Направихте много хубав празника ми с прекрасните си пожелания! Commelina, на теб още едно голямо БЛАГОДАРЯ! Много хубава изненада да почукаш на вратата ни
Почувствах се като дете на Коледа, чаках с нетърпение да дойде време да отворим подаръците и да видим какви изненади се крият вътре. Картичката е просто страхотна, а гостите не спряха да питат кой е този обожател Тошко, който е писал на "сладката Ади"
Много ми харесаха приказките за принцеси, Ади и тя ги "чете". Ето ги двамата с Дени - той бръмчи доволен с колата
Рожденият ден беше за мен един прекрасен ден. Предната вечер до 3 часа се подготвях, но някак си спокойно, без излишно напрежение. Преди да легне Ади й очертахме крачетата на един лист, за да си направя шаблони. Докато правех питката (специални благодарности на Таша и Анелиса
) мъжът ми ми изнасяше лекция по геометрия
Не ми били равнобедрени триъгълниците, били ми с различна големина, щяла да ми се надуе различно питката и нямало да мога да я търколя. Аз умирах от смях и го успокоявах... колкото се търколи, толкова, колкото се надуе, толкова
и той се отказа да ми дава повече съвети, но определено се беше стегнал като че ли ще посрещаме английската кралица, а не най-близките си хора. Сутринта Ади ни събуди в 8.30, отворихме подаръка от Комелина
и подарихме нашия на Ади. Закусихме както бяхме по пижами, децата направо в спалните чували. След като се изкъпах се заех да ги обличам, а мъжът ми тръгна да вземе тортата калинка от сладкарницата (оказа се, че ще празнуваме още един път рождения ден, така че реших тогава да правя торта, че да не ми се струпват накуп много задачи). Него пак го беше "стегнала шапката", че нямало да има време да подготвим всичко докато дойдат гостите, но те малко позакъсняха и се справихме точно навреме. Ади получи много кукли, но нейната любима си остана фаворит. Всички донесоха подаръчета и за Дени, така че той остана също много доволен, че сестричката му порасва
А аз като видях хора и бях като "отвързана" - бабите гледат децата, мъжът ми в ролята на сервитьор, а аз веднага използвах момента да се отпусна и да си приказвам с гостите, без едното ухо и око да следят какво става с децата... И се оказа, че така съм се улисала, че съм забравила да подготвя нещата за прощъпулника, та мъжът ми трябваше да ме подсети, че имаме и "програма"
Таша, Анелиса, признаха ме за изявен кулинар с питката по вашите рецепти (направих микс от двете), толкова вкусна била станала, а и красива! Свещичките на тортата ги палихме доста пъти докато децата се нарадват да ги духат. Ади заспа чак към 17 часа и я събудихме след два часа. А вечерта, за да покаже, че вече е порасналото ни момиче заспа в 22 ч с любимата си калинка и се събуди чак сутринта в 7.30 ч, когато мъжът ми се разтропа 
Да си жива и здрава, все така позитивна, да си много щастлива и обичана!
Не може и по картинките да я "изпита", защото няма как да каже, нито да покаже какво вижда.
И в същото време толкова бързо мина тази година!
на дечицата
цели изречения ли

СТрахотна е тортата. И честито на Вики за първите стъпки!Чакаме отчет от прощъпулника. 

. 

.
!
.
.

Страаааааахотна торта, не отстъпва на бутиковите
Тя ти се е получила розова(май за снахата 

(мислех,че сме останали само ние)
за вас и дечицата
! Накараме да се усмихна не един път!

за всички