Голяма еуфория настава, МАРТенчето на годинка става! - тема14

• 37 419
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Честит първи рожден ден на Ади   bigdance2 Лъки, на теб пожелавам Ади да ви носи само хубави емоции и да ви е много здрава  Hug

Сиренцеnewsm59 На теб пожелавам изобилие от усмивки и слънчеви дни, здраве и мнооооого любов!

Редрени, Маринелс  Hug

# 301
  • София
Честита първа годинка на Ади,да расте здраво и усмихнато дете

и за мама

Честит рожден ден и на  Sirence,бъди здрава и все така мила,добра и положително настроена към живота Simple Smile

# 302
Честит 1-ви Рожден Ден на Ади!
Да расте все така жизнена, весела, напредничева
и да носи само радост и гордост на мама Лъки !!!

sirence, Честит Рожден Ден!
Да си все така позитивна и жизнерадостна,
заобиколена с много любов от най-близките ти хора !!!

# 303
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АДИ Heart Eyes-ДА РАСТЕ ЗДРАВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТЕ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,СИРЕНЦЕ! Heart Eyes  bouquet
Бъди жива и здрава, и все така слънчева и позитвна[/b]

# 304
redreny2000 , marinels напълно ви разбирам.  Hug И ние вчера имахме инцидент.  Sad

Денис много обича да се катери по дивана и да се хвърля върху възглавниците. Хвърля се той , върти се и уж баща му го гледа, аз в кухнята  Tired Обаче му пада бибата и той се опитва да я хване и бум на земята челно. Такъв рев сигурно 30 мин  Tired Такава цицина му излезе , посиня чак.  Cry

# 305
Бобо ще става фармацевт взе шишенце с Упсарин  Mr. Green.Благодаря на Tasha и anelisa за рецептата за погачата,пускам снимка в сурово състояние,защото по-хубаво се очертават стъпалцата  Grinning ,а и на финала малко я поизпуснах отгоре,ама пък мнооого вкусна стана  Blush

# 306
  • София
migeo, браво на Бобо! И как ми се дояде питка Rolling Eyes

# 307
Здравейте майчета!
Честит Рожден ден на Ади!!! newsm59 Да носи много радост и щастие на мама и тати!!!
Сиренце, и на теб Честит Рожден ден!!! Да си жива и здрава и много щастлива!!!      party023

На нас скоро ни наближава рожденния ден и се чудя какво мевю да спретна, че ще сме доста хора... Дайте идеи!!!  Praynig

И ние имахме инцидент преди няколко дни. Денис реши, че трябва да слезе с главата напред от спалнята, а аз съм на една ръка от него. Хващам го в последния момент, но се оказва, че той се е подпрял при падането на шишето с вода до леглото и сега има полукръгче в синьо на бузката. Все едно някой го е ухапал... Ама така плака миличкото...  smile3518 Толкова ми беше мъчно, исках мен да ме боли вместо него... Много е гадно, че не мога нищо да направя, освен да го гушкам и успокоявам...

Имам молба за помощ към ЛЛЛ. Понеже все още кърмя, зърната на гърдите ми са страшно възпалени и ме сърбят и се белят. Мазах с крема за гърди, но положението стана още по-лошо. Сега мажа с дефламол, мия преди всяко кърмене, но не се подобрява особено положението...  Какво да правя?

После ще прочета какво сте писали в темата. Сега искам да попитам кърмещите майки - вие кога кърмите? През деня давате ли? А давате ли адаптирано мляко?

Отивам в банята докато малкия спи... После ще пиша пак като заспи...   bouquet

# 308
Честит Рожден Ден, Ади! Бъди весело и щастливо дете!И ето една песничка, която е специално избрана от Александър за теб http://www.youtube.com/watch?v=VCKry-0C-fM&feature=related[/url]
Сиренце,Честит празник и на теб!   bouquet Бъди преди всичко здрава, винаги обичана жена и майка!
Честити месечинки, ходещи крачета и поводи на всички, които искат да почерпят още Wink Ммм много хубави питки и почерпки...
Женичка Цитат:
"Жени,има ли нещо вредно в нея,което те спира да я използваш?Питам,защото винаги съм мислила,че това е един от най-здравословните начини за готвене,че даже и свекървата зарибих да си готви в нея "

Женичка, за вредно не се сещам, но не ми е вкусно. Нещата сготвени в такава тенджера стават прекалено бързо..., а не мисля че мога да комбинирам продукти- зеленчуци и месо например, които да имат еднакво време за приготовление, а така се получава в тенджера под налягане. Поне така аз я употребявам. Не съм сигурна и "полезностите", колкото и да са малко и под въпрос, дали се запазват след такава термична обработка? Аз я ползвам за варене на боб- но инцидентно и да сваря кестени. И за друго не съм. Но ти ме подсети за нея, та ще разуча нещо повече.
 Като неин вариант ползвам глинен гювеч, където идеята е също да се поставят продуктите заедно, но времето за приготовление( печене) е доста дълго, и крайния резултат (вкуса) е много добър.
Лъки, пишеш че Ади ползва все още кошницата за кола и е о.к., та се питам дали не и излизат крачетата и главата над нея, защото ако е така, предполагам знаеш, че не е добре да се вози в нея, независимо, че като килограми може да не е над посочените (обикновено 13кг.) Каква е вашата- марка. На Елица кошницата я "уволних" още когато стана към 8кг. и изравни главата с нивото на кошницата. Тя ползва една на Макси- кози/ Бебе- комфорт-"стрийти- фикс", мисля беше.

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 20:35 от Жени

# 309
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА УМНАТА ЧАРОВНИЦА АДИ! ДА Е ЗДРАВА, УСМИХНАТА И МНОГО ЩАСТЛИВА.

а тези са за мама Лъки. Честит празник!  Hug

Сиренце, честит рожден ден, миличка! Да си жива и здрава, да те слушкат твоите момчета и много да те обичат  Hug Бъди все така готина

marys, мерси за рецептите, ще бъдат изпробвани

Вики и Анастасия  Hug Hug Hug и техните мами също

Мигео, майсторка си, кака! Браво на Бобчо, вече и фармацевт си имаме в мартенската дружина  newsm10

# 310
После ще прочета какво сте писали в темата. Сега искам да попитам кърмещите майки - вие кога кърмите? През деня давате ли? А давате ли адаптирано мляко?
Аз кърмя по 4 пъти на ден-сутрин, защото гърдите ми са пълни доста, на двете заспивания/ моята спи 2  пъти на ден/ и вечер за лека нощ. Днес се случи да суче само сутринта и вечерта, защото заспиваше в колата и едва издържах-гърдите много ме заболяха. Confused Защо да давам АМ?
Мигео, честит ви фармацевт!  bouquetБраво на Бобо!
Много мъчно ми стана за всички наранени дечица. SadДано не са се ударили сериозно и синините да са вече избледнели.
Хайде, лека нощ!

# 311
Цитат
Не съм предлагала АМ, а има ли нужда?
В смисъл аз го кърмя и през деня и през ноща, когато иска.

# 312
И аз го кърмя през деня по 4-5 пъти, а през нощта не ги броя, колкото пъти се събуди, само така заспива цокайки. АМ не съм предлагала, като има кърмица Wink

# 313
Кърмя го през деня окло 5-6 пъти,а през ноща не мога да ги преброя защото са много може би пак 5-6  Tired.АМ не съм давала,кърмата като е по-често му стига Peace

Овесените блокчета на lilincho са много вкусни  Peace

marys,мерси,супер идеи за баници Peace

Hug за всички контузени бебчета и техните мами.

Я да пусна аз едно линкче от сайт за групово пазаруване за еклерова торта с картинка по избор от Лагуна http://ofertomat.bg/offers/view/629.html

# 314
Имам молба за помощ към ЛЛЛ. Понеже все още кърмя, зърната на гърдите ми са страшно възпалени и ме сърбят и се белят. Мазах с крема за гърди, но положението стана още по-лошо. Сега мажа с дефламол, мия преди всяко кърмене, но не се подобрява особено положението...  Какво да правя?

котенце 1, от кога усещаш така зърната си? Има ли ранички по тях, или само кожата е суха и те сърби и ти се лющи? Забелязваш ли да е по-розова и/ли лъскава? А изпитваш ли някаква болка, зърната след кърмене изглеждат ли сплескани и деформирани, или по-скоро не? Да имаш чувствителност към някакви храни или да си сменила козметиката, с която се къпеш/мажеш по тялото? Бебето или ти да сте приемали антибиотици скоро? Възможно ли е Денис да има млечница или ти да имаш някаква гъбична инфекция?

Ти очакваше някакъв отговор, а аз те затрупах с въпроси. Laughing Но малко повече информация    ще ми помогне да се ориентирам по-добре какво би могло да е причинило този дискомфорт и да мога да те насоча по-адекватно. Peace

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 23:08 от Amorevole

Общи условия

Активация на акаунт