Lilyrose  Hug Марти  Heart Eyes Hug

Redreny2000,мъчно ми стана,като те прочетох  Hug ,не се притеснявайте и Бобо си разби устните веднъж,но много бързо му мина.Заведи Вики при лекарката за твое успокоение и дано всичко да е наред  Praynig

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 23:24 от migeo

# 293
  • София
Marinels, и вие сте имали едни преживявания. Аз не разказах по същата причина, защото не исках постът ми да звучи по някакъв начин обвинително към мъжа ми.

migeo, аз се притеснявам за венеца. Той така се е оголил зъба, че няма за какво да се хване да зарастне този венец. А и зъбчето така изведнъж и насилствено оголено.

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 14:24 от redreny2000

# 294
Честит първи рожден ден на Ади!!! Нека това е началото на още безброй весели и отрупани с подаръци празници! Да расте жива и здрава!

Честит ти празник и на теб Лъки - твоята заслуга не е по-малка в този ден, макар майките да остават малко на заден план   bouquet

Сиренце честито и на теб!!! Много красиви мигове ти желая! Здраве и любов за теб и хората които обичаш!
- избери си какво искаш да има вътре и дано го получиш! :*

# 295
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Честит рожден ден, Ади! Расти здраво и весело дете и всеки ден радвай мама и тате!

Лъки, честит празник и на теб!

Сиренце, честит рожден ден! Бъди здрава, много щастлива, винаги позитивно мислеща и много обичана!

Честита месечинка на Самуел!   ura Tada

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 13:53 от Nadya81

# 296
Днес празнуват две от люимите ми мами тук! Честит рожден ден, мила Сиренце! И честита пораснала дъщеричка, Лъки! Да расте все така весела и сладка!
Пак не мога да се включа по темите, защото почивните дни са ми за семейството, но ще ви покажа вчера какво взехме за малкия за РД-то, въпреки че има доста време до тогава. Повече играчки няма да купуваме. Роднините и без това ще питат от какво има нужда. Мисля и аз да започна да му избирам дрешки за напролет и те да са част от подаръка.

# 297
Здравейте, мили мами!

Първо иска да поздравя Лъки за малката й рожденичка днес! Пожелавам на малката принцеса много здраве и да расте все така любознателна и любвеобилна  Heart Eyes  bouquet

И честит рожден ден на Сиренце! Heart Eyes Пожелавам ти много здраве,щастие и късмет, защото всичко друго с пари се купува! Весел празник!

Има и други неща, но ще пиша по-късно, че ми конфискуваха лаптопа и пиша от мобилния.  Между другото днес съм ергенка, детето е на малко гости в баба, а мъжа на работа. Малко е скучно , но пък тишината ми се отразява добре. Ще си уплътнявам времето с мой си неща - готвене, цветя  Heart Eyes Wink

# 298
Честити 11 месеца на Сами на divina!   party002  

Малко бебешки рецепти от мен Wink:

Бебешки тиквеник
Продукти:
Кори за баница
Настъргана тиква
Грис
олио
 Върху кора за баница поставяш настъргана тиква, поръсваш с малко грис и мазнина. Навиваш на рулце. Слагаш в намазнена тавичка. Изпичаш и готово!

Бебешки щрудел
Продукти:
Кори за баница
Настъргана ябълка
Грис
олио
 Върху кора за баница поставяш настъргана ябълка, поръсваш с малко грис и мазнина. Навиваш на рулце. Слагаш в намазнена тавичка. Изпичаш и готово!
Бебешка баница
Продукти:
Кори за баница
жълтък
обезсолено сирене
олио
 Върху кора за баница поставяш сместа от жълтък и сирене, поръсваш с малко мазнина. Навиваш на рулце. Слагаш в намазнена тавичка. Изпичаш и готово!
Бебешката баница може да се приготви и с всякакви зелении – спанак, лапад, киселец, коприва …
Понякога добавям и кисело мляко с малко сода.
Мързелива бебешка баница
2 жълтъка
½ ч.ч. кисело мляко
½ ч.ч. обезсолено сирене
1ч.ч. брашно
1ч.л. бакпулвер
1л. олио
Разбиват се яйцата. Добавят се млякото, олиото и брашното с бакпулвера. Разбърква се добре. Добавя се сиренето. Върху намазнена и набрашнена тавичка се изсипва. Изпичаш и готово!
Към мързеливата баница може да се добавя и сварено месо заедно със сиренето.

Да им е сладко на бебоците  Simple Smile

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 14:51 от marys

# 299
marys, чудесни рецепти, бързо, лесно и вкусно Hug
А сега към рожденничките днес:
Лъки, да ви е много здрава, усмихната и умерено палава малка принцеса Ади, а мама и тати много да я слушкат Hug

А това е за гордата мама Лъки Hug

sirence, Честит Рожден Ден Hug. Желая ти да си много здрава, обичана и много да те радват любимите ти мъже Hug Букет и за теб от мен Hug

edonna, много сте хубавки Hug

Общи условия

Активация на акаунт