Голяма еуфория настава, МАРТенчето на годинка става! - тема14

• 37 392
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Скреч, VSD, благодаря ви за отговорите!   bouquet

Момичета, Дара падна преди малко и има леко зачервено на челцето, одраска се леко по бузата и брадичката  Cry Промих с ракия одраскането и намазах с олио, за да не стане синьо, но не иска да й сложа лед, за да не стане цицина. Дайте съвет, ако може нещо друго да се приложи  ooooh!

# 421
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА АНДРЕА, НА ДАРА И ДИМИТЪР!!!  baloni bdbaloni  baloni
Да растат здрави, палави, игриви, винаги усмихнати и много щастливи! Момичета весел празник  bouquet

Penmar, честит празник smile3525  Пожелавам ти късмет, любов и много поводи за усмивки!

# 422
catwalk
Цитат
Иска ми се през пролетта постепенно да го отбия, но ми се струва, че няма да е лесно и част от мен не иска   Сложна работа.
Това което разбрах от лекцията за отбиването е че когато решиш че е време да го правиш, то трябва да си вътрешно убедена в това. Защото ако не си то няма да се получи, защото децата разбират, кога не си напълно убедена в това което правиш и няма да протекат нещата плавно и спокойно. Така че когато ти си готова тогава го отбивай  Peace  А за лишеите - със сигурност не от това че не гладиш дрехите. Може да са от праха за пране или от вашия прах или омекотител или пък алергия към коте, куче, ако има контакт. Лятото и ние имахме такова петно на гръбчето обаче и го водих на кожен и ми казаха че е проява на алергия към котки. Преди това бяхме при майка ми и там те имат котка в къщи.  Peace

Момичета накарахте ме да се изчервя с тези приказки за хубава торта.  Blush  Само аз ли не я виждам като такава, но пък беше вкусна и се изяде.   Mr. Green

котенце 1
Цитат
mama_vessy, ако те помоля да ми направиш тортата за рождения ден на малкия, ще я направиш ли?   Страхотна е твоята!!!.  
 А ти направо ме разби  Shocked

За зъбите Само аз ли нищо не правя по въпроса  newsm78 нито ги мия нито ги почиствам все още  Thinking

Зина големи са сладурковци и двамата  Hug Хайде оздравявайте и да празнувате  Peace

Лъки Страхотен купон  Peace

Пенмар Честит рожден ден и на теб! За малко да те изпусна. Пожелавам ти много щастие, усмивки и любов.   bouquet

За ТВ-то, той не признава бейбитв а само рекламите.  hahaha но при него няма такова нещо като да седи и да гледа все е в движение.  Whistling

За сукането през деня не е настойчив и може и да не суче, но нощем  Whistling Но за сметка на това е много гушлив и много ама много обича да го целуват  Mr. Green

Ей изчетох ви

# 423

Eто ни я рокличката от Даная. newsm03 newsm51Ако не виждате нищо ще я кача в албумчето ни в снимка .бг.

# 424
  • Там където е семейството ми

Честит празник и на техните семейства.....  bouquet

Честит Рожден Ден и на Пенмар

# 425
Момичета готова съм със суфрата  Laughing чакам си гостите ...  Mr. Green
И понеже сте ми много, много виртуално близки , публикувам трапезата , за да се чувствате част от компанията  Hug

И да ви покажа една интересна форма за бутер банички , ама тук са още не изпечени  Laughing

Еna много хубав подарък  Hug Да си го носи със здраве !  Hug

# 426
  • Варна
Скреч, VSD, благодаря ви за отговорите!   bouquet

Момичета, Дара падна преди малко и има леко зачервено на челцето, одраска се леко по бузата и брадичката  Cry Промих с ракия одраскането и намазах с олио, за да не стане синьо, но не иска да й сложа лед, за да не стане цицина. Дайте съвет, ако може нещо друго да се приложи  ooooh!

Единственото, което и на мен ми хрумна при подобен инцидент, беше олиото  Peace Действа безотказно, спомени от баба  Simple Smile Само не знам дали не е желателно да се избягват отворени рани, но ако е само леко одраскано мисля, че няма проблем. Лед избягвай да ползваш при подобни инциденти, на Дара ще й е още по-некомфортно, по-добре студен компрес.  Hug за теб и Дара

Пенмар, трапезата е много приканваща  smile3508 Втората салата с яйцата отгоре каква е?

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 20:36 от VSD

# 427
  • Бургас
Честит рожден ден, Андреа, Дара, Димитър!!! Нека са много здравички, весели и умни деца.
Пенмар, честити 22годинки - бъди много щастлива и обичана! Весел празник!
Благодаря на всички момичета, които ми писаха за лишеите. Лекарката като го видя веднага ме пита имаме ли животно вкъщи. Нямаме  Rolling Eyes Изписа му едно кремче - 0,1%маз, дано помогне.
Иначе юнака е 10 кг. и 78 см. Голям рев рева, защото имаше и други малчовци, на които им слагаха ваксини, и да не са сами в болката си, нашия Преслав ги подкрепяше с рев  Joy
Мама Веси, така е - важно е майката да знае какво прави като реши да отбива  Peace  Hug
Ох, много торти, много вкусотии в тази тема   chef

Еna
, много сладка рокличка - със здраве да си я носите!
Аз давам на малкия кисело мляко 3,5%(по БДС).
Сокче не е пил.

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 21:41 от catwalk

# 428
VSD,   bouquet  Hug
Леки одрасквания са и е леко зачервено, но я мажа с олио и сега като заспи, пак ще я мазна.... 

Catwlak, благодаря и на теб за отговора ти за киселото мляко!

# 429
От вас научавам, че ударено се маже с олио, дано не се налага, но за всеки случай ще знам  Wink

Bub, някои твърдят, че се дава по-нисък % кисело мляко, други, че трябва да е по-висок, затова първоначално не ти отговорих, за да не влизаме пак в излишни полемики. Аз лично давам Боженци 4% вече близо месец и не сме имали проблем.

Ние от тази седмица започнахме да взимаме детска кухня и учудващо се оказа много хубава, какъвто и "бъркоч" да е, менюто е доста разнообразно Laughing Досега всяка сутрин готвех по три лъжици манджа и тази седмица ми е едно скучно, все се чудя какво ми липсва, докато се усетя, че е готвенето Laughing

# 430
  • Стара Загора
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНДРЕА НА maiski3,ДАРА на ino4kada и ДИМИТЪР на iliqna_!Да растат здрави,усмихнати и жизнерадостни деца!

Пенмар,честит рожден ден и на теб!Нека животът ти е толкова сладък,колкото и вкусотиите,които твориш,много любов,щастие и здраве ти желая.Бъди обичана и глезена от мъжете си  Wink  bouquet Hug

Поздравления за трапезата-мноооого изкушаваща   chef
Ена,рокличката е страхотна!Ева ще събира погледите на момченцата лятото  Wink
Мама Веси,и аз не правя още нищо за зъбките. Peace
,мляко не давам,защото малката не го яде.Пробвах няколко пъти-все без успех Peace

# 431
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АНДРЕА на maiski3, ДАРА на ino4kada и ДИМИТЪР на iliqna_!

Да растете здрави и щастливи мили дечица! Радвайте родителите си и имайте прекрасно детство!!!

Пенмар честит рожден ден и на теб мила! Здраве и късмет и на теб! Ето това ти пожелавам да ти подарят някой ден Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 22:47 от kukumindrela

# 432
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНДРЕА на maiski3, ДАРА на ino4kada и ДИМИТЪР на iliqna_! Да са здрави и да имат весело и безгрижно детство!newsm51 newsm51 smile3525

От понеделник започват да ми носят и на мен детска кухня,че на обедното хранене се изчерпах откъм разнообразие,едно ядене му го давам 2-3 поредни дни  Confused,а гледам там от където поръчах,че всеки ден е различно месото агнешко,риба,телешко,пуешко,пък да видим  newsm78

За зъбите Само аз ли нищо не правя по въпроса  newsm78 нито ги мия нито ги почиствам все още  Thinking
Аз също  Flutter

Буб Hug за Дара.Едно време на Йоана давах 2% масленост,сега чета,че трябва да е пълномаслено 3,6% и давам такова.

Ena,страхотен подарък си има Ева  Simple Smile

За сукането-иска си като се завира в мен,вече започна да ми вдига и блузата,ако ме види гола-същото,което  matza83 беше писала по-горе  Blush.Вода отказва да пие въпреки,че се учим упорито,така че и да не ми дава знак аз пак го кърмя,защото това е единствената течност,която поема Confused

Ами...отгоре отгоре май е това Simple Smile

Лека нощ,мами и бебчета Heart Eyes Heart Eyes

ОПА...Пенмар, ЧРД ,да си много щастлива и обичана   bouquet

# 433
Честит Рожден Ден на Андреa на maiski3, Дара на ino4kada и Димитър на iliqna !!!
Да растат здрави, усмихнати и весели деца!
Пенмар, честит рожден ден и на теб! На тази възраст ми беше всичко розово, пожелавам ти и на теб да ти е такова!
racholina, много хубав подарък сте избрали  Grinning
Шушу-мушу къща разваля  hahaha Аз пък не разбрах какъв е, само Бета се похвали!
Betta, благодаря ти за поздравите  Hug
Стига, че пак прекалих. Само да ви покажа какво поръчахме за рождения ден:
Ще чакам отзиви за тази играчка, защото само я гледам и все ми се струва скъпа. Верно, че е дървена играчка, но Ади с един жираф с телче по което да си движи фигурки не иска и 1 минута да си играе.
Bub_Hug за Дара
Само да ви успокоя ще става и по зле  Joy
За това две мнения няма. Баткото откакто стана на 2 години винаги първо казва "не" и ако се усети, че всъщност е съгласен се поправя "оооо, да"  Laughing

# 434
Да БЛАГОДАРЯ поименно на всички migeo, kukumindrela, женичка, catwalk , Ивка 10 , mama_vesy , zina_ , redreny 2000, Mur, Nadya 81 , janica25 , Bub_ , Лъки , anelisa , mggoranowa ,skrech , VSD ,sunflower , _usmivka_ , Sabrina 1 , matza 83 , vikimmsirence , Betta , marys , Ena , lilincho
Penmar макар и със закъснение ЧРД да си жива и здрава и да се сбъднат всички пожелания отправени към теб  Hug
maiski3 да нацелуваш Ади и й пожелавам много щастие от сърце
и на Димитър на iliqna_  Hug
Еna страхотна рокля със здраве да я носи ,което ме подсеща да Благодаря отново на DIVINA   Hug
Скреч на патерица честит ви първи РД целувки и  Hug за Никола
По  обсъжданите теми :
вода -пие преварена ,може от чаша ,но по често сама от шише това за минералните води което сте написали е рекламна заблуда в БГ няма бутилирана такава   Naughty
за тефлона - не използвам,но пък прекалявам с микровълновата
за киселото мляко - Дара е все още с признаци за алергия и захранвам с млечни продукти от нашата ферма
за гладенето - бъъррр само когато се налага/на 22 си гладех и чорапите   Crazy/
за контузиите при падане /по малко такива да има   Praynig / аз използвам мокър вестник/там където е повече мастило/ деиства безотказно и не се вдига цицина , дори и да плаче малката го държа за 3-4 мин да се отбележи мастилото
Снимки в по приличен час .. Лека от мен  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 10:27 от ino4kada

Общи условия

Активация на акаунт